Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 15, 16:11)
kokių bėdelių turėjot?  unsure.gif

Kraujosrūvą skilvelyje gimdymo metu, bet lygtai pasėkmių nebus unsure.gif
Turėjom 4 paras apnėjų (pamiršdavom kvėpuoti verysad.gif gerai, kad prieš gimimą plaučius subrandino unsure.gif
Gelta - 12 parų po lempa, o geltonas buvo gal 2 mėnesius verysad.gif
Anemija dar iki dabar, bet hemoglobinas jau beveik norma thumbup.gif
Labai žemas raumenų tonusas, bet masažavau, tai atsistatė thumbup.gif
Širdies ūžesiuką dar turim unsure.gif bet nedidukas, gal išnyks...
Nemokėjom ryti, zondavom pienuką... iš krūties nemokam valgyt iki šiol - tenka nusitraukinėt MP ax.gif
Dar hemangiomą turim ant galvytės, jau lazeriavom, žiūrėsim po mėnesio, ar pavyko unsure.gif
Kiek prisimenu, tiek, gal ką ir pamiršau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 15 spalio 2007 - 15:30
QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 12:57)
Sveikos  4u.gif
Seniai bebuvau užsukusi, ale kažkaip vistiek rūpi kaip laikotės smile.gif
Kaip smagu skaityti apie mažųjų pasiekimus wub.gif wub.gif
Na aš šiuo metu namie, vaikai kosti, dičkei bronchitas, mažajai kol kas šiaip kosėjimai ... Man dičkė akį iškabino, bet jau matau - ryt į darbą eisiu smile.gif
Lauksim straipsniuko apie jus Hereja, rašyk tik smile.gif
Skaičiau ir apie lely, specialiai dėl to  pirkau žurnalą  4u.gif Rūpi man tokios istorijos ...
Mažulėle, kai apie mus straipsniukas buvo tai mane per SM susirado iš "gimdymo istoriju" ir su  žurnaliste susitikę buvom , gal kad iš Vilniaus esam ? smile.gif

smagu kad apie mus paskaitei ax.gif 4u.gif ta numeri daug kas per mus pirko, zurnalui biski naudos buvo biggrin.gif o kaip tau ta aki iskabino? g.gif
o kokiam zurnale apie jus rase? senai jau?

Mažulėlė zinai juk dabar toks amzius kai komunikacijos pazenge, tai kam jom vazinet, atsiunte sau klausimus el pastu ir viskas smile.gif nors siaip tai gerai, nes i juos atsakant galima geriau pagalvot smile.gif

Sandrulia friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 15 spalio 2007 - 15:31
QUOTE(lely @ 2007 10 15, 16:29)
Sandrulia  friends.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 15, 15:29)
smagu kad apie mus paskaitei ax.gif  4u.gif  ta numeri daug kas per mus pirko, zurnalui biski naudos buvo biggrin.gif  o kaip tau ta aki iskabino? g.gif

Apie mus rašė kovo mėnesio " Mažylyje " 4u.gif Tai va, visi žurnalai skiria neišnešiotukams dėmesio thumbup.gif
O su ta akim tai košmaras. Rengiu pižamą vyresniajai ir kažkaip pirštas į akį pakliuvo ir pažeidė rageną bei voką iš vidaus doh.gif Skamba baisiai, ir skausmas baisus kelias dienas buvo, atsimerkt negalejau visai, bet dabar viskas jau ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 15, 16:29)
Kraujosrūvą skilvelyje gimdymo metu, bet lygtai pasėkmių nebus unsure.gif
Turėjom 4 paras apnėjų (pamiršdavom kvėpuoti verysad.gif gerai, kad prieš gimimą plaučius subrandino
Gelta - 12 parų po lempa, o geltonas buvo gal 2 mėnesius verysad.gif
Anemija dar iki dabar, bet hemoglobinas jau beveik norma thumbup.gif
Labai žemas raumenų tonusas, bet masažavau, tai atsistatė thumbup.gif
Širdies ūžesiuką dar turim unsure.gif bet nedidukas, gal išnyks...
Nemokėjom ryti, zondavom pienuką... iš krūties nemokam valgyt iki šiol - tenka nusitraukinėt MP
Dar hemangiomą turim ant galvytės, jau lazeriavom, žiūrėsim po mėnesio, ar pavyko
Kiek prisimenu, tiek, gal ką ir pamiršau

