Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(maya @ 2007 10 30, 18:51)
Zinai kai lauki, tia tas nedaug atrodo visa amzinybe  doh.gif

Nežinau ką tai reiškia schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 30, 17:51)
4u.gif dekui, butinai pranesiu
Zinai kai lauki, tia tas nedaug atrodo visa amzinybe  doh.gif

aga kai labai lauki visada laikas eina letai ax.gif as kai po gimdymo ligoninej gulejau tai stengiausi negalvoti apie namus, o kaip jau daktare apie juos uzsimine tai prasidejo laukimas ir tada laikas suletejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 30, 09:30)
Nežinau ką tai reiškia schmoll.gif  unsure.gif

Zinai zinai irnesakyk.gif , prisimink vaikyste ir kaip laukdavai Senio Salcio biggrin.gif

QUOTE(lely @ 2007 10 30, 10:12)
aga kai labai lauki visada laikas eina letai ax.gif  as kai po gimdymo ligoninej gulejau tai stengiausi negalvoti apie namus, o kaip jau daktare apie juos uzsimine tai prasidejo laukimas ir tada laikas suletejo ax.gif

vava, tai ir man dabar doh.gif zinau, kad jau nedaug liko, na bet tas laikas atrodo veitoj stovi. Laukiu nesulaukiu, kada ja iskrapstys, nes jau ir sunku ir negaliu daugiau, ir Maksimus ramybes niekaip neduoda. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 30, 20:12)
as kai po gimdymo ligoninej gulejau tai stengiausi negalvoti apie namus, o kaip jau daktare apie juos uzsimine tai prasidejo laukimas ir tada laikas suletejo ax.gif

Aš irgi niekad neklausdavau kada planuoja išleist smile.gif kai pasakė - nu gal kitą savaitę, tai tada jau laukimas doh.gif bet vis nuteikinėdavau save, kad dar ne šiandien, dar ne šiandien...o kai vieną dieną atėjo ir sako "tai norit namo", sakau "jeigu galima..." biggrin.gif sako "važiuokit", va tada tai buvo laimės lotuliukas.gif
QUOTE(maya @ 2007 10 30, 21:20)
Zinai zinai irnesakyk.gif , prisimink vaikyste ir kaip laukdavai Senio Salcio  biggrin.gif

Tai čia kas kita biggrin.gif
Aš tik nežinau, ką reiškia paskutiniai mėnesiai nėštumo, kaip sunku vaikščiot ir pan...ir laukti KADA smile.gif visai norėčiau tai patirti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 30 spalio 2007 - 21:52
Ačiū visoms nuo manęs ir Amelytės už šiltus linkėjimus ir sveikinimus 4u.gif , taip keista dabar žiūrėti į liniuotę savo paraše, jau metai...
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 30, 21:51)
Aš irgi niekad neklausdavau kada planuoja išleist smile.gif kai pasakė - nu gal kitą savaitę, tai tada jau laukimas doh.gif bet vis nuteikinėdavau save, kad dar ne šiandien, dar ne šiandien...o kai vieną dieną atėjo ir sako "tai norit namo", sakau "jeigu galima..." biggrin.gif sako "važiuokit", va tada tai buvo laimės lotuliukas.gif

Aš tik nežinau, ką reiškia paskutiniai mėnesiai nėštumo, kaip sunku vaikščiot ir pan...ir laukti KADA smile.gif visai norėčiau tai patirti ax.gif

niu as tai zinok kartais paziurejus i nescias paskutiniais menesiais tai dziaugiuos kad to nepatyriau biggrin.gif nors aisku dabar lengva juokaut. o siaip tai aisku geriau islaukti iki galo, nors ir pasikankinant, bet jau geriau nekenteti ir pergyventi del maziuku, taip kaip mum buvo.
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 10 30, 12:41)
Bent jau mus mus, skiepio pagal grafika kaip ir priklauso,nesvarbu kad neisnesioti ax.gif  ax.gif  ax.gif va ir dabar15men jau mums ir varysim skiepuko doh.gif

Mus irgi vakar paskiepijo, pagal isnesiotu grafika lotuliukas.gif Tik piktas buvo, verke visa vakara unsure.gif Jau tris skiepus turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 31, 14:05)
niu as tai zinok kartais paziurejus i nescias paskutiniais menesiais tai dziaugiuos kad to nepatyriau biggrin.gif  nors aisku dabar lengva juokaut. o siaip tai aisku geriau islaukti iki galo, nors ir pasikankinant, bet jau geriau nekenteti ir pergyventi del maziuku, taip kaip mum buvo.

Tu teisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 30, 12:51)

Patikek, malonumas menkas verysad.gif . Nors cai kiekvienas nestumas, kaip ir kiekvienas vaikas skiriasi. Mano abu nestumai tokie skirtingi, kaip naktis iri diena doh.gif
Atsakyti
Pradejo mano vyrutis sloguoti, kazin ar verta labai sunerimti,snopuoja, liuliai nebega, bet su pompa istraukiu unsure.gif Ir dar pakimes, nors temperaturos nera unsure.gif Dabar dar sventes, ne nezinau ar vezti i ligonine g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 01, 22:16)
Pradejo mano vyrutis sloguoti, kazin ar verta labai sunerimti,snopuoja, liuliai nebega, bet su pompa istraukiu  unsure.gif Ir dar pakimes, nors temperaturos nera  unsure.gif Dabar dar sventes, ne nezinau ar vezti i ligonine  g.gif

O savo gydytojos telefono neturi? g.gif pasiskambintum, patartų kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 01, 21:16)
Pradejo mano vyrutis sloguoti, kazin ar verta labai sunerimti,snopuoja, liuliai nebega, bet su pompa istraukiu  unsure.gif Ir dar pakimes, nors temperaturos nera  unsure.gif Dabar dar sventes, ne nezinau ar vezti i ligonine  g.gif

as irgi manau, kad daktarei paskimbink ir bent per tel pasikonsultuok, vis ramiau tau bus
Atsakyti