Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(GREK @ 2007 11 23, 21:23)
taip, mes gimėm dideli, pats valgė, kvėpavo, buvom pagal apgarą įvertinti 9 balais, bet va vėliau išlindo šita nelemta diagnozė  unsure.gif
Papildyta:

vargšiukai, Rokui irgi slogytė, tai šiandien skaitinėjau SM, radau mamytės parašymą, kad nuo gerklės skausmo ji deda varškės kompresą  blink.gif tai paprašiau, kad parašytų plačiau, bet dar nežiūrėjau ar yra atsakymas. Gal dirstelk. Sveikit  4u.gif

Papildyta:

Mum Pilvinienė liepė duoti tik po 3 lašus vit. D, o mano apylinkės gydytoja primygtinai kiša mum žuvų taukus  g.gif Ką apie tai manot? Ar duodat kuri juos? Skaičiau, kad iki 1m. žuvų taukuose yra kažkokios medžiagos (neatsimenu, kaip ten ji vadinasi  blush2.gif ), kurios silpnos vaikiuko kepenys nepajėgia perdirbti ir ji virsta nuodu. Tai aš vis susilaikau, nors nupirkau žuvų taukus ir rašo, kad jie nuo 0mėn. amžiaus.

O vaistineje girdejau, kai viena mama pirko taukus, vaistininke atkalbinejo tai daryti, nes jie atseit siuo metu ne veiksmingi, o nuodingi, nes jura uztersta. Va kaip g.gif Reiks ir man mazint norma D vitamino, nes kazkokia arkliska doze geriam, nors indikaciju tam neturim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 23, 21:13)
O po kiek lasu duodate D vitamino. Pasiskaiciau, kad jo perdozavimas sukelia baisias pasekmes, o mes geriame po 5 lasiukus, nors rachito nera  g.gif
Mes gruodi eisim echoskopo, kazin kaip bus  g.gif

Mes ilgą laiką gėrėm po 10 lašų (buvo žydintis rachitas), o dar ir dabar geriam po 2-3 lašiukus mirksiukas.gif

Žuvų taukai ir man kažkaip nelimpa, o ir mūsų geroji pediatrė apie juos net neužsimena, reiks nepamiršt paklaust.

QUOTE(GREK @ 2007 11 23, 21:23)
vargšiukai, Rokui irgi slogytė, tai šiandien skaitinėjau SM, radau mamytės parašymą, kad nuo gerklės skausmo ji deda varškės kompresą  blink.gif tai paprašiau, kad parašytų plačiau, bet dar nežiūrėjau ar yra atsakymas. Gal dirstelk. Sveikit  4u.gif

tai mes neseniai jau angina persirgom... o gerklytė tai mums kartu su slogyte eina, jau vos ne iš eilės trečia sloga unsure.gif

Mums pediatrė patarė prie gerklytės dėt šiltą bulvytę + šildančius kompresiukus (kažin ar varškytė tiktų - man kai problemos buvo su krūtim tai dėjausi kefyro kompresus šaltus - ir tikrai padėjo, rauginti pieno produktai traukia karštį (o gal tikrai tiktų g.gif ), na žiūrėsim, bandysim viską, ką galim) + dar pradėjom gerti prospaną, o jeigu iki sekmadienio simptomai nesumažės - teks eit į vaistinę pirkt augalinio antibiotiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 23 lapkričio 2007 - 22:30
o me stai pradejom gerti zuvu taukus. palaipsniui sake didinti jo norma ir po to atsisakyti vitamino D, nes zuvu taukuose jo yra. manau kad geriau zuvu taukai nei D.
Atsakyti
Aš tai nesu nieko prieš žuvų taukus, bet pediatrė mums jų nesiūlo, o aš ja labai pasitikiu, reiks pasiklaust, ką ji apie juos galvoja; + žinau, kad rachito mes nebūtume žuvų taukais išsigydę, nes buvom per mažos, gal ir dėl to nesiūlo dar...

Ir dar žinau, kad Lysi žuvų taukų tikrai nepirksiu, nes kai buvom "Vaikų šaly" tai žiauriai sugadino nuotaiką, kai vaikui vos ne per prievartą norėjo tuos taukus sugirdyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 11:21)
Aš tai nesu nieko prieš žuvų taukus, bet pediatrė mums jų nesiūlo, o aš ja labai pasitikiu, reiks pasiklaust, ką ji apie juos galvoja; + žinau, kad rachito mes nebūtume žuvų taukais išsigydę, nes buvom per mažos, gal ir dėl to nesiūlo dar...

Ir dar žinau, kad Lysi žuvų taukų tikrai nepirksiu, nes kai buvom "Vaikų šaly" tai žiauriai sugadino nuotaiką, kai vaikui vos ne per prievartą norėjo tuos taukus sugirdyt  schmoll.gif

as tai specialiai vaikam skirtu pirkau, kazkaio mze juos visai normaliai geria, nors dabar tik po kelis lasiukus duodu, bet nesirauko visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 11:21)

Ir dar žinau, kad Lysi žuvų taukų tikrai nepirksiu, nes kai buvom "Vaikų šaly" tai žiauriai sugadino nuotaiką, kai vaikui vos ne per prievartą norėjo tuos taukus sugirdyt  schmoll.gif