Neišnešiotukų bėdelės doh.gif Kraujosrūvas turėjom, pasekmes sunkias taip pat; plaučiukų subrandinti nespėjom, bet mes nemažos jau buvom, tai deguonies tereikėjo 1 val., kvėpuoti bandėm pamiršti, bet nepamiršom; po lempa savaitę tikrai išgulėjom; anemija buvo, kai gulėjom ligoninėj; raumenų tonusas iš pradžių buvo žemas, vėliau - per aukštas; zondavomės taip pat neilgai, bet iš krūties traukti pavyko išmokyti tik po mėnesio (ar bandei maitinti atsigulusi? mums tik taip pavyko) doh.gif širdies ūžesiuką turiu aš pati, tačiau jis jokios įtakos mano sveikatai nedaro, tikiu, kad ir jums bus viskas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(lely @ 2007 10 15, 16:29)
smagu kad apie mus paskaitei  ta numeri daug kas per mus pirko, zurnalui biski naudos buvo   o kaip tau ta aki iskabino?

Mažulėlė zinai juk dabar toks amzius kai komunikacijos pazenge, tai kam jom vazinet, atsiunte sau klausimus el pastu ir viskas smile.gif  nors siaip tai gerai, nes i juos atsakant galima geriau pagalvot smile.gif

Aš taip pat tą numerį specialiai pirkau mirksiukas.gif O dėl tų komunikacijų tai suprantu, man tik įdomu, ar čia jus visas susirado, ar jūs kaip nors pedėjot susirast jus lotuliukas.gif

O apie Velaurą paskaičiau visai netyčia - gulėdama ligoninėj su Amelija vieną dieną gavom leidimą išeiti į kiemą - tai išėjau ir nusipirkau Mažylį - ir kaip tada buvo smagu ir gera, kad radau tame žurnale jas wub.gif wub.gif jei ką - tai aš tą žurnalą turiu - o tu gi kaunietė mirksiukas.gif

QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 21:47)
O su ta akim tai košmaras. Rengiu pižamą vyresniajai ir kažkaip pirštas į akį pakliuvo ir pažeidė rageną bei voką iš vidaus doh.gif  Skamba baisiai, ir skausmas baisus kelias dienas buvo, atsimerkt negalejau visai,  bet dabar viskas jau ok  thumbup.gif

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 16 spalio 2007 - 09:45
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 16, 10:43)
Neišnešiotukų bėdelės  doh.gif  Kraujosrūvas turėjom, pasekmes sunkias taip pat; plaučiukų subrandinti nespėjom, bet mes nemažos jau buvom, tai deguonies tereikėjo 1 val., kvėpuoti bandėm pamiršti, bet nepamiršom; po lempa savaitę tikrai išgulėjom; anemija buvo, kai gulėjom ligoninėj; raumenų tonusas iš pradžių buvo žemas, vėliau - per aukštas; zondavomės taip pat neilgai, bet iš krūties traukti pavyko išmokyti tik po mėnesio (ar bandei maitinti atsigulusi? mums tik taip pavyko)  doh.gif  širdies ūžesiuką turiu aš pati, tačiau jis jokios įtakos mano sveikatai nedaro, tikiu, kad ir jums bus viskas gerai  mirksiukas.gif

Bandžiau visaip, lyg jau ir buvo pavykę, imdavo krūtį, bet truputį patraukęs supykdavo ir viskas tuo pasibaigdavo...atsigulus tai nepavykdavo mum iš vis schmoll.gif
Dėl kraujosrūvos, tai dar bijau, nors kai buvo beveik 1 mėnuo žiūrėjo, jos jau nebebuvo, tik žemiausio lygio liekamieji reiškiniai, dar po mėnesio vėl žiūrėjo - nieks nepasikeitė buvo...kitą savaitę vėl važiuosim echoskopuot, ir vėl baisiai bijau, jaučiuosi kaip prieš kokį egazaminą unsure.gif
Atsakyti
Mažulėlė as tai anketa paie zurnala pildziau, norejau kad maze ant virselio paultu ax.gif i klaujsima kokiu temu noretume parasiau kad paie neisnesiotukus, nes pati coliuke turiu, tai man ir pasiule atsakyt i klausimus smile.gif

Velaura tikrai baisiai skamba, as kazkaip net nupurte mane. niu bet svarbu kad dabar viskas gerai thumbup.gif

