QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 28, 19:29)
Matai, Velaura, visa esmė, manau, tame, kad primaitinti ji pradėjo nuo 4 mėn., kai pagal visus dabartinius maitinimo patarimus vaiką primaitinti reikia pradėti nuo 6 mėn., jeigu jam netrūksta MP (ar mišinuko).
Ir aš daržoves nuo 6 mėn. pradėjau duoti (t.y. primaitinimą pradėjau nuo 6 mėn.) - ir ta pati Palaitienė tam pritarė, kažkaip aš manau, kad visgi čia visa esmė tuose 4 mėn.
nius nzn, mano drauge Airijoj irgi augina neisnesiotuke, ir nepatikesit, bet ten jai savo mergike primaitint liepe jau nuo 3,5 men.
Papildyta:
QUOTE(Velaura @ 2007 11 28, 17:55)
Na kas liečia maitinimą, tai mums aiškino kad reikia visgi skaiciuoti nuo gimimo
Virškinimo sistema pradeda dirbti nuo tada kada gimė, o ne nuo tada kai turėjo gimti
Aš saviškę ėmiau maitinti bulvėmis ir morkomis nuo 6 mėnesių tikro amžiaus, o ne nuo 8,5 kaip išeitų pagal jus. Ir dėl maitinimo sutarė tiek mūsų pediatrė tiek ir SAntariškių gydytojai, kuriais tikrai pasitikiu
na, jei pasak gyd.primaitint vaika reik tik nuo 6 men., tai kodel parduotuves yra uzverstos ivairiomis tyrelemis ir sultimis kudikiams nuo 4 men.?
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2007 11 28, 17:38)
Labas, nu augat šauniai
Bet su primaitinimu, tai tikrai
Tau pediatrė liepė primaitint? Nes mum tai liepė, bet aš klausiau, ką sako kauno gydytojai, nes maniškė, tai nusikalba
Tu viską viską leliui skaičiuok pagal koreguotą amžių
Ir mišinuką rinkdamasi, ir primaitinant, ir kitais atvejais. Vystymasi irgi.
Jei tau kas neaišku, visada gali klausti pas mus, juk mes tam čia ir esam, kad pasidalintum ne tik džiaugsmais ir skausmais, bet ir patirtim
Kaip gerai, kad mes ne vieni storuliai
:
aciu, GREK, uz patarimus:)
kreipsiuos butinai.
dar karta, aciu