As ir nesu pries, bet va girdejau ka sake, tai ir pasejo abejone ax.gif
O ziuriu piketas mamu bus, kad greiciau biurokratai pasidarbuotu su ta istatymo pataisa ax.gif Dieve, buciau vilniete, griudama su vezimu atsitarskinciau, o dabar reiks ta valanda kumscius laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 23, 22:00)
O as irgi ne nezinojau apie toki respiracinio viruso skiepa g.gif Kur reiktu del jo kreiptis  g.gif

Klinikose kūdikių sekimo kabinetas ti daro, kaip pas jus nežinau g.gif pasiklausk gal pediatrės g.gif
QUOTE(lely @ 2007 11 23, 22:08)
neprgyvenk per daug, maniskei nuo gimimo padideja jie saikingai

O pas mus anksčiau nebuvo padidėję schmoll.gif unsure.gif
QUOTE(philipuks @ 2007 11 23, 22:13)
O po kiek lasu duodate D vitamino. Pasiskaiciau, kad jo perdozavimas sukelia baisias pasekmes, o mes geriame po 5 lasiukus, nors rachito nera  g.gif

Mes gėrėm po 2, bet prakaituoja dabar delniukai ir pėdutės, tai Palaitienė po 4 paskyrė, nors rachito dar nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai wub.gif

Sirgaliukai, greiciau sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sandrulia, nepergyvenk pries laika, viskas normos ribose pas jus mirksiukas.gif

Va, vis parasot savo pupsiu gimimo svorius ir ugius. Ale man rodos, me skol kas maziausios gimem, abi po 41cm unsure.gif

Mes jau paminejom paskutini menesiadieni...daugiau ju nebus unsure.gif uztad bus 1 metuko dvigubas balius su dviem tortais bigsmile.gif bigsmile.gif
Jeeergau kaip greit tie vaikai auga blink.gif
Jau visai noreciau vel tokio mazuliuko leliuko...nu tik si karta VIENO lotuliukas.gif
Ale jauciu vyras pirsta prie smilkinio pasukiotu suzinojes apie mano norus cool.gif

Nu ir profilaktiskai pasirodom (kad nepamirstumete musu) biggrin.gif

Leja susidomejo Evos basutemis
user posted image

Draugiskas syyyyyyyyyyysius biggrin.gif
user posted image

Leja
user posted image

Eva
user posted image

Cia pries vaziuojant i KMUK pas neurochirurga...jaucia jos viska, kaip nesavos ta ryta buvo doh.gif
user posted image

Vaikus rengiu visada vienodai, bet cia Eva apsikiaulina labiau ir antroj dienos pusej visada ja tenka perrengt doh.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeetauuuuuuuuuuuuuuuuuu koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

jau mokat sysių ant puodo daryti rolleyes.gif manoji tai puodo bijo unsure.gif

aš tai noriu dviejų, ale ir mano vyras pasukiotų pirštą biggrin.gif o šiaip - tai visoms nėštukėms pilvų pavydžiu, bet labai bijau analogiško nėštumo - t.y. jo pasekmių...
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 12:25)
Sveikuciai wub.gif

Sirgaliukai, greiciau sveikit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sandrulia, nepergyvenk pries laika, viskas normos ribose pas jus mirksiukas.gif

Va, vis parasot savo pupsiu gimimo svorius ir ugius. Ale man rodos, me skol kas maziausios gimem, abi po 41cm unsure.gif

Mes jau paminejom paskutini menesiadieni...daugiau ju nebus unsure.gif uztad bus 1 metuko dvigubas balius su dviem tortais bigsmile.gif  bigsmile.gif
Jeeergau kaip greit tie vaikai auga blink.gif
Jau visai noreciau vel tokio mazuliuko leliuko...nu tik si karta VIENO lotuliukas.gif
Ale jauciu vyras pirsta prie smilkinio pasukiotu suzinojes apie mano norus cool.gif

Nu ir profilaktiskai pasirodom (kad nepamirstumete musu) biggrin.gif

Leja susidomejo Evos basutemis
user posted image

Draugiskas syyyyyyyyyyysius biggrin.gif
user posted image

Leja
user posted image

Eva
user posted image

Cia pries vaziuojant i KMUK pas neurochirurga...jaucia jos viska, kaip nesavos ta ryta buvo doh.gif
user posted image

Vaikus rengiu visada vienodai, bet cia Eva apsikiaulina labiau ir antroj dienos pusej visada ja tenka perrengt doh.gif

good.gif Tikros grazuoles
Atsakyti
AKCIJA
MOTINYSTĖS ATOSTOGŲ ĮSTATYMO PATAISŲ VILKINIMUI - NE!

12.04 10h PRIE SEIMO

Daugiau apie akciją čia:
http://www.supermama...;#entry13204384

ir čia:
http://www.supermama...;#entry13204726

KUO DAUGIAU MŪSŲ BUS, TUO LABIAU BŪSIME IŠGIRSTOS
KIEKVIENA ESAME SVARBI

Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 12:50)
AKCIJA
MOTINYSTĖS ATOSTOGŲ ĮSTATYMO PATAISŲ VILKINIMUI - NE!

12.04 10h PRIE SEIMO

Daugiau apie akciją čia:
http://www.supermama...;#entry13204384

ir čia:
http://www.supermama...;#entry13204726

KUO DAUGIAU MŪSŲ BUS, TUO LABIAU BŪSIME IŠGIRSTOS
KIEKVIENA ESAME SVARBI

Matyt tik tokiu budu ir imanoma iskovoti tas pataisas doh.gif
Atsakyti