Sandrulia pamatysi viskas bus ok 4u.gif pas mus tai cistu buvo, as galvojau kad jos neisnyks, kazkaip irgi pergyvenau, bet eme ir isnyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 16 spalio 2007 - 13:32
QUOTE(lely @ 2007 10 16, 14:31)
Sandrulia pamatysi viskas bus ok 4u.gif  pas mus tai cistu buvo, as galvojau kad jos neisnyks, kazkaip irgi pergyvenau, bet eme ir isnyko thumbup.gif

Labai labai to tikiuosi rolleyes.gif bet vistiek labai bijau unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi norim pasirodyti ax.gif

Čia pirmos gyvenimo dienos unsure.gif
user posted image

O čia dabar bigsmile.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 15, 16:11)

Tikrai dičkis, mano Amelija 33 sav. buvo 46 cm  mirksiukas.gif  Viską pasivysit, va mes tik 11 mėn. ropoti išmokom  biggrin.gif  kokių bėdelių turėjot?  unsure.gif

O tai mano is vis mazgis.. biggrin.gif 34sav 44cm wub.gif ir tik 2170gr doh.gif doh.gif

ale dabar Beveik 12kg raukia doh.gif

sveikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 16, 18:59)

Čia pirmos gyvenimo dienos unsure.gif
user posted image

O čia dabar bigsmile.gif :
user posted image

Sveika prisijungusi! 4u.gif

Pirma nuotrauka tai verysad.gif , bet antroje tavo sunus tikras didvyris!!! wub.gif Bet savo amziui (30 sav.) jis tikrai didelis gime, matyt jei gimtu laiku, tai svertu kokius 4 kg tikrai smile.gif Mes gimem 35 sav., o sverem tik 1740 g. (cia palyginimui smile.gif ). Uztat ir dabar nedideli esam smile.gif

Su maitinimu krutimi man tas pats buvo, atsigulus isvis nesigaudavo smile.gif

Smagu, kad jau beveik iveiket daugeli neisnesiotuku problemeliu smile.gif

Velaura, vakar vos negavau panasia trauma, mazai truko. Akis tai paskaudejo biskuti, bet praejo, o po to taip isizaide, kad dar ir su koja i aki daviau, tai net blyksni pamaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 16, 12:06)
Bandžiau visaip, lyg jau ir buvo pavykę, imdavo krūtį, bet truputį patraukęs supykdavo ir viskas tuo pasibaigdavo...atsigulus tai nepavykdavo mum iš vis schmoll.gif
Dėl kraujosrūvos, tai dar bijau, nors kai buvo beveik 1 mėnuo žiūrėjo, jos jau nebebuvo, tik žemiausio lygio liekamieji reiškiniai, dar po mėnesio vėl žiūrėjo - nieks nepasikeitė buvo...kitą savaitę vėl važiuosim echoskopuot, ir vėl baisiai bijau, jaučiuosi kaip prieš kokį egazaminą unsure.gif

Aišku, kiekvienam savo, mes iki šiol atsigulusios valgom, nes kitaip nemokam smile.gif

O dėl kraujosrūvos, manau, kad nėra čia tau ko bijoti, juk jau tada jokių pasikeitimų nematė - vadinasi viskas gerai, jeigu kas būtų ne taip - jau dabar vaistukus gertumėt mirksiukas.gif Patikėk manim, kalbu iš patirties mirksiukas.gif

QUOTE(lely @ 2007 10 16, 14:31)
Mažulėlė as tai anketa paie zurnala pildziau, norejau kad maze ant virselio paultu ax.gif  i klaujsima kokiu temu noretume parasiau kad paie neisnesiotukus, nes pati coliuke turiu, tai man ir pasiule atsakyt i klausimus smile.gif

aišku mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 16, 18:59)

jau tos pirmosios dienos mūsų leliukų... o aš žinokit iš reanimacijos nuotraukų net neturiu - neilgai ten buvom, bet ir noro fotografuoti nebuvo unsure.gif

šaunuolis tavo vaikis wub.gif

QUOTE(denlen26 @ 2007 10 17, 09:15)
Su maitinimu krutimi man tas pats buvo, atsigulus isvis nesigaudavo smile.gif

matyt mano krūtys tokios mažos, kad tik atsigulus iš jų įmanoma valgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti