QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 15, 16:29)
Kraujosrūvą skilvelyje gimdymo metu, bet lygtai pasėkmių nebus
Turėjom 4 paras apnėjų (pamiršdavom kvėpuoti
gerai, kad prieš gimimą plaučius subrandino
Gelta - 12 parų po lempa, o geltonas buvo gal 2 mėnesius
Anemija dar iki dabar, bet hemoglobinas jau beveik norma
Labai žemas raumenų tonusas, bet masažavau, tai atsistatė
Širdies ūžesiuką dar turim
bet nedidukas, gal išnyks...
Nemokėjom ryti, zondavom pienuką... iš krūties nemokam valgyt iki šiol - tenka nusitraukinėt MP
Dar hemangiomą turim ant galvytės, jau lazeriavom, žiūrėsim po mėnesio, ar pavyko
Kiek prisimenu, tiek, gal ką ir pamiršau
Neišnešiotukų bėdelės
Kraujosrūvas turėjom, pasekmes sunkias taip pat; plaučiukų subrandinti nespėjom, bet mes nemažos jau buvom, tai deguonies tereikėjo 1 val., kvėpuoti bandėm pamiršti, bet nepamiršom; po lempa savaitę tikrai išgulėjom; anemija buvo, kai gulėjom ligoninėj; raumenų tonusas iš pradžių buvo žemas, vėliau - per aukštas; zondavomės taip pat neilgai, bet iš krūties traukti pavyko išmokyti tik po mėnesio (ar bandei maitinti atsigulusi? mums tik taip pavyko)
širdies ūžesiuką turiu aš pati, tačiau jis jokios įtakos mano sveikatai nedaro, tikiu, kad ir jums bus viskas gerai
QUOTE(lely @ 2007 10 15, 16:29)
smagu kad apie mus paskaitei ta numeri daug kas per mus pirko, zurnalui biski naudos buvo o kaip tau ta aki iskabino?
o kokiam zurnale apie jus rase? senai jau?
Mažulėlė zinai juk dabar toks amzius kai komunikacijos pazenge, tai kam jom vazinet, atsiunte sau klausimus el pastu ir viskas
nors siaip tai gerai, nes i juos atsakant galima geriau pagalvot
Aš taip pat tą numerį specialiai pirkau
O dėl tų komunikacijų tai suprantu, man tik įdomu, ar čia jus visas susirado, ar jūs kaip nors pedėjot susirast jus
O apie Velaurą paskaičiau visai netyčia - gulėdama ligoninėj su Amelija vieną dieną gavom leidimą išeiti į kiemą - tai išėjau ir nusipirkau Mažylį - ir kaip tada buvo smagu ir gera, kad radau tame žurnale jas
jei ką - tai aš tą žurnalą turiu - o tu gi kaunietė
QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 21:47)
O su ta akim tai košmaras. Rengiu pižamą vyresniajai ir kažkaip pirštas į akį pakliuvo ir pažeidė rageną bei voką iš vidaus
Skamba baisiai, ir skausmas baisus kelias dienas buvo, atsimerkt negalejau visai, bet dabar viskas jau ok