Aciu uz grazius zodzius
Mes tai be sansu iki seimo Niekaip autokedziu nenusiperkam. Nera vienodu niekur Buvau uzsakiusi Babycenter, pralaukiau menesi ir suduka...sako - atsiprasom, bet nebegaunam mes Tai dabar vaiku mieste panasias uzsakiau is Maxi cosi, bet dvi savaites laukt
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 13:25)
Nu ir profilaktiskai pasirodom (kad nepamirstumete musu)
Koks grožis tiesiog stebuklas aš iki šiol nesuprantu, kaip tie žmogiukai tokie vienodi gaunasi
Nu tikrai, mergaitės kaip iš katalogo gal kad labai panašios.
sveikos mamytes, kaip sekasi mazuliukus augint,matau ,cia jusu nemazai,ir daugumoj maziukai,ar yra mamyciu pvz;kurios augina trimecius ,idomu kaip joms sekasi kadangi mes irgi anksciau gime (28 sav.),daug iskentejom bet dabar viskas lyg gerai,tik kad labai jau sustra ta mano maze ,pavargstu,matyt bus hiperaktyvi,na ir smulkute tokia.pradejom darzeli lankyt, bet niekaip ten neuzmiega,tad buna tik iki piet. 0
hereja labai jau fainuoles tavo pupos, net pavydet (geraja prasme) pradejau kad dvi turi nors as nzn ar su dviem susitvarkyciau
QUOTE(GREK @ 2007 11 23, 19:05)
o mum tai niekas nepasiūlė tokio dalyko, norėčiau ir aš
GREK, nezinau kaip siais metai, bet pernai tai leido ta vakciną tik tiems neišnešiotukams kurie gimė iki 28 nėštumo savaitės. Ir nepriklauso nuo gimimo būklės gimimo metu. Mes irgi nepakliuvom. ATseit per didelės gimėm
Kada jūs į Raidos centrą gulat? Dar neprisiskambinau tom mamom
QUOTE(philipuks @ 2007 11 23, 21:35)
O vaistineje girdejau, kai viena mama pirko taukus, vaistininke atkalbinejo tai daryti, nes jie atseit siuo metu ne veiksmingi, o nuodingi, nes jura uztersta. Va kaip Reiks ir man mazint norma D vitamino, nes kazkokia arkliska doze geriam, nors indikaciju tam neturim
Dėl tų taukų tai aš neduodu dabar, anksčiau duodavau dičkei. Tiesa, Raidos centre kasdien duodavo gulintiem, bet maniškė tai apsivėmė nuo jų Daugiau bijau duot.. Be to dulėjau ten su tokia močiute, kurios anūkas serga VCP ir jie po sanatorijas, po daktarus daug važinėjas, tai sakė jokiais būdais neduoti tu taukų Kaip supratau dag kas pasisako dabar prieš juos.. .
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 12:25)
Va, vis parasot savo pupsiu gimimo svorius ir ugius. Ale man rodos, me skol kas maziausios gimem, abi po 41cm
Jau pasaka kokios gražuolės Tikrai kad laikas lekia greitai....
Mes irgi gimėm 41 cm
Jau apie nėštumus tai net pagalvot nenoriu Ir apie mažus vaikus, vis laukiu kol užaugs , nes kartais tai mažos mažos atrodo
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 12:52)
GREK, nezinau kaip siais metai, bet pernai tai leido ta vakciną tik tiems neišnešiotukams kurie gimė iki 28 nėštumo savaitės. Ir nepriklauso nuo gimimo būklės gimimo metu. Mes irgi nepakliuvom. ATseit per didelės gimėm
Tai turbūt ir mes nepapuolėm, nes gimėm 31sav.
O kada į Raidos centrą nežinau, laukiu kada paskambins. Sakė jie patys praneša, kada atsilaisvina vieta. Labai nenoriu Kalėdų švęsti ten, bet tikiuosi suspėt iki jų
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 13:36)
Tai turbūt ir mes nepapuolėm, nes gimėm 31sav.
O mes 30 sav ir papuolėm
Aha, GREK, nuo manes parasa nusiziurejai
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 13:42)
O mes 30 sav ir papuolėm
labas, kur jus papuolet, kad gimet 30 sav.?
mudu gimem 32 sav.
beje, mudu treciadieni vaziuosim irgi i KMUK Naujagimiu raidos skyriu, galvytes echoskopijai, nes kai gime buvo des.pusrutuly skilvelio susiaurejimas berods...
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 12:42)
O mes 30 sav ir papuolėm
Tai cia 2006m. skiepijo iki 28 savaičių, o šiemet galėjo ir daugiau pinigų skirti šiam reikalui
Hereja, ir man tavo parašas laaaabai patiko