Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

Sveikutes 4u.gif

Velaura, aciukas uz nauja temele ir kad mus itrakei i sarasiuka wub.gif thumbup.gif

Perziurejau ta saraseli...tai nezinojau, kad Donatele gime tokio mazuliuko svorio blink.gif Ugis kaip musiskiu, ale svoris blink.gif jergau, isvis kruopiuku kruopytukas jauciu buvo... Gal turi nuotraukyte, kaip Donata atrode tik gimusi? Jei nenori, nerodyk ax.gif Beje, kokios priezastys buvo tokio anstyvo gimdymo? Zinau, kad "n" kartu rasei, bet gal nebuvau dar prisijungusi cia arba prazioplinau unsure.gif

Mazulele, kai fainai del Amelytes wub.gif

Svaja, taviskis irgi jau savarankiskas vyrukas, pats paeina thumbup.gif

O mes tai ka as zinau unsure.gif dantu vis dar lygiai 0, sedim kaip saltienos ir nuvirstam, neatsisedam, nuo pilvo ant nugaros nesiverciam, neropojam...nekalbu apie atsistojima jau biggrin.gif Tik laikomos uz delniuku gerai zingsniuoja, eina smile.gif

Gal as blogai darau...kazkaip nesistengiu as ju sodinti, neapkamsineju pagalvemis, kad sedetu...bet kita vertus, o kaip jos ismoks nenugriuti sededamos? Kaip jos aplamai ismoks sedeti, jei nesodinu? g.gif Gal vistik reikia "treniruoti"? Nors gydytojai grieztai PRIES pries visokius apkamsymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 26, 18:42)
o musiskis vakar pamirses pora zingsniuku pats  atejo wub.gif  siandiena vel ropoja doh.gif

Ačiū, aš taip pat bijau, kad nepamirštų doh.gif

Ir jus labai labai sveikinam su pasiekimais wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2007 08 26, 19:12)
O mes tai ka as zinau unsure.gif dantu vis dar lygiai 0, sedim kaip saltienos ir nuvirstam, neatsisedam, nuo pilvo ant nugaros nesiverciam, neropojam...nekalbu apie atsistojima jau biggrin.gif Tik laikomos uz delniuku gerai zingsniuoja, eina smile.gif

Gal as blogai darau...kazkaip nesistengiu as ju sodinti, neapkamsineju pagalvemis, kad sedetu...bet kita vertus, o kaip jos ismoks nenugriuti sededamos? Kaip jos aplamai ismoks sedeti, jei nesodinu? g.gif Gal vistik reikia "treniruoti"? Nors gydytojai grieztai PRIES pries visokius apkamsymus unsure.gif

herėja, jūs gi jaunesnės už mus, išmoksit viską dar mirksiukas.gif

Beje, jau ne kartą rašiau, kad pirmas dantukas Amelytei išlindo, kai jai buvo 8 mėn. ir 10 dienų - o jums dar tik 8 mėn. ir 4 dienos mirksiukas.gif bet dėl dantų aš visai nepergyvenčiau - man pačiai jie dygo tik 10 mėnesių, pusbroliui - 12 mėn., bus tų dantų, nepergyvenk wink.gif

Kaip nebe šaltiena Amelytė pradėjo sėdėti, kai jai buvo 9 mėn. ir 16 dienų - kiek jums dabar? mirksiukas.gif o nuvirsti (bet jau iš principo arba užsimiršusi verčiasi) ir dabar dar moka - neturi jokio saugumo jausmo, kai verčiasi, tai verčiasi unsure.gif

Nuo pilvo ant nugaros iki šiol neatsiverčiam, neatsisėdam, nešliaužiam, neropojam - nors jau ant nosies ir 10 mėn. kabo rolleyes.gif

