Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 20, 12:16)
kraujosrūvos - gimdymo trauma; neišnešiotukų silpnutės kraujagyslės, tad gana dažnai gimdymo metu jos sutrūksta  unsure.gif

O per echoskopa jos matosi g.gif Mums dare du kartus, sake viskas gerai, baisu, kad irgi kazko nepraziopsotu ax.gif
Ir dar, kazin kaip pasireiskia vaikuciui paralyzius, labai galvoju, baisu kazkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 20, 19:37)
O per echoskopa jos matosi  g.gif Mums dare du kartus, sake viskas gerai, baisu, kad irgi kazko nepraziopsotu  ax.gif

Per echo ir žiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
jo kraujosruvos atsirado gimdymo metu, mane nuramino, kad viskas susitvarkė, pasekmių nebus ir t.t. Bet va išlindo, kai jis jau ėmė domėtis žaisliukais, juos stengėsi paimt, tada pastebėjau, kad ima tik dešine rankyte. Dėdavau į kairę, bet greit pamesdavo, o vėliau įsigudrino persiimt iš karto į dešinę. Neurologei įrodinėjau, kad taip neturi būt, bet ji mane ramino, kad vaikas dešiniarankis, išrašė mankštas ir vsio. Dabar jau išryškėjo ir kojytės pažeidimas, kai pradėjo sūnelis bandyt eit - stato kojytę ant pirštukų, o kitą ant pilno paduko. Tai va.
Ačiū Velaura už informaciją, nors kokią. Dar domina, kaip ten maitinimas vaikui, ar yra kokia vonia, kaip dėl rūbelių skalbimo ( blush2.gif kad nepritrūktum, nes dantukai dyksta ir valgom patys, tai persirengiam 2-3k. per dieną). Nors bus kaip bus, kaip nors išsisuksim, kad tik mano pupai būtų gerai. Mano gal turėtų ištemti mankšteles, nes neseniai baigėm jas čia, Alytuje, tai ožių nerodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 20, 20:41)
jo kraujosruvos atsirado gimdymo metu, mane nuramino, kad viskas susitvarkė, pasekmių nebus ir t.t. Bet va išlindo

Negąsdink unsure.gif mum irgi nebestebi, atseit nepavojinga, bet vistiek neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 20, 20:53)
Negąsdink unsure.gif mum irgi nebestebi, atseit nepavojinga, bet vistiek neramu unsure.gif

Negąsdinu mirksiukas.gif Matai, mum kraujosruva buvo toje smegenų dalyje, kuri yra atsakinga už judėjimą, todėl ir pažeidimas rankytės ir kojytės, o jum gal kur nors paprasčiau (nors kaži ar smegenyse yra nepavojingų vietų g.gif ). Duok dieve, kad jum viskas būtų gerai, patikėk, nejaučiu žemės po kojom nuo tos dienos, kai sužinojau diagnozę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 20, 21:06)
Negąsdinu  mirksiukas.gif Matai, mum kraujosruva buvo toje smegenų dalyje, kuri yra atsakinga už judėjimą, todėl ir pažeidimas rankytės ir kojytės, o jum gal kur nors paprasčiau (nors kaži ar smegenyse yra nepavojingų vietų  g.gif ). Duok dieve, kad jum viskas būtų gerai, patikėk, nejaučiu žemės po kojom nuo tos dienos, kai sužinojau diagnozę  verysad.gif

console.gif

Mum skilvelyje, todėl gali iššaukti smegenų vandenę verysad.gif tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti
Sandrulia, nusiramink, vandenė jau tikrai būtų išlindusi mirksiukas.gif

žinoma, kad baisu viskas, kas susiję su smegenimis, bet mes juk stiprios ir mūsų vaikučiai šaunuoliai - nugalėsim mes visas ligas 4u.gif stiprybės GREK, puikiai žinau, ką reiškia nejusti žemės po kojomis... bet ji atsiras, eisit, stiprėsit ir atsiras, pradžioj smėlis, vėliau žvyras, o dar vėliau ir tikra žemė rolleyes.gif

laikykimės, mes stiprios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 21, 00:05)
Sandrulia, nusiramink, vandenė jau tikrai būtų išlindusi  mirksiukas.gif

puikiai žinau, ką reiškia nejusti žemės po kojomis... bet ji atsiras, eisit, stiprėsit ir atsiras, pradžioj smėlis, vėliau žvyras, o dar vėliau ir tikra žemė  rolleyes.gif

Sakai? g.gif o vėliau negali išsivystyt? g.gif

Žaviuosi tavo stiprybe wub.gif tavo tikėjimas padės tavo dukrytei išgyti, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 20, 19:41)
Ačiū Velaura už informaciją, nors kokią. Dar domina, kaip ten maitinimas vaikui, ar yra kokia vonia, kaip dėl rūbelių skalbimo ( blush2.gif kad nepritrūktum, nes dantukai dyksta ir valgom patys, tai persirengiam 2-3k. per dieną). Nors bus kaip bus, kaip nors išsisuksim, kad tik mano pupai būtų gerai. Mano gal turėtų ištemti mankšteles, nes neseniai baigėm jas čia, Alytuje, tai ožių nerodė  smile.gif

Palatoj yra kriaukle, galima pasiskalbti ir išsidžiovinti. Tačiau dėl vonelės tai nežinau ir aplamai net nepamenu kaip tualetas atrodo doh.gif PAskambinčiau mamoms kur kartu gulėjom, tačiau telefoną šiandien namie palikau smile.gif RYtoj parašysiu tau viską smile.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 20, 23:12)
Sakai? g.gif  o vėliau negali išsivystyt? g.gif

Mes kai gulėjome raidos centre tai aiškino taip, kad neišnešiotukams jei iki metukų neišlenda tai reikia tikėtis kad susitvarkė, tačiau garantijos 100 % žinoma neduoda sad.gif Matyt lieka minimali tikimybė vistiek. Bet reikia tikėti kad viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už informaciją ir už palaikymą aciuks.gif
Stengiuosi save nuraminti, kad viskas gerės, kad būna kitiem vaikiukams dar blogiau, bet kartais taip sunku, kad nors kauk...
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 21, 09:30)
Mes kai gulėjome raidos centre tai aiškino taip, kad neišnešiotukams jei iki metukų neišlenda tai reikia tikėtis kad susitvarkė, tačiau garantijos 100 % žinoma neduoda sad.gif Matyt lieka minimali tikimybė vistiek. Bet reikia tikėti kad viskas bus gerai. smile.gif

Vadinasi dar turiu ko baimintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 21, 13:04)
Vadinasi dar turiu ko baimintis verysad.gif

nusiramink, auginant vaiką, mamos visada dėl ko nors baiminasi mirksiukas.gif tik stebėk atidžiai ir rėk gydytojam, jei kas tau bus neaišku rolleyes.gif
Atsakyti