Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

Ačiū už pagyras user posted image
Aš irgi manau, kad jei būtų išnešiotas apie 4 kg būtų svėręs rolleyes.gif tik tada mane turbūt būtų iš gabalų susiuvę, nes tokį mažą gimdydama sugebėjau stipriai plyšti, net gimdos kaklelis plyšo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Herėja minėjo, kad pas jos mažylę atsidaro kažkoks guziukas, kaip žirniukas, pas mus irgi toks yra, ant galvytės, daktarei rodžiau, tai ji tik numykė "ai čia nieko...". Ar reiktų sunerimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 17, 10:15)
Aišku, kiekvienam savo, mes iki šiol atsigulusios valgom, nes kitaip nemokam  smile.gif

O dėl kraujosrūvos, manau, kad nėra čia tau ko bijoti, juk jau tada jokių pasikeitimų nematė - vadinasi viskas gerai, jeigu kas būtų ne taip - jau dabar vaistukus gertumėt  mirksiukas.gif  Patikėk manim, kalbu iš patirties  mirksiukas.gif
aišku  mirksiukas.gif
jau tos pirmosios dienos mūsų leliukų... o aš žinokit iš reanimacijos nuotraukų net neturiu - neilgai ten buvom, bet ir noro fotografuoti nebuvo  unsure.gif

šaunuolis tavo vaikis  wub.gif
matyt mano krūtys tokios mažos, kad tik atsigulus iš jų įmanoma valgyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano krutis kaip tik yra pakankamai dideles , nu bet kazkaip niekaip gulint vaikas spenelio nepasiekdavo, ir man nepavykdavo blush2.gif matyt tokia kruru forma g.gif

ai, dar pasitaisysiu, paskutineje zinuteje parasiau "su koja daviau", o reikia "su koja gavau",o tai dar pagalvosit kad sadiste kokia esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 17 spalio 2007 - 14:13
QUOTE(denlen26 @ 2007 10 17, 08:15)

Velaura, vakar vos negavau panasia trauma, mazai truko. Akis tai paskaudejo biskuti, bet praejo, o po to taip isizaide, kad dar ir su koja i aki daviau, tai net blyksni pamaciau smile.gif

NU va, žiūrek kad nebūtų kaip man doh.gif Aš jau be akinių bijau ir prieiti prie savo panų smile.gif
SU ta koja gerai tu čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .

Sveikos prisijungusios naujai į mūsų ratą drinks_cheers.gif .

Na Velaura aš kaip matau mūsų vaikiukai jau dideli , ir temelėje gvildenamos mūsų jau išgyventi laikai. Aišku man vis tiek įdomu , dažnai įlendu paskaitinėti . Jaučiu kurias mamytes palietė tokie išgyvenimai visada ši temelė bus artima ir norėsis vis įkišti savo nosį paskaitinėti thumbup.gif .

Tai nenusiminkit mažiukų mamos , visi sunkumai ir ligelės išaugamos , o vargai greitai pamirštami. Čia iš savo patirties sakau.

Sėkmės visoms ir va po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 17, 14:11)
Herėja minėjo, kad pas jos mažylę atsidaro kažkoks guziukas, kaip žirniukas, pas mus irgi toks yra, ant galvytės, daktarei rodžiau, tai ji tik numykė "ai čia nieko...". Ar reiktų sunerimti? g.gif

Kaip suprantu, echo važiuosit darytis į vystymosi kabinetą? Tai ten ir paklausk, kas čia gali būti mirksiukas.gif

QUOTE(Pelytė76 @ 2007 10 18, 12:21)
Tai nenusiminkit mažiukų mamos , visi sunkumai ir ligelės išaugamos , o vargai greitai pamirštami. Čia iš savo patirties sakau.

Kad tavo žodžiai Dievui į ausį wub.gif 4u.gif nugis būtinai mums reikia tą bja (čia taip Amelija seniau keikdavosi - o dabar mes taip keikiamės lotuliukas.gif ) vandenę išaugti gun_bandana.gif

Nugis vis pamirštu pasigirti 4u.gif Amelytė nuo pirmadienio jau moka atsisėsti wub.gif ropi ropi ropinėja, tik šast ir atsisėda wub.gif

Taigis pas mus eiliškumas toks:
1. atsistojom
2. ropojam
3. sėdim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 18, 12:50)
1. Kaip suprantu, echo važiuosit darytis į vystymosi kabinetą? Tai ten ir paklausk, kas čia gali būti  mirksiukas.gif