O dėl sėdėjimo - nekamšiau pagalvėm, pradėjau sodinti, kai jau sėdėdavo tvirčiau ir saugodavau - jei jau padėdavau ką nors minkščiau - tai šiokiu tokiu atstumu nuo jos, kad krisdama neužsigautų (ir dabar aplinkui visokie dideli minkšti žaislai, kad krisdama neužsigautų); tiesiog atėjo laikas, kai pradėjom pastebėti jos tvirtesnį sėdėjimą - tai po truputį ir pasodindavom, bet visada akylai saugodavom; o štai vieną dieną ji ėmė ir išsėdėjo 30 min., kitą vėl... ateis laikas ir jums - pamatysi smile.gif

Juk ir tas mūsų atsistojimas šiandien ne toks, kaip visų vaikų - reikia pasodinti tiesiai prieš lovytės kraštą - tuomet ji kabinasi ir stojasi, kitaip niekaip neatsistoja ir net nebando smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 rugpjūčio 2007 - 18:46
hereja del dantuku nepergyvenk man paciai tik metuku isdygo ax.gif ir viska sbuvo gerai, mama net dziaugesi, nes jau buvau didesne tai nebuvo didelio vargo del ju dygimo thumbup.gif

o maniske tai turbut greiciau atsistos nei atsises, kai bandau kelti tai ir uzpakali kelia, o galvytes visai nenori kelti... bet manau ateis laikas ir ji viska darys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 08 26, 19:12)
Tik laikomos uz delniuku gerai zingsniuoja, eina smile.gif

Pamiršau parašyti doh.gif šaunuolės tavo mergaitės, manoji dar nežingsniuoja ax.gif

QUOTE(lely @ 2007 08 26, 20:06)
o maniske tai turbut greiciau atsistos nei atsises, kai bandau kelti tai ir uzpakali kelia, o galvytes visai nenori kelti... bet manau ateis laikas ir ji viska darys thumbup.gif

Tai manoji taip ir padarė - pirmiausia atsistojo, o atsisėsti nė neketina lotuliukas.gif
Atsakyti
quote=Mažulėlė,2007 08 26, 16:07]
Amelytė šiandien atsistojo lovytėj
Aišku, atsistoja tik pasodinta (nes pati atsisėsti nemoka), bet mamai vis tiek jau laimės pilnos kelnės wub.gif
[/quote]

Mažulėle, puikios naujienos pas jus wub.gif Sveikinam 4u.gif
Va, galiu parašyti kad maniškė pirmą kartą pati atsisėdo 9 mėn 20 d. buvo, o pati atsistojo lovytėj po savaitės nuo to kai atsisėdo smile.gif Paskui viskas vyko labai sparčiai, per savo koreguotą metukų gimtadienį lakstė jau kaip didelė thumbup.gif

QUOTE(hereja @ 2007 08 26, 18:12)
Sveikutes 4u.gif

Velaura, aciukas uz nauja temele ir kad mus itrakei i sarasiuka wub.gif  thumbup.gif

Perziurejau ta saraseli...tai nezinojau, kad Donatele gime tokio mazuliuko svorio : Ugis kaip musiskiu, ale svoris blink.gif jergau, isvis kruopiuku kruopytukas jauciu buvo... Gal turi nuotraukyte, kaip Donata atrode tik gimusi? Jei nenori, nerodyk: Beje, kokios priezastys buvo tokio anstyvo gimdymo? Zinau, kad "n" kartu rasei, bet gal nebuvau dar prisijungusi cia arba prazioplinau :re:

Herėja, DOnata skubiai susimastė gimti, niekas nei negalėjo numatyt. Placentos infarktas man buvo. Nespėjo jai nei plaučiukų subrandinti sad.gif Todėl pradžia buvo labai sunki... Pirmoji fotkė ta ir buvo, kur anoj temoj nuorodą buvau įdėjus ten jai 10 parų jau. Jau tada žinojom kad turėsim ją.. IKi to buvo viskas labai miglota. Mažiukė buvo, nes ir savaičių mažiau gerokai nei taviškių.
O šiaip jei netingi skaityt tai yra jos gimimo istorija. Ten viskas smulkiau. NUotraukytes parašiuke yra nuoroda ten nuo pradžių iki dabar smile.gif slapt. laura

