Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(philipuks @ 2007 10 20, 18:49)
Mes kaip ir isvengem retinopatijos, bet daktare sake, kad sunelis 90 proc. bus su akinukais  unsure.gif  Visai to nesinori  schmoll.gif  Kazin kiek turi neisnesiotukas per menesi svorio priaugti  g.gif Pagal plana turetu jis gimti kita savaite, o sveriam 3100gr. g.gif Maitinu pati, nezinau ar pakanka jam mano pienuko. g.gif
Ir dar, musu zemas hemoglobinas, geriam slykscia gelezi , sako jei nepakils hemoglobinas gali tekti perpilti krauja  fear.gif  fear.gif Gal kuri patirtimi pasidalinti galite?

Mes pirmą mėnesį priaugom 800 gr (nuo gimimo svorio), paskui ke;is mėn po 1 kg, buvo ir 1,5 kg thumbup.gif
Mes irgi dar geriam geležį, pradžioj šlykštų hemoferą, dabar ferum lek, bet jį tik nuo kažkiek laiko galima, tiksliai nežinau nuo kiek g.gif pasiklausk daktarės savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi hemofera geriam kartu su foline rugstimi, duodu kartu, nes nuo vienos gelezies mano angeliukas net ziaugcioja. 30diena darys kraujo tyrimus, tikiuosi jie geri bus smile.gif
O priaugom per dvi savaites apie 500 gr. vis galvoju, kad mazai, kad jam svorio truksta, kad mazai pienuko, bet pagal kakojima tai nepasakyciau lotuliukas.gif
Atrodo, taip norisi, kad greiciau pasivytu isnesiotus vaikus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 10 21, 15:14)
Mes irgi hemofera geriam kartu su foline rugstimi, duodu kartu, nes nuo vienos gelezies mano angeliukas net ziaugcioja. 30diena darys kraujo tyrimus, tikiuosi jie geri bus  smile.gif
O priaugom per dvi savaites apie 500 gr. vis galvoju, kad mazai, kad jam svorio truksta, kad mazai pienuko, bet pagal kakojima tai nepasakyciau  lotuliukas.gif
Atrodo, taip norisi, kad greiciau pasivytu isnesiotus vaikus.  ax.gif

hemorefą aš maišydavau su vandenuku ir gliukoze, nes jis labai šlykštus unsure.gif
Per 2 sav 500 gr neišnešiotukui yra labai daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 10 18, 14:13)
Sandrulia, nepergyvenk  4u.gif  Tokio amžiaus dar jaučiasi skirtumas, tačiau iki metukų pamatysi kaip niekuo nebesiskirs nuo bendraamžių (gegužinukų ), o liepinukus pralenks smile.gif

sakai bigsmile.gif mums gi tik kelios dienos beliko bigsmile.gif sakai vaikščios jau bigsmile.gif lotuliukas.gif

o iš tiesų visai nepergyvenu dėl vaikščiojimo, juk dar nė mėnesiuko nėra kaip ropojam, tai negaliu atsidžiaugt, jau kai varo per koridorių, kartais net vytis reikia wub.gif tik įdomu, ar per savo koreguotus metukus jau vaikščios, ar dar ne rolleyes.gif

QUOTE(hereja @ 2007 10 19, 11:34)
Mazulele, atsiunte klausimus emeilu, pasake, apie ka noretu, kad parasyciau. Susirasinejom taip, kol suderinom visas smulkmenas, liko tik foto. mirksiukas.gif

Ui, ne, man tik įdomu buvo, kaip jus ten tos žurnalistės surado mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 20, 18:34)
Šiandien turėjau garbės susitikti su Mažulėle ir jos Amelyte ax.gif labai graži mergytė wub.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(philipuks @ 2007 10 21, 15:14)
O priaugom per dvi savaites apie 500 gr. vis galvoju, kad mazai, kad jam svorio truksta, kad mazai pienuko, bet pagal kakojima tai nepasakyciau  lotuliukas.gif
Atrodo, taip norisi, kad greiciau pasivytu isnesiotus vaikus.  ax.gif

Jau priauginėjat tai super thumbup.gif pasivys, kai laikas bus mirksiukas.gif laukti sunku, bet kai tiek laukęs sulauki - apima begalinis džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 21, 17:21)
Ui, ne, man tik įdomu buvo, kaip jus ten tos žurnalistės surado  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  4u.gif

Aaaaa....
Intike uzpildziau atsiliepima apie zurnalo straipsnius, parasiau pageidavimus ir ka galeciau papasakoti apie save. Ir viskas. Sulaukiau is karto ats...po 1.5val nuo laisko issiuntimo smile.gif

Kaip fainiai, jau pirmas gimtadienis uz keletos dieneliu wub.gif Jau ruosiesi? Ka nors organizuosi?
Mums ryt 10menesiuku sueis, kazkaip jau daug atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 10 21, 20:19)
Intike uzpildziau atsiliepima apie zurnalo straipsnius, parasiau pageidavimus ir ka galeciau papasakoti apie save. Ir viskas. Sulaukiau is karto ats...po 1.5val nuo laisko issiuntimo smile.gif

