Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(GREK @ 2007 11 28, 10:42)
Ačiū už nuoširdžius linkėjimus. Mum diagnozę nustatė Kaune (taip ir sakė, kad tai pati lengviausia forma), Alytus su ja nesutinka, tai važiuosim į Vilnių į vaiko raidos centrą. Gal ten ką pasakys. Mankštas ir masažus lankom nuolat, o daugiau tikiuosi po apsilankymo Vilniuj gausim. O dėl kontaktų tos gydytojos, tai ačiū, jei tik prireiks, būtinai ieškosiu tavęs ir prašysiu. Tik vis dar turiu klvailą viltį, kad mum paneigs ir Kalėdas švęsim ramia širdimi.  ax.gif

mes buvome Raidos centre Pylimo poliklinikoje, kai buvo 1 metukai. Nezinau ar sutapimas, bet mano vaikas labai suaktyvejo po ju mankstu: ropot ismoko ir vaiksciot iskarto pradejo smile.gif Tai manau jums irgi pades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 28 lapkričio 2007 - 10:17
QUOTE(denlen26 @ 2007 11 28, 11:03)
mes buvome Raidos centre Pylimo poliklinikoje, kai buvo 1 metukai. Nezinau ar sutapimas, bet mano vaikai labai suaktyvejo po ju mankstu: ropot ismoko ir vaiksciot iskarto pradejo smile.gif  Tai manau jums irgi pades.

Mes važiuosim į Vytautogv. ten netoli Seimo, kitoj pusėj upės mirksiukas.gif
Maniškis jau bando ropoti, ta rankyte daugiau dirba, tikiuosi kad padės ir mum ten.
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 27, 13:37)
Mažulėle, nu pamatysi vaikščios, plius minus kažkiek (laikas taip greit eina, pora mėnesiuku gi nedaug) biggrin.gif

Net neabejoju, kad vaikščios, tiesiog dabar labai įdomu kaip bus su tais koreguotais metukais mirksiukas.gif

Sveikatos Donatytei 4u.gif

QUOTE(philipuks @ 2007 11 27, 20:22)
Nelabai suprantu, ar panevezieciai renkasi prie Panevezio savivaldybes ar Vilniuje? g.gif

Panevėžiečiai, galintys atvažiuoti į Vilnių - renkasi Vilniuje, negalintys atvažiuoti - prie Panevėžio savivaldybės.

Beje, mano gimtinė šalia Panevėžio mirksiukas.gif

QUOTE(denlen26 @ 2007 11 28, 09:35)
mes praeita savaite buvom pasisverti. Sveriam 10.800 kg, ugis 83.5. tai tokios naujienos  smile.gif  Sveikatos viesiems vaikuciams ir mamytems artejancia ziema  smile.gif  4u.gif

thumbup.gif denlen, užsuk čia pas mus dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 11 28, 09:35)
Velaura,
kaip sekasi tavo dukrytei? gal jau i naktipuodi prasosi? Mano tai ne, reikes gal uzsiimt tuo reikalu rimciau, bet net nezinau kaip g.gif

mes praeita savaite buvom pasisverti. Sveriam 10.800 kg, ugis 83.5. tai tokios naujienos  smile.gif  Sveikatos viesiems vaikuciams ir mamytems artejancia ziema  smile.gif  4u.gif

Sveika smile.gif TAi nedidukas taviškis, manoji irgi panašiai turi atrodyti. Pries pusantro mėnesio svėrė 9600g ir buvo 79 cm ūgio smile.gif
SU puoduku niekaip. Nelabai ir laužiu aš ją kažkaip, gal ir laikas būtų pradėti rimčiau mokintis ax.gif SAvaitgaliais pažaidžiu pusdieni kol visas palas susisioja ir uždedu vėl pamperį biggrin.gif Ai, matyt dar ne laikas smile.gif

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 28, 11:04)
Net neabejoju, kad vaikščios, tiesiog dabar labai įdomu kaip bus su tais koreguotais metukais  mirksiukas.gif

