Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 08, 18:02)
Atidavė vyriausybei svarstyt, ar užteks pinigų unsure.gif o pritarė iki 3 metų, tik va, ką vyriausybė pasakys g.gif

gun_bandana.gif jei nepriims
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 08, 18:02)
Atidavė vyriausybei svarstyt, ar užteks pinigų unsure.gif o pritarė iki 3 metų, tik va, ką vyriausybė pasakys g.gif

Sandrulia, man atrodo kad tik iki 2 m. pritarė. g.gif Bet ir tai būtų thumbup.gif Iki trijų vaiko priežiūros atostogos bet jau pinigėlių nenusimato. O aš pagalvojau visai būtų neblogai - pasiimčiau kitą rudenį tokių atostogų porą mėnesių ir pratinčiau Donatą prie lopšio smile.gif Gal nuo liepos nebent mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 09 lapkričio 2007 - 08:52
QUOTE(Velaura @ 2007 11 09, 09:49)
Sandrulia, man atrodo kad tik iki 2 m. pritarė.  g.gif Bet ir tai būtų  thumbup.gif Iki trijų vaiko priežiūros atostogos bet jau pinigėlių nenusimato.  O aš pagalvojau visai būtų neblogai - pasiimčiau kitą rudenį tokių atostogų porą mėnesių ir pratinčiau Donatą prie lopšio smile.gif Gal nuo liepos nebent  mirksiukas.gif

Seimas tai pritarė iki 3, tik va kaip bus su vyriausybe g.gif nes vyriausybė buvo pateikus iš vis tik iki 1,5 doh.gif manau be reikalo čia užsivedė su tais 3 metais, iki dviejų gal būtų iš kart priėmę, o dėl trijų ir atidavė vyriausybei, kad įvertintų ar pinigų užteks doh.gif beje, kažkuri mamytė teisingai rašė, kad vyriausybė vykdo seimo sprendimus, taip kad jei ir nepritatrų, o seimas norėtų pabūti geras mamom tai vistiek galėtų priimti, o vyriausybė pinigų jau turėtų gauti iš kur nori mirksiukas.gif
Atsakyti
lely, aš prie Legendos gyvenu, Savas man visai netoli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 09, 12:25)
lely, aš prie Legendos gyvenu, Savas man visai netoli  thumbup.gif

tai gal ir matemes kur nors ax.gif butu smagu kada susitikti ax.gif

mes sian kudikiu sekomo kabinete buvom, viskas mum ok thumbup.gif sveriam 8220, ugis 69.5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 11 09, 14:05)
mes sian kudikiu sekomo kabinete buvom, viskas mum ok thumbup.gif  sveriam 8220, ugis 69.5 thumbup.gif

Kokia didelė wub.gif

O jūs kas kiek laiko lankotės sekimo kabinete? mes tik 2 kartus buvom, ir tai mano prašymu gydytoja siuntimą parašo, o kai klausiau kažkada pačiam sekimo kabinete, kada vėl apsilankyti, sako nereikia schmoll.gif bet gal ji turėjo galvoj, kad nereikia stebėti tų cistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 09, 13:08)
Kokia didelė wub.gif

O jūs kas kiek laiko lankotės sekimo kabinete? mes tik 2 kartus buvom, ir tai mano prašymu gydytoja siuntimą parašo, o kai klausiau kažkada pačiam sekimo kabinete, kada vėl apsilankyti, sako nereikia schmoll.gif bet gal ji turėjo galvoj, kad nereikia stebėti tų cistų g.gif

mes dabar kas 2men lankomes. cistos pas mus jau isnyko, skilveliai visada siek tiek padideja, bet normos nevirsija, reikias pas ja ir bus didesni siek tiek. tai ramu man jau, nes sake bloget jau neturetu.
sian dar pas kinezeterapiaute buvom, tai sake irgi viskas ok, nu pagal koreguota amziu atitinkam viska.
tik del klubu dar reikes eiti pasitikrint.

siaip neisnesiotukus man atrodo ten iki metu stebi. o jus pas kokia daktare?
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 11 09, 14:18)
siaip neisnesiotukus man atrodo ten iki metu stebi. o jus pas kokia daktare?

Pas Pilvinienę mirksiukas.gif bet kai buvom nieko nesakė, kada atvažiuot schmoll.gif lapkičio pabaigoj varysim tos injekcijos, tai paklausiu g.gif

Beje, prie kabineto parašyta, kad lankosi ten gimę iki 30 sav g.gif tai kaip suprast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 09 lapkričio 2007 - 13:26
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 09, 13:22)
Pas Pilvinienę mirksiukas.gif bet kai buvom nieko nesakė, kada atvažiuot schmoll.gif lapkičio pabaigoj varysim tos injekcijos, tai paklausiu g.gif

Beje, prie kabineto parašyta, kad lankosi ten gimę iki 30 sav g.gif tai kaip suprast?

niu mes tai 31 sav gimem, bet tai mes tikriausiai ten del galvyte papuolem, kad vis ziuretu, niu siaip ar taip sake iki metu stebes ten, nors su galvyte jau viskas ok. as irgi maciau akd ten parasyta kad kas iki 30sav gime, lankosi g.gif
mes tai pas Palaitiene lankomes ten, ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daktare.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 09, 13:08)
Kokia didelė wub.gif

Mes eisim pirma karta lapkricio 16, tai nezinau kaskiek laiko paskirs lankytis. O galvytes echoskopui eisim lygiai triju menesiu. g.gif
O del istatymo, as ir 2 metais namie dziaugciausi ax.gif
Liuliuojames mes jau gera savaite, niekaip nesugebu slogos isnaikinti. Nusipirkau siandien virbicol lasiuku, gal pades. g.gif O gal kokiu patarimu turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 11 09, 14:54)
mes tai pas Palaitiene lankomes ten, ji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  daktare.

Pilviniene skųstis irgi negaliu ax.gif
QUOTE(philipuks @ 2007 11 09, 16:53)
Liuliuojames mes jau gera savaite, niekaip nesugebu slogos isnaikinti. Nusipirkau siandien virbicol lasiuku, gal pades. g.gif  O gal kokiu patarimu turit  ax.gif

Pabandyk Euphorbium compositum mirksiukas.gif jie homeopatiniai, tinka ir nėščiom ir kūdikiam nuo mėnesio thumbup.gif kiek mamų naudojo, tai visom patiko - greit slogą išgydo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 09 lapkričio 2007 - 20:10
Buvom tech apžiūroj ax.gif tai sveriam jau 7800 gr ir 65,5 cm ūgis thumbup.gif pagaliau su ūgiu užlipom ant žemutinės išnešiotų pusmetinukų ribos thumbup.gif
Atsakyti