Dėl sėdėjimo tai manau teisingai elgiesi, nes negerai per prievartą jas versti sėdėt, vadinasi dar nėra tam pasiruošę.. Aš nekamšydama kartais pasodindavau keliom sekundėm ir gaudydavau begriūnančią, ale išmoko kažkaip biggrin.gif Tiesa, lankėm ankstyvosios korekcijos centre mankšteles kai jai buvo netoli 9 mėn tai besibaigiant mankštoms (10 kartų turėjom) ir išmoko sėdėt, o po mėnesio ir pati tai padarė thumbup.gif O jums neskiria kokių mankštelių?

Papildyta:
Taigi mes penkto danties sulaukėm pagaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 08 26, 22:10)
Taigi mes penkto danties sulaukėm pagaliau  ax.gif

Vajei kaip sveikinam wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Velaura, kažkada kažkas jau klausė, bet man neaktualu dar buvo, tai ir nebeprisimenu, ką atsakei smile.gif Vienoj nuotraukoj Donatėlė vonioj sėdi tokioj spec. maudynėms skirtoj kėdutėj - ar patogi, ar naudinga? ax.gif Amelytė labai mėgsta maudytis, bet mes ją ant rankų nuolat vonioj laikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 08 26, 07:07)
Amelytė šiandien atsistojo lovytėj  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aišku, atsistoja tik pasodinta (nes pati atsisėsti nemoka), bet mamai vis tiek jau laimės pilnos kelnės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif , smagu, atsimenu kaip maniskis atsistojo rolleyes.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 26, 08:42)
wub.gif  wub.gif na ir dziaugsmas gi kos didziulis wub.gif  wub.gif Sveikiname wub.gif

o musiskis vakar pamirses pora zingsniuku pats  atejo wub.gif  siandiena vel ropoja doh.gif

Po savaiteles lakstys, kaip su batareika dupceje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 08 27, 09:18)
Velaura, kažkada kažkas jau klausė, bet man neaktualu dar buvo, tai ir nebeprisimenu, ką atsakei smile.gif Vienoj nuotraukoj Donatėlė vonioj sėdi tokioj spec. maudynėms skirtoj kėdutėj - ar patogi, ar naudinga?  ax.gif  Amelytė labai mėgsta maudytis, bet mes ją ant rankų nuolat vonioj laikom  ax.gif

Mums tai labai patinka thumbup.gif Tikrai geras daiktas, neįsivaizduoju kaip be jos dičkę maudydavom... Dar ir dabar maudomės joje, kol neišlipa biggrin.gif Aš jau kaip ir linkusi būčiau nebekišti jos ten ale vyrui saugiau atrodo, arba pritingi įdėmiau stebėti,taigi kol jis sėdi su vaikais tai kėdutėj, o kai aš ateinu tai aišku jai būna pabodę ir lipa lauk .. biggrin.gif doh.gif Telpa puikiausiai, nežiūrint mūsų jau solidaus amžiaus blush2.gif Aišku
Atsakyti
Ką aš čia norėjau pasakyti su savo paskutiniu AIŠKU tai aišku pati dabar nesuprantu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Musu Pauliukui pirmi dantai isdygo 9 men,bet paskui po 2 vis kalesi doh.gif doh.gif

Nelabai ir tikejausi anksciau,nes as vis atmetu tas musu 6-7 savaiteles rolleyes.gif
Atsakyti
kur dingo visos mamytes? 4u.gif kazkaip pritilot cia ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
musu seimoj dabar sumaistis, aukle sposa iskrete - iseina i "oficialu" darba, karjeros daryt, o Augustui tik 1 metukai ir 9 menesiai. Aukles ieskau jau kelinta savaite - ir nieko..
zodziu nusprendem i lopseli leisti, niunsas kad nera vietu... vienu zodziu sakes.. blink.gif visai kitos problemos kaip jusu, ale va, zinokit kas laukia ateity smile.gif
Atsakyti