Sveikatos Donatytei  4u.gif

Tai aš ir sakau kad vaikščios koreguotų metukų plius minus kažkiek smile.gif

OJ su tom ligom doh.gif Ne viena serga, tai kita... Sesė sirgo vėjaraupiais, vakar vieną kartą nuėjo į darželį ir vėl serga doh.gif Temperatūra aukščiausia.... Laukiu kol DOnata susirgs vėjaraupiais dabar... Nelabai tikiu kad išvengs...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mes sian po TA, svoris 8.700 ugis 70. gerai mes cia augam, jau mesyte ragauti pradedam ax.gif vaikstom i mankstas tai galjau sedet ismoksim ax.gif

as jau ir beveik sveika, siaip ne taip kapstausi nuo ausu uzdegimo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 11 28, 11:03)
mes buvome Raidos centre Pylimo poliklinikoje, kai buvo 1 metukai. Nezinau ar sutapimas, bet mano vaikas labai suaktyvejo po ju mankstu: ropot ismoko ir vaiksciot iskarto pradejo smile.gif  Tai manau jums irgi pades.

labas coliuku mamytes:)
sian as su savo maziuku buvom KMUK Kudikiu vystymosi sekimo kabinete. Pirmiausia padare vaiko galvos echoskopija, paskui kt.kabinete svere (sveriam jau 6 kg 250 g), matavo ugi (jau esam 62 cm), matavo galvos, krutines apimti, buvo paguled ant pilvuko, ziurejo stubura, skesciojo kojytes. Ir gyd.Palaitiene vis klausinejo, kuo maitinu.
Kai pasakiau, kad jau be Hipp 1 misinikuko, dar duodu ir pries kiekviena maitinima kosytes ar tyreles vaisiu, tai galvojau, kad nukris ji nuo kedes. Sako, kas jums ponia liepe primaitint 2 men. vaika? sakau, kodel 2, jei jis yra jau 4 men.
Tai ji man isaiskino, kad visu neisnesiotuku amzius skaiciuojasi ne nuo gim.datos realiai, o nuo tada, kada jie is tiesu turejo gimti. Tai va, man tai buvo naujiena.
Taigi, paskyre kiniazioterapijos kursus pagal savo gyv.vieta lankyt, gert kasdien vit.D po 3 lasiukus per diena ir gerti foline rugsti, maisyta su gliukoze. Ir po 1,5 men. vel atvaizuot galvos echoskopijai.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 11 28, 16:54)
labas coliuku mamytes:)
sian as su savo maziuku buvom KMUK Kudikiu vystymosi sekimo kabinete. Pirmiausia padare vaiko galvos echoskopija, paskui kt.kabinete svere (sveriam jau 6 kg 250 g), matavo ugi (jau esam 62 cm), matavo galvos, krutines apimti, buvo paguled ant pilvuko, ziurejo stubura, skesciojo kojytes. Ir gyd.Palaitiene vis klausinejo, kuo maitinu.
Kai pasakiau, kad jau be Hipp 1 misinikuko, dar duodu ir pries kiekviena maitinima kosytes ar tyreles vaisiu, tai galvojau, kad nukris ji nuo kedes. Sako, kas jums ponia liepe primaitint 2 men. vaika? sakau, kodel 2, jei jis yra jau 4 men.
Tai ji man isaiskino, kad visu neisnesiotuku amzius skaiciuojasi ne nuo gim.datos realiai, o nuo tada, kada jie is tiesu turejo gimti. Tai va, man tai buvo naujiena.
Taigi, paskyre kiniazioterapijos kursus pagal savo gyv.vieta lankyt, gert kasdien vit.D po 3 lasiukus per diena ir gerti foline rugsti, maisyta su gliukoze. Ir po 1,5 men. vel atvaizuot galvos echoskopijai.

Labas, nu augat šauniai thumbup.gif
Bet su primaitinimu, tai tikrai blink.gif Tau pediatrė liepė primaitint? Nes mum tai liepė, bet aš klausiau, ką sako kauno gydytojai, nes maniškė, tai nusikalba doh.gif
Tu viską viską leliui skaičiuok pagal koreguotą amžių mirksiukas.gif Ir mišinuką rinkdamasi, ir primaitinant, ir kitais atvejais. Vystymasi irgi.
Jei tau kas neaišku, visada gali klausti pas mus, juk mes tam čia ir esam, kad pasidalintum ne tik džiaugsmais ir skausmais, bet ir patirtim group.gif
Kaip gerai, kad mes ne vieni storuliai assa.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 28 lapkričio 2007 - 16:41
QUOTE(simulka @ 2007 11 28, 15:54)
.

