Ačiū už pagyras
Aš irgi manau, kad jei būtų išnešiotas apie 4 kg būtų svėręs tik tada mane turbūt būtų iš gabalų susiuvę, nes tokį mažą gimdydama sugebėjau stipriai plyšti, net gimdos kaklelis plyšo
Herėja minėjo, kad pas jos mažylę atsidaro kažkoks guziukas, kaip žirniukas, pas mus irgi toks yra, ant galvytės, daktarei rodžiau, tai ji tik numykė "ai čia nieko...". Ar reiktų sunerimti?
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 17, 10:15)
Aišku, kiekvienam savo, mes iki šiol atsigulusios valgom, nes kitaip nemokam
O dėl kraujosrūvos, manau, kad nėra čia tau ko bijoti, juk jau tada jokių pasikeitimų nematė - vadinasi viskas gerai, jeigu kas būtų ne taip - jau dabar vaistukus gertumėt Patikėk manim, kalbu iš patirties
aišku
jau tos pirmosios dienos mūsų leliukų... o aš žinokit iš reanimacijos nuotraukų net neturiu - neilgai ten buvom, bet ir noro fotografuoti nebuvo
šaunuolis tavo vaikis
matyt mano krūtys tokios mažos, kad tik atsigulus iš jų įmanoma valgyti
O dėl kraujosrūvos, manau, kad nėra čia tau ko bijoti, juk jau tada jokių pasikeitimų nematė - vadinasi viskas gerai, jeigu kas būtų ne taip - jau dabar vaistukus gertumėt Patikėk manim, kalbu iš patirties
aišku
jau tos pirmosios dienos mūsų leliukų... o aš žinokit iš reanimacijos nuotraukų net neturiu - neilgai ten buvom, bet ir noro fotografuoti nebuvo
šaunuolis tavo vaikis
matyt mano krūtys tokios mažos, kad tik atsigulus iš jų įmanoma valgyti
mano krutis kaip tik yra pakankamai dideles , nu bet kazkaip niekaip gulint vaikas spenelio nepasiekdavo, ir man nepavykdavo matyt tokia kruru forma
ai, dar pasitaisysiu, paskutineje zinuteje parasiau "su koja daviau", o reikia "su koja gavau",o tai dar pagalvosit kad sadiste kokia esu.
QUOTE(denlen26 @ 2007 10 17, 08:15)
Velaura, vakar vos negavau panasia trauma, mazai truko. Akis tai paskaudejo biskuti, bet praejo, o po to taip isizaide, kad dar ir su koja i aki daviau, tai net blyksni pamaciau
NU va, žiūrek kad nebūtų kaip man Aš jau be akinių bijau ir prieiti prie savo panų
SU ta koja gerai tu čia
Sveikos merginos .
Sveikos prisijungusios naujai į mūsų ratą .
Na Velaura aš kaip matau mūsų vaikiukai jau dideli , ir temelėje gvildenamos mūsų jau išgyventi laikai. Aišku man vis tiek įdomu , dažnai įlendu paskaitinėti . Jaučiu kurias mamytes palietė tokie išgyvenimai visada ši temelė bus artima ir norėsis vis įkišti savo nosį paskaitinėti .
Tai nenusiminkit mažiukų mamos , visi sunkumai ir ligelės išaugamos , o vargai greitai pamirštami. Čia iš savo patirties sakau.
Sėkmės visoms ir va po balioną .
Sveikos prisijungusios naujai į mūsų ratą .
Na Velaura aš kaip matau mūsų vaikiukai jau dideli , ir temelėje gvildenamos mūsų jau išgyventi laikai. Aišku man vis tiek įdomu , dažnai įlendu paskaitinėti . Jaučiu kurias mamytes palietė tokie išgyvenimai visada ši temelė bus artima ir norėsis vis įkišti savo nosį paskaitinėti .
Tai nenusiminkit mažiukų mamos , visi sunkumai ir ligelės išaugamos , o vargai greitai pamirštami. Čia iš savo patirties sakau.
Sėkmės visoms ir va po balioną .
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 17, 14:11)
Herėja minėjo, kad pas jos mažylę atsidaro kažkoks guziukas, kaip žirniukas, pas mus irgi toks yra, ant galvytės, daktarei rodžiau, tai ji tik numykė "ai čia nieko...". Ar reiktų sunerimti?
