Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(hereja @ 2007 11 25, 15:56)
Aha, GREK, nuo manes parasa nusiziurejai biggrin.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

taip, tikiuosi nesupyksi ax.gif jau tokios gražios tavo pupos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 18:54)
Hereja, ir man tavo parašas laaaabai patiko  mirksiukas.gif

hihihi.gif pasirodo ne aš viena turiu gerą skonį tongue.gif
Kokia graži ir didelė jau panelytė flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 25 lapkričio 2007 - 18:34
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 18:31)
taip, tikiuosi nesupyksi  ax.gif jau tokios gražios tavo pupos  wub.gif
Papildyta:
hihihi.gif pasirodo ne aš viena turiu gerą skonį  tongue.gif
Kokia graži ir didelė jau panelytė flirt.gif

Aciū, GREK biggrin.gif Ne tokia ir didelė kaip atrodo, tikiuosi 10 kg jau yra pagaliau smile.gif Taviškis svoriu tai nesiskundžia ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 19:38)
Aciū, GREK biggrin.gif Ne tokia ir didelė kaip atrodo, tikiuosi 10 kg jau yra  pagaliau smile.gif Taviškis svoriu tai nesiskundžia ane? smile.gif

blink.gif 10kg?
blush2.gif mano 13kg sveria ax.gif
Gal ir geriau, nes taip tai sunku ir man, ir jam. Rūbus perku 1,5m amžiui blush2.gif nors dar iki metų nemažai likę laukt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 25 lapkričio 2007 - 18:56
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 18:41)
blink.gif 10kg?
blush2.gif mano 13kg sveria  ax.gif
Gal ir geriau, nes taip tai sunku ir man, ir jam. Rūbus perku 1,5m amžiui  blush2.gif nors dar iki metų nemažai likę laukt smile.gif

Jo, jo žinau ką reiškia 13 kg tampyti smile.gif Mano dičkė metukų tiek svėrė doh.gif Donata nešioja rūbus, kuriuos sesė nešiojo kokių 9 mėn doh.gif Na tikra coliukė smile.gif Dėl nešiojimo ant rankų tai gerai kad lengva, nors ir tai kartais atrodo sunki doh.gif
Atsakyti
Nu jo, bet šiaip tai mano nėra labai rankinukas. Tik jau kai kur nors nueinam, tai jau nuo rankų nenulipa, o šiaip tai jis moka past pažaisti, krapštosi, surenka vaikas man visus trupinius nuo grindų smile.gif Bet dar pats nevaikšto, tai nemažai kartų tenka pakelt ir pernešt į kitą vietą hihihi.gif Jei tavo mažei lėčiau auga svoriukas, tai kaip jos vystymasis? Ar atsilieka daug nuo bendraamžių, ar tai neturi įtakos? Nes mano Rokas tai kaip ir nelabai atsilieka, tik kad nevaikšto.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 19:15)
Nu jo, bet šiaip tai mano nėra labai rankinukas. Tik jau kai kur nors nueinam, tai jau nuo rankų nenulipa, o šiaip tai jis moka past pažaisti, krapštosi, surenka vaikas man visus trupinius nuo grindų smile.gif Bet dar pats nevaikšto, tai nemažai kartų tenka pakelt ir pernešt į kitą vietą  hihihi.gif Jei tavo mažei lėčiau auga svoriukas, tai kaip jos vystymasis? Ar atsilieka daug nuo bendraamžių, ar tai neturi įtakos? Nes mano Rokas tai kaip ir nelabai atsilieka, tik kad nevaikšto.

Maniškė ūgiu jau pasivijo bendraamžius - siekia žemiausią ribą, o svorio dar kokios kg trūksta.... Bet ūgis atitinka svorį. Atseit proporcingai viskas. O šiaip visose kitose srityse jau pilnai esam pasiviję kažkur pusantrų metukų smile.gif
O vaikščioti metinukas nebūtinai ir turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 20:19)
O vaikščioti metinukas nebūtinai ir turi  ax.gif

Jo, neprivalo rolleyes.gif bet pas mus kažkaip įprasta, kad metinukas jau eina pats. Pasakau kam, kad greit 11mėn. tai iškart klausimas - tai gal jau vaikšto? O aš tai džiaugiuosi ir menkiausiu pasiekimu, neskubinu įvykių, ateis laikas ir eis. Man tik ta diagnozė neduoda ramybės, blyn, pasakytų, kad taip arba paneigtų, tai būtų aiškiau, o dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 20:19)
Maniškė ūgiu jau pasivijo bendraamžius - siekia žemiausią ribą, o svorio dar kokios kg trūksta.... Bet ūgis atitinka svorį. Atseit proporcingai viskas. O šiaip visose kitose srityse jau pilnai esam pasiviję kažkur pusantrų metukų smile.gif

