Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

Aciu uz grazius zodzius wub.gif
Mes tai be sansu iki seimo doh.gif Niekaip autokedziu nenusiperkam. Nera vienodu niekur schmoll.gif Buvau uzsakiusi Babycenter, pralaukiau menesi ir suduka...sako - atsiprasom, bet nebegaunam mes unsure.gif Tai dabar vaiku mieste panasias uzsakiau is Maxi cosi, bet dvi savaites laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 13:25)
Nu ir profilaktiskai pasirodom (kad nepamirstumete musu) biggrin.gif

Koks grožis wub.gif tiesiog stebuklas wub.gif aš iki šiol nesuprantu, kaip tie žmogiukai tokie vienodi gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
Nu tikrai, mergaitės kaip iš katalogo thumbup.gif gal kad labai panašios.
Atsakyti
sveikos mamytes, kaip sekasi mazuliukus augint,matau ,cia jusu nemazai,ir daugumoj maziukai,ar yra mamyciu pvz;kurios augina trimecius ,idomu kaip joms sekasi kadangi mes irgi anksciau gime (28 sav.),daug iskentejom bet dabar viskas lyg gerai,tik kad labai jau sustra ta mano maze ,pavargstu,matyt bus hiperaktyvi,na ir smulkute tokia.pradejom darzeli lankyt, bet niekaip ten neuzmiega,tad buna tik iki piet. doh.gif 0
Atsakyti
hereja labai jau fainuoles tavo pupos, net pavydet (geraja prasme) pradejau kad dvi turi ax.gif nors as nzn ar su dviem susitvarkyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 23, 19:05)
o mum tai niekas nepasiūlė tokio dalyko, norėčiau ir aš unsure.gif

GREK, nezinau kaip siais metai, bet pernai tai leido ta vakciną tik tiems neišnešiotukams kurie gimė iki 28 nėštumo savaitės. Ir nepriklauso nuo gimimo būklės gimimo metu. Mes irgi nepakliuvom. ATseit per didelės gimėm smile.gif
Kada jūs į Raidos centrą gulat? Dar neprisiskambinau tom mamom doh.gif

QUOTE(philipuks @ 2007 11 23, 21:35)
O vaistineje girdejau, kai viena mama pirko taukus, vaistininke atkalbinejo tai daryti, nes jie atseit siuo metu ne veiksmingi, o nuodingi, nes jura uztersta. Va kaip  g.gif Reiks ir man mazint norma D vitamino, nes kazkokia arkliska doze geriam, nors indikaciju tam neturim  schmoll.gif

Dėl tų taukų tai aš neduodu dabar, anksčiau duodavau dičkei. Tiesa, Raidos centre kasdien duodavo gulintiem, bet maniškė tai apsivėmė nuo jų doh.gif Daugiau bijau duot.. Be to dulėjau ten su tokia močiute, kurios anūkas serga VCP ir jie po sanatorijas, po daktarus daug važinėjas, tai sakė jokiais būdais neduoti tu taukų g.gif Kaip supratau dag kas pasisako dabar prieš juos.. .

QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 12:25)

Va, vis parasot savo pupsiu gimimo svorius ir ugius. Ale man rodos, me skol kas maziausios gimem, abi po 41cm unsure.gif

Jau pasaka kokios gražuolės wub.gif wub.gif Tikrai kad laikas lekia greitai....
Mes irgi gimėm 41 cm smile.gif

Jau apie nėštumus tai net pagalvot nenoriu blush2.gif Ir apie mažus vaikus, vis laukiu kol užaugs , nes kartais tai mažos mažos atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 25, 12:52)
GREK, nezinau kaip siais metai, bet pernai tai leido ta vakciną tik tiems neišnešiotukams kurie gimė iki 28 nėštumo savaitės. Ir nepriklauso nuo gimimo būklės gimimo metu. Mes irgi nepakliuvom. ATseit per didelės gimėm smile.gif
Kada jūs į Raidos centrą gulat?  Dar neprisiskambinau tom mamom  doh.gif

Tai turbūt ir mes nepapuolėm, nes gimėm 31sav.
O kada į Raidos centrą nežinau, laukiu kada paskambins. Sakė jie patys praneša, kada atsilaisvina vieta. g.gif Labai nenoriu Kalėdų švęsti ten, bet tikiuosi suspėt iki jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 25, 13:36)
Tai turbūt ir mes nepapuolėm, nes gimėm 31sav.

O mes 30 sav ir papuolėm g.gif
Atsakyti
Aha, GREK, nuo manes parasa nusiziurejai biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 13:42)

labas, kur jus papuolet, kad gimet 30 sav.?
mudu gimem 32 sav.

beje, mudu treciadieni vaziuosim irgi i KMUK Naujagimiu raidos skyriu, galvytes echoskopijai, nes kai gime buvo des.pusrutuly skilvelio susiaurejimas berods...
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 25, 12:42)

Tai cia 2006m. skiepijo iki 28 savaičių, o šiemet galėjo ir daugiau pinigų skirti šiam reikalui g.gif
Atsakyti
Hereja, ir man tavo parašas laaaabai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 25 lapkričio 2007 - 17:55