2. Nugis vis pamirštu pasigirti  4u.gif  Amelytė nuo pirmadienio jau moka atsisėsti  wub.gif  ropi ropi ropinėja, tik šast ir atsisėda  wub.gif

1. Taip ax.gif reiks parodyti g.gif
2. Kaip faina wub.gif labai labai sveikinam 4u.gif

O mano zuikis dar net galvą kelti tingi verysad.gif paguldau ant pilvo, tai keliom sekundėm pakelia neaukštai taip vos vos, pasidairo ir viskas, rėkia, kad atversti unsure.gif stačias irgi galvą dar linguoja nemažai, o kai keliu už rankyčių "sodinant" irgi guli galva, tik kai jau labai aukštai pakeliu, tai prisitraukia galvą šiaip ne taip... unsure.gif žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 12:23)
žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai verysad.gif

Sandrulia, nepergyvenk 4u.gif Tokio amžiaus dar jaučiasi skirtumas, tačiau iki metukų pamatysi kaip niekuo nebesiskirs nuo bendraamžių (gegužinukų ), o liepinukus pralenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 10 18, 14:13)
Sandrulia, nepergyvenk  4u.gif  Tokio amžiaus dar jaučiasi skirtumas, tačiau iki metukų pamatysi kaip niekuo nebesiskirs nuo bendraamžių (gegužinukų ), o liepinukus pralenks smile.gif

Žinau ax.gif tik tikėjausi, kad anksčiau už liepinukus pradėsim viską daryti, o dabar taip gaunasi, kad ir nuo jų atsiliekam doh.gif tinginiukai esam, ką bepasakysi... blush2.gif visas į mamą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 13:27)
Žinau ax.gif tik tikėjausi, kad anksčiau už liepinukus pradėsim viską daryti, o dabar taip gaunasi, kad ir nuo jų atsiliekam doh.gif tinginiukai esam, ką bepasakysi... blush2.gif visas į mamą blush2.gif

Kažkaip pradžia sunki kol išsijudina, o paskui sparčiau tobulės smile.gif Maniškė irgi 5 mėn galvos nepakeldavo ant pilvo guledama, o paskui kai pradėjo stiprėti tai tik žiurėk, sėdasi, ropoja, stojasi ir pabėga ate nepasakius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 18, 12:23)
1. Taip ax.gif reiks parodyti g.gif
2. Kaip faina wub.gif labai labai sveikinam 4u.gif

O mano zuikis dar net galvą kelti tingi verysad.gif paguldau ant pilvo, tai keliom sekundėm pakelia neaukštai taip vos vos, pasidairo ir viskas, rėkia, kad atversti unsure.gif stačias irgi galvą dar linguoja nemažai, o kai keliu už rankyčių "sodinant" irgi guli galva, tik kai jau labai aukštai pakeliu, tai prisitraukia galvą šiaip ne taip... unsure.gif žaisliukais tik keletas savaičių kaip domėtis pradėjo, nors tie vaikučiai, kurie gimė liepą (kada ir mes turėjom gimti) jau daug ką daro ir seniai verysad.gif

nepergyvenk maniske irgi negreit galvyte laikyt normalia pradejo, bet dabar jau viskas ok vejames po biskiuka visus smile.gif

o mes sian pas okulista buvom, siaip del neisnesiotumo bedu ner bet va toliaregyste turi. tai sake nusitikeit kad akinuku reikes verysad.gif kai dideli jau vaikai tai nieko tokio, man grazu visai, bet maziukam tokie negrazus buna, o ir kaip jai reikes uzdeti, jauciu nusitemps juos.. nu bet kol dar nereikia stengiuos negalvot apie tai, po 3men vaziuosim vel tikrintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 18 spalio 2007 - 14:00
QUOTE(Velaura @ 2007 10 18, 14:46)
Maniškė irgi 5 mėn galvos nepakeldavo ant pilvo guledama, o paskui kai pradėjo stiprėti tai tik žiurėk, sėdasi, ropoja, stojasi ir pabėga ate nepasakius biggrin.gif

Kaip smagu wub.gif
QUOTE(lely @ 2007 10 18, 14:54)
o mes sian pas okulista buvom, siaip del neisnesiotumo bedu ner bet va toliaregyste turi. tai sake nusitikeit kad akinuku reikes verysad.gif

console.gif

Aš akiniuota, tai irgi bijau, kad nepaveldėtų unsure.gif tikiuosi tėvelio akis turės, tas tai kaip erelis mato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 18 spalio 2007 - 15:14