O mes svoriu pasivijom išnešiotus jau kai buvo 3 mėn, o ūgiu kai buvom 6 mėn ax.gif storuliai mes blush2.gif o va išsivystymas atitinka dabar tik 3 mėnesius verysad.gif spėja daktarė, kad jo didelis svoris šiek tiek trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 21:07)
O mes svoriu pasivijom išnešiotus jau kai buvo 3 mėn, o ūgiu kai buvom 6 mėn ax.gif storuliai mes blush2.gif o va išsivystymas atitinka dabar tik 3 mėnesius verysad.gif spėja daktarė, kad jo didelis svoris šiek tiek trukdo g.gif

Nepergyvenk console.gif Rokas irgi tokio amžiaus kažkaip buvo kvailiukas, atrodo mokau visko, o jis nieko nekartoja, nieko nedaro. Toks vaizdas, kad viskas sustojo. Nu ir aš save raminau, kad ai, storulis, jam sunku. Bet kai pradėjom lankyt mankštas, masažus, mano vaikas kaip atkuto bigsmile.gif
Pabandykit ir jūs, mankštos išjudina vaikiukus. Ar jau sėdit patys? Ji taip, klok ant žemės koldrytes ir sodink jį, tegul pradžioj gal pasivartys, gal daugiau laiko reiks prie jo praleist, bet jam bus naudinga. tegul bando vartytis, siekt žaisliukus, kad ir gulėdamas, bet juk vistiek judės. Nes aš tai truputį gailiuosi, kad jį per daug saugojau (kaip tik buvo tas laikas, kai namuose šalta, dar šildymas neįjungtas). Nors iš kitos pusės, taigi dar turi jie rezerve keletą savaičių, dar suspės, svarbu, kad sveiki augtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 20:07)

O issivystima juk turi skaiciuoti nuo datos, kada jis is tikro turejo gimti g.gif Nes mes atitinkam 1 men.amziaus kudiki, taip kaip ir turejome gimti, pries menesi.Juk du menesius ne pilve teko, o ant ranku auginti ax.gif Ir cia mums visoms taip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 19:40)
Jo, neprivalo  rolleyes.gif bet pas mus kažkaip įprasta, kad metinukas jau eina pats. Pasakau kam, kad greit 11mėn. tai iškart klausimas - tai gal jau vaikšto? O aš tai džiaugiuosi ir menkiausiu pasiekimu, neskubinu įvykių, ateis laikas ir eis. Man tik ta diagnozė neduoda ramybės, blyn, pasakytų, kad taip arba paneigtų, tai būtų aiškiau, o dabar  unsure.gif

Jezau, toks grazus vyrutis, ne uz ka nepasakyciau, kad tokia diagnoze itariama. O del ko pradejo itarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 25, 21:38)
Ir cia mums visoms taip  rolleyes.gif
Papildyta:

Jo, gi jie pas mus ypatingi   drinks_cheers.gif

Jezau, toks grazus vyrutis, ne uz ka nepasakyciau, kad tokia diagnoze itariama. O del ko pradejo itarti  g.gif

Mūsų kairė rankytė tinginukė - tingi dirbt tiek kiek dešinė, o kai pradėjo eiti prilaikomas, tai išryškėjo, kad ir kairę kojytę stato ant pirštų galiukų verysad.gif Nors, kai žmonės nežino, tai nelabai ir pastebi, bet kai aš žinau, tai tiesiog negaliu nematyt, kad kažkas ne taip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 25 lapkričio 2007 - 20:44
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 20:42)
Mūsų kairė rankytė tinginukė - tingi dirbt tiek kiek dešinė, o kai pradėjo eiti prilaikomas, tai išryškėjo, kad ir kairę kojytę stato ant pirštų galiukų  verysad.gif Nors, kai žmonės nežino, tai nelabai ir pastebi, bet kai aš žinau, tai tiesiog negaliu nematyt, kad kažkas ne taip  unsure.gif

Nu duok dieve, kad butu viskas gerai. ok.gif Juk pakankamai vaikutis jau anksciau gimes iskentejo, tai visos kancios tuom turi ir pasibaigti 4u.gif
Atsakyti