Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

Ačiū 4u.gif

bet jau snargliuojasi ta jubiliatė doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 29 spalio 2007 - 20:59
AMELYTĘ SU PIRMUOJU TORTADIENIU!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 12, 00:39)

kažin kaip maya`i sekasi  g.gif

Maniau ir pamirsot mane hihihi.gif

Sekasi kol kas puse bedos. Maksimus auga, kaip ant mieliu, duodasi, kaip vijurkas, as jau ir nespeju is paskos doh.gif . Nestumas tik va mane kamuoja. Mergina duodasi, kaip aptrakus. As visa istinus, per daug vandenu, nei ranku nei koju savo neatpazistu verysad.gif . Skatins mane Lapkricio 9, nes ir kraujo spaudimas dar labai pakilo, ir sirdele slubuoti pradejo. Bet tikiuosi viskas po gimdymo atsistatys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 29, 22:25)

Sekasi kol kas puse bedos. Maksimus auga, kaip ant mieliu, duodasi, kaip vijurkas, as jau ir nespeju is paskos  doh.gif . Nestumas tik va mane kamuoja. Mergina duodasi, kaip aptrakus. As visa istinus, per daug vandenu, nei ranku nei koju savo neatpazistu  verysad.gif . Skatins mane Lapkricio 9, nes ir kraujo spaudimas dar labai pakilo, ir sirdele slubuoti pradejo. Bet  tikiuosi viskas po gimdymo atsistatys.  ax.gif

Prazuvele parsirado tongue.gif
Maya, ale ot paradoksas, bernaitis anksciau laiko gime,o mergina net skatint reikes, krapstys lauk biggrin.gif
Na,bet kuriuo atveju mes tave palaikom ir laukiam naujienu bigsmile.gif Prasau musu ir po gimdymo nepamirsti unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 10 29, 13:44)
Prazuvele parsirado tongue.gif
Maya, ale ot paradoksas, bernaitis anksciau laiko gime,o mergina net skatint reikes, krapstys lauk biggrin.gif
Na,bet kuriuo atveju mes tave palaikom ir laukiam naujienu bigsmile.gif Prasau musu ir po gimdymo nepamirsti unsure.gif  tongue.gif

Kaip is to multiko, Bludnij papugaj Kesha vernulsya lotuliukas.gif

Na siaip tai mano terminas tik 17, bet kadangi, bet kadangi per daug visokiu nesklandumu tia krapstys ja lauk doh.gif . Labai bijojau , kad negimtu anksciau laiko, dabar jau laukiu nesulaukiu, kad a ja iskrapstys, nes jau nebegaliu karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
user posted image

AMELYTE, SVEIKINIMAI PIRMOJO GIMTADIENIO PROGA !!!
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 29, 22:25)

Sekasi kol kas puse bedos. Maksimus auga, kaip ant mieliu, duodasi, kaip vijurkas, as jau ir nespeju is paskos  doh.gif . Nestumas tik va mane kamuoja. Mergina duodasi, kaip aptrakus. As visa istinus, per daug vandenu, nei ranku nei koju savo neatpazistu  verysad.gif . Skatins mane Lapkricio 9, nes ir kraujo spaudimas dar labai pakilo, ir sirdele slubuoti pradejo. Bet  tikiuosi viskas po gimdymo atsistatys.  ax.gif

mes su Kamilyte linkim tau lengvo gimdymo ir grazio sveikos dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pranesk po visko kaip ten viska praejo.
cekavos mes juk blush2.gif
Atsakyti
Kazin ir skiepai koreguojami musu leliukams, siandien eisim skiepytis trecio skiepo, o mums jau beveik 2 men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 10 30, 12:55)
Kazin ir skiepai koreguojami musu leliukams, siandien eisim skiepytis trecio skiepo, o mums jau beveik 2 men. g.gif

Bent jau mus mus, skiepio pagal grafika kaip ir priklauso,nesvarbu kad neisnesioti ax.gif ax.gif ax.gif va ir dabar15men jau mums ir varysim skiepuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 30 spalio 2007 - 12:42
Cia Amelytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 29, 23:25)
Nestumas tik va mane kamuoja. Mergina duodasi, kaip aptrakus. As visa istinus, per daug vandenu, nei ranku nei koju savo neatpazistu  verysad.gif . Skatins mane Lapkricio 9, nes ir kraujo spaudimas dar labai pakilo, ir sirdele slubuoti pradejo. Bet  tikiuosi viskas po gimdymo atsistatys.  ax.gif

Laikykis console.gif nebedaug beliko rolleyes.gif
QUOTE(philipuks @ 2007 10 30, 12:55)

Mes vėlavom su pirmu skiepu beveik 4 savaites, tiesiog paskiepijo kai jau ruošiamės namo iš ligoninės, paskui su kažkuriuo dar 1 savaitę, nes daktarė norėjo pažiūrėt koks kraujukas mūsų, tai dabar atsiliekam nuo grafiko virš mėnesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 30, 02:19)
mes su Kamilyte linkim tau lengvo gimdymo ir grazio sveikos dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pranesk po visko kaip ten viska praejo.
cekavos mes juk blush2.gif

4u.gif dekui, butinai pranesiu

QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 30, 06:58)
Laikykis console.gif nebedaug beliko rolleyes.gif

Mes vėlavom su pirmu skiepu beveik 4 savaites, tiesiog paskiepijo kai jau ruošiamės namo iš ligoninės, paskui su kažkuriuo dar 1 savaitę, nes daktarė norėjo pažiūrėt koks kraujukas mūsų, tai dabar atsiliekam nuo grafiko virš mėnesio blush2.gif

Zinai kai lauki, tia tas nedaug atrodo visa amzinybe doh.gif
Atsakyti