Kaip suprantu, echo važiuosit darytis į vystymosi kabinetą? Tai ten ir paklausk, kas čia gali būti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 10 18, 12:21)
Kad tavo žodžiai Dievui į ausį nugis būtinai mums reikia tą bja (čia taip Amelija seniau keikdavosi - o dabar mes taip keikiamės ) vandenę išaugti
Nugis vis pamirštu pasigirti Amelytė nuo pirmadienio jau moka atsisėsti ropi ropi ropinėja, tik šast ir atsisėda
Taigis pas mus eiliškumas toks:
1. atsistojom
2. ropojam
3. sėdim
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 18, 12:50)
1. Kaip suprantu, echo važiuosit darytis į vystymosi kabinetą? Tai ten ir paklausk, kas čia gali būti
2. Nugis vis pamirštu pasigirti Amelytė nuo pirmadienio jau moka atsisėsti ropi ropi ropinėja, tik šast ir atsisėda
2. Nugis vis pamirštu pasigirti Amelytė nuo pirmadienio jau moka atsisėsti ropi ropi ropinėja, tik šast ir atsisėda
1. Taip reiks parodyti
2. Kaip faina labai labai sveikinam
O mano zuikis dar net galvą kelti tingi paguldau ant pilvo, tai keliom sekundėm pakelia neaukštai taip vos vos, pasidairo ir viskas, rėkia, kad atversti stačias irgi galvą dar linguoja nemažai, o kai keliu už rankyčių "sodinant" irgi guli galva, tik kai jau labai aukštai pakeliu, tai prisitraukia galvą šiaip ne taip... žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 12:23)
žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai
Sandrulia, nepergyvenk Tokio amžiaus dar jaučiasi skirtumas, tačiau iki metukų pamatysi kaip niekuo nebesiskirs nuo bendraamžių (gegužinukų ), o liepinukus pralenks
QUOTE(Velaura @ 2007 10 18, 14:13)
Sandrulia, nepergyvenk Tokio amžiaus dar jaučiasi skirtumas, tačiau iki metukų pamatysi kaip niekuo nebesiskirs nuo bendraamžių (gegužinukų ), o liepinukus pralenks
Žinau tik tikėjausi, kad anksčiau už liepinukus pradėsim viską daryti, o dabar taip gaunasi, kad ir nuo jų atsiliekam tinginiukai esam, ką bepasakysi... visas į mamą
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 13:27)
Žinau tik tikėjausi, kad anksčiau už liepinukus pradėsim viską daryti, o dabar taip gaunasi, kad ir nuo jų atsiliekam tinginiukai esam, ką bepasakysi... visas į mamą
Kažkaip pradžia sunki kol išsijudina, o paskui sparčiau tobulės Maniškė irgi 5 mėn galvos nepakeldavo ant pilvo guledama, o paskui kai pradėjo stiprėti tai tik žiurėk, sėdasi, ropoja, stojasi ir pabėga ate nepasakius
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 12:23)
1. Taip reiks parodyti
O mano zuikis dar net galvą kelti tingi paguldau ant pilvo, tai keliom sekundėm pakelia neaukštai taip vos vos, pasidairo ir viskas, rėkia, kad atversti stačias irgi galvą dar linguoja nemažai, o kai keliu už rankyčių "sodinant" irgi guli galva, tik kai jau labai aukštai pakeliu, tai prisitraukia galvą šiaip ne taip... žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai
nepergyvenk maniske irgi negreit galvyte laikyt normalia pradejo, bet dabar jau viskas ok vejames po biskiuka visus
o mes sian pas okulista buvom, siaip del neisnesiotumo bedu ner bet va toliaregyste turi. tai sake nusitikeit kad akinuku reikes kai dideli jau vaikai tai nieko tokio, man grazu visai, bet maziukam tokie negrazus buna, o ir kaip jai reikes uzdeti, jauciu nusitemps juos.. nu bet kol dar nereikia stengiuos negalvot apie tai, po 3men vaziuosim vel tikrintis.
QUOTE(Velaura @ 2007 10 18, 14:46)
Maniškė irgi 5 mėn galvos nepakeldavo ant pilvo guledama, o paskui kai pradėjo stiprėti tai tik žiurėk, sėdasi, ropoja, stojasi ir pabėga ate nepasakius
Kaip smagu
QUOTE(lely @ 2007 10 18, 14:54)
o mes sian pas okulista buvom, siaip del neisnesiotumo bedu ner bet va toliaregyste turi. tai sake nusitikeit kad akinuku reikes
Aš akiniuota, tai irgi bijau, kad nepaveldėtų tikiuosi tėvelio akis turės, tas tai kaip erelis mato