Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(lely @ 2007 10 12, 18:05)
oi kaip fainai, lauksim straipsnio apie jus!!!!! thumbup.gif
as savo siunciau foto dar siule mum i vilniu atvaziuot fotkintis, bet kazkaip po to savo issiunciau ir uzteko.

Lauksi... lotuliukas.gif
Pirma parasyt kazkaip reikia doh.gif unsure.gif
Man sake tik nestuminiu nuotrauku atsiusti, o kaip mergytes dabar atrodo - nufotografuos patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 10 12, 17:54)
Lauksi... lotuliukas.gif
Pirma parasyt kazkaip reikia doh.gif  unsure.gif
Man sake tik nestuminiu nuotrauku atsiusti, o kaip mergytes dabar atrodo - nufotografuos patys smile.gif

tai fainai kad jie patys fotkins, padrays graziu foto.
tai nesnausk ir rasyk mirksiukas.gif
o kaip tavo paneles laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 12, 10:39)
vakar prie spintos atsistojo neįsikibusi  4u.gif  bet atsisėsti vis dar nemokam  lotuliukas.gif

Manoji irgi pirmiausia eme ropoti, po to atsistojo ir tik 11 men (tikrojo amziaus nuo gimimo) atsisedo. Vis sededavo kaip undine i veina sona ranka pasiremusi. Teko i baseina pavaikscioti, pilvo presa pastiprinti ir tada labai greitai atsisedo.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2007 10 12, 22:24)
Manoji irgi pirmiausia eme ropoti, po to atsistojo ir tik 11 men (tikrojo amziaus nuo gimimo) atsisedo. Vis sededavo kaip undine i veina sona ranka pasiremusi. Teko i baseina pavaikscioti, pilvo presa pastiprinti ir tada labai greitai atsisedo.

Tai mes ropoti tik 11 mėn. pradėjom (pirmiausia atsistojo, paskui pradėjo ropoti) mirksiukas.gif o į mankšteles jau vėl būtume ėję, bet pradžioj sloga, pasveikom... o dabar angina... o gal net skarlatina (nes šian po klinikų apžiūros radau bėrimą... tai ryt keliausim pas savo gydytoją, kad išsiaiškintume tiksliai kuo sergam...) unsure.gif

O kokia proga jums ten tuos klausimus siuntinėja, ką? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 14 spalio 2007 - 18:08
Visgi mums ne skarlatina thumbup.gif angina ir alerginis bėrimas (greičiausiai nuo prakaito) unsure.gif

Visiems sakiau, kad Amelija nieko nevalgo, tai niekas manim netikėjo biggrin.gif tai va, per 1,5 mėn. priaugom 100 g lotuliukas.gif o ūgio tai išvis nė kiek blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai bebuvau užsukusi, ale kažkaip vistiek rūpi kaip laikotės smile.gif
Kaip smagu skaityti apie mažųjų pasiekimus wub.gif wub.gif
Na aš šiuo metu namie, vaikai kosti, dičkei bronchitas, mažajai kol kas šiaip kosėjimai ... Man dičkė akį iškabino, bet jau matau - ryt į darbą eisiu smile.gif
Lauksim straipsniuko apie jus Hereja, rašyk tik smile.gif
Skaičiau ir apie lely, specialiai dėl to pirkau žurnalą 4u.gif Rūpi man tokios istorijos ...
Mažulėle, kai apie mus straipsniukas buvo tai mane per SM susirado iš "gimdymo istoriju" ir su žurnaliste susitikę buvom , gal kad iš Vilniaus esam ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 13:57)
Mažulėle, kai apie mus straipsniukas buvo tai mane per SM susirado iš "gimdymo istoriju" ir su  žurnaliste susitikę buvom , gal kad iš Vilniaus esam ? smile.gif

tai apie jus tai žinau blush2.gif bet va lely ir herėja tai į kažkokius klausimus atsakinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 15, 14:43)
tai apie jus tai žinau  blush2.gif  bet va lely ir herėja tai į kažkokius klausimus atsakinėja  biggrin.gif

Tai ta mūsu žurnaliste irgi su klausimais atėjusi buvo biggrin.gif
Hereja, o tai jau naujausiam numery bus jūsų istorija? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 15 spalio 2007 - 14:47
QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 15:45)
Tai ta mūsu žurnaliste irgi su klausimais atėjusi buvo biggrin.gif

nugi jos klausimus namie be žurnalisčių turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 15, 14:46)
nugi jos klausimus namie be žurnalisčių turi  biggrin.gif

tai joms atsiunčia meilu nes tingi važiuoti taip toli ir dar pačiom liepia pasirašyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Ačiū Mažulėlei už nuorodą aciuks.gif

Mano Ariukas gimė 2007 05 11, buvo vos 30 savaitėlių... unsure.gif turėjom gimti 2007 07 16 ax.gif (arba 7, arba 17 - čia taip tėtis buvo nustatęs lotuliukas.gif ) svėrėm 1976 gr, buvom 46 cm ūgio ax.gif visai didelis savo laikui rolleyes.gif
Turėjom ir mes visokių bėdelių...dar dabar kelias turim, bet jau po truputį kapstomės rolleyes.gif 5 mėnesių svėrėm 7100 gr ir buvom 62,5 cm bigsmile.gif svoriu išnešiotus pasivijom jau 3 mėnesių, o ūgio vis dar 1 cm trūksta iki normos blush2.gif
Vystymasis truputį atsilieka ir pagal koreguotą amžių, bet labai nedaug, manau mankštėlės padės ax.gif
Nežinau, ką daugiau papasakoti...klauskit, jei kas įdomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 15 spalio 2007 - 14:56
QUOTE(Velaura @ 2007 10 15, 15:49)
tai joms atsiunčia meilu nes tingi važiuoti taip toli ir dar pačiom liepia pasirašyti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

sakai tokios tinginės? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 10 15, 15:55)
Mano Ariukas gimė 2007 05 11, buvo vos 30 savaitėlių... unsure.gif turėjom gimti 2007 07 16 ax.gif (arba 7, arba 17 - čia taip tėtis buvo nustatęs lotuliukas.gif ) svėrėm 1976 gr, buvom 46 cm ūgio ax.gif visai didelis savo laikui rolleyes.gif
Turėjom ir mes visokių bėdelių...dar dabar kelias turim, bet jau po truputį kapstomės rolleyes.gif 5 mėnesių svėrėm 7100 gr ir buvom 62,5 cm bigsmile.gif svoriu išnešiotus pasivijom jau 3 mėnesių, o ūgio vis dar 1 cm trūksta iki normos blush2.gif
Vystymasis truputį atsilieka ir pagal koreguotą amžių, bet labai nedaug, manau mankštėlės padės ax.gif
Nežinau, ką daugiau papasakoti...klauskit, jei kas įdomu blush2.gif

Tikrai dičkis, mano Amelija 33 sav. buvo 46 cm mirksiukas.gif Viską pasivysit, va mes tik 11 mėn. ropoti išmokom biggrin.gif kokių bėdelių turėjot? unsure.gif
Atsakyti