Na kas liečia maitinimą, tai mums aiškino kad reikia visgi skaiciuoti nuo gimimo 4u.gif Virškinimo sistema pradeda dirbti nuo tada kada gimė, o ne nuo tada kai turėjo gimti smile.gif
Aš saviškę ėmiau maitinti bulvėmis ir morkomis nuo 6 mėnesių tikro amžiaus, o ne nuo 8,5 kaip išeitų pagal jus. Ir dėl maitinimo sutarė tiek mūsų pediatrė tiek ir SAntariškių gydytojai, kuriais tikrai pasitikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 28 lapkričio 2007 - 16:56
Sveikos na pasirodysim ir mes biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 28, 17:55)
Na kas liečia maitinimą, tai mums aiškino kad reikia visgi skaiciuoti nuo gimimo  4u.gif Virškinimo sistema pradeda dirbti nuo tada kada gimė, o ne nuo tada kai turėjo gimti smile.gif
Aš saviškę ėmiau maitinti bulvėmis ir morkomis nuo 6 mėnesių tikro amžiaus, o ne nuo 8,5 kaip išeitų pagal jus. Ir dėl maitinimo sutarė tiek mūsų pediatrė tiek ir SAntariškių gydytojai, kuriais tikrai pasitikiu  smile.gif

O matai, o man kaune gydytoja aiškino kitaip g.gif Mūsų vaikiukų virškinimo sistema silpnesnė, patarė jos neapkrauti ir liepė neskubėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 28, 16:55)
Na kas liečia maitinimą, tai mums aiškino kad reikia visgi skaiciuoti nuo gimimo  4u.gif Virškinimo sistema pradeda dirbti nuo tada kada gimė, o ne nuo tada kai turėjo gimti smile.gif
Aš saviškę ėmiau maitinti bulvėmis ir morkomis nuo 6 mėnesių tikro amžiaus, o ne nuo 8,5 kaip išeitų pagal jus. Ir dėl maitinimo sutarė tiek mūsų pediatrė tiek ir SAntariškių gydytojai, kuriais tikrai pasitikiu  smile.gif

Matai, Velaura, visa esmė, manau, tame, kad primaitinti ji pradėjo nuo 4 mėn., kai pagal visus dabartinius maitinimo patarimus vaiką primaitinti reikia pradėti nuo 6 mėn., jeigu jam netrūksta MP (ar mišinuko).

Ir aš daržoves nuo 6 mėn. pradėjau duoti (t.y. primaitinimą pradėjau nuo 6 mėn.) - ir ta pati Palaitienė tam pritarė, kažkaip aš manau, kad visgi čia visa esmė tuose 4 mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 28 lapkričio 2007 - 18:30
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 28, 19:29)
Matai, Velaura, visa esmė, manau, tame, kad primaitinti ji pradėjo nuo 4 mėn., kai pagal visus dabartinius maitinimo patarimus vaiką primaitinti reikia pradėti nuo 6 mėn., jeigu jam netrūksta MP (ar mišinuko).

Ir aš daržoves nuo 6 mėn. pradėjau duoti (t.y. primaitinimą pradėjau nuo 6 mėn.) - ir ta pati Palaitienė tam pritarė, kažkaip aš manau, kad visgi čia visa esmė tuose 4 mėn.  rolleyes.gif

nius nzn, mano drauge Airijoj irgi augina neisnesiotuke, ir nepatikesit, bet ten jai savo mergike primaitint liepe jau nuo 3,5 men.
Papildyta:
QUOTE(Velaura @ 2007 11 28, 17:55)

na, jei pasak gyd.primaitint vaika reik tik nuo 6 men., tai kodel parduotuves yra uzverstos ivairiomis tyrelemis ir sultimis kudikiams nuo 4 men.?
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2007 11 28, 17:38)
Labas, nu augat šauniai  thumbup.gif
Bet su primaitinimu, tai tikrai  blink.gif Tau pediatrė liepė primaitint? Nes mum tai liepė, bet aš klausiau, ką sako kauno gydytojai, nes maniškė, tai nusikalba doh.gif
Tu viską viską leliui skaičiuok pagal koreguotą amžių  mirksiukas.gif Ir mišinuką rinkdamasi, ir primaitinant, ir kitais atvejais. Vystymasi irgi.
Jei tau kas neaišku, visada gali klausti pas mus, juk mes tam čia ir esam, kad pasidalintum ne tik džiaugsmais ir skausmais, bet ir patirtim group.gif
Kaip gerai, kad mes ne vieni storuliai  assa.gif :

aciu, GREK, uz patarimus:)
kreipsiuos butinai.
dar karta, aciu 4u.gif
Atsakyti