O kur galima užpildyti? ax.gif gal gali nuorodą mestelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 10 20, 19:49)
Mes kaip ir isvengem retinopatijos, bet daktare sake, kad sunelis 90 proc. bus su akinukais  unsure.gif  Visai to nesinori  schmoll.gif  Kazin kiek turi neisnesiotukas per menesi svorio priaugti  g.gif Pagal plana turetu jis gimti kita savaite, o sveriam 3100gr. g.gif Maitinu pati, nezinau ar pakanka jam mano pienuko. g.gif
Ir dar, musu zemas hemoglobinas, geriam slykscia gelezi , sako jei nepakils hemoglobinas gali tekti perpilti krauja  fear.gif  fear.gif Gal kuri patirtimi pasidalinti galite?

Sveikos merginos.
Problemėlės visos vienodos kaip ir mano coliukų. Kas dėl kraujo perpilimo nepergyvenk mirksiukas.gif . Maniškiams abiems po kelis kartus dapilinėdavo kraują, nes nuo pat mažens mažakraujystė. Nors mums jau greitai du metai , mes po šiai dienai geriam Ferum leką, nes hemoferą buvom labai ilgai išgėrę tai vaikai jau purtydavosi vos pamatę.O po kraujo perpylimo tai labai greitai atsigaudavo ir odelė parausvėdavo , pagyvėdavo vaikai. Nes vistiek daugiau energijos duoda geras kraujas.
Philipuk, kai darysite kraujuką, pasakyk , kad būtinai geležį pasižiūrėtų, nes hemoglobinas nieko nerodo. Maniškiams jau kokie metai laiko hemoglobinas 132 thumbup.gif , o pačios geležies trūksta truputi ir tiek.ir kraujuką turėtų imti iš venos , nes iš piršto jie to nepasako.Aš sakau , kaip mums darydavo ir aiškindavo gydytojai, o gal pas jus kitaip g.gif .O šiaip nenusigask , kraujukas pilamas išvalytas , panašiai kaip lašelinės , tik tiek kad vaikutis būtų ramus, nes tikrai ilgai reikia išgulėti. Kiek atsimenu kitiems vaikams ligoninėj suleisdavo raminamų tai jie ir išmiegodavo tas kelias valandas.
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 21, 16:21)
sakai  bigsmile.gif  mums gi tik kelios dienos beliko  bigsmile.gif  sakai vaikščios jau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o iš tiesų visai nepergyvenu dėl vaikščiojimo, juk dar nė mėnesiuko nėra kaip ropojam, tai negaliu atsidžiaugt, jau kai varo per koridorių, kartais net vytis reikia  wub.gif  tik įdomu, ar per savo koreguotus metukus jau vaikščios, ar dar ne  rolleyes.gif
Ui, ne, man tik įdomu buvo, kaip jus ten tos žurnalistės surado  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  4u.gif
Jau priauginėjat tai super  thumbup.gif  pasivys, kai laikas bus  mirksiukas.gif laukti sunku, bet kai tiek laukęs sulauki - apima begalinis džiaugsmas  wub.gif

Taigi apie koreguotus ir kalbėjau lotuliukas.gif Maniškė irgi metukų dar nevaikščiojo, bet per koreguotus tai tikrai kad lakstė ir ne tiktai ropom thumbup.gif
Šiandien "grifką" kirpau, maniau bus kaip visada vienu grybštelėjimu kiek nuimsiu tiek, o ji net palyginti davė, paskui neleido nuimti to skuduriuko kuriuo uždengusi buvau lotuliukas.gif Panašu kad į kirpyklą galim varyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 21, 20:56)
O kur galima užpildyti? ax.gif gal gali nuorodą mestelt blush2.gif

Pildziau cia http://www.tavovaika...avo-vaikui.html

Ir dar pildziau mamos zurnalo svetainej, bet dabar neleidzia ten ieiti man unsure.gif
Atsakyti
Šiandien važiuojam į klinikas, echoskopuos galvytę unsure.gif tikiuosi nieko blogo neras unsure.gif
QUOTE(hereja @ 2007 10 21, 22:26)

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 22, 10:33)
Šiandien važiuojam į klinikas, echoskopuos galvytę unsure.gif tikiuosi nieko blogo neras unsure.gif

Ačiū aciuks.gif

linkim kad viskas gerai butu 4u.gif

mes sian krauo atsakymo ziuret buvo, tai vsikas ok! kraujukas net labai geras!!!
Atsakyti
Sandrulia, sekmes ir laukiame geru naujienu 4u.gif rolleyes.gif

Lely, thumbup.gif kad geras kraujukas. Mes sestadieni vezem vaikus i Geromeda kraujo nuleist is karto 3 tyrimams, tai sian vyras paims ats, pasiziuresiu ka ten mes turim g.gif

Mums sian 10men ir atrodo ta proga PAGALIAU Lejytei pradejo kaltis dantukas wub.gif (nerealiai ju laukiam). Dar neprasipjove visiskai, bet pats pats kampukas, taskiukas toks jau baltuoja plikas wub.gif
Atsakyti