Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 05, 14:09)

čia pas mus kraštutinumai - arba laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laikosi formų, arba visai nesilaiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sveika
na svarbiausia ,kad visi mes auginame sveikučius mažyliukus wub.gif
čia mano dukrytė blush2.gif
user posted image
o čia su broliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mažulėlė kitaip man neidedam jei dedu i IMG tik sitaip ax.gif

GvG grazus vaikuciai labai thumbup.gif o del ko anksicua laiko gime pas tave vaikiukai? ar nenustate jokios priezasties?

mes sian TA buvom, tai sverima 7700, ugis 65. o siaip viskas tvarkoj thumbup.gif kadangi jau puse metu turim pradesim rimciau koseles valgyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 10 05, 14:53)
sveika
na svarbiausia ,kad visi mes auginame sveikučius mažyliukus  wub.gif

tikiuosi, kad ir aš kada nors galėsiu taip pasakyti apie savo dukrytės sveikatą rolleyes.gif

labai gražūs tavo vaikučiai wub.gif wub.gif

QUOTE(lely @ 2007 10 05, 19:25)
Mažulėlė kitaip man neidedam jei dedu i IMG tik sitaip ax.gif

tada nutrink tas raides zinutėje, kurias rodo prie nuotraukos mirksiukas.gif beje, lely, skaičiau apie jus Tavo vaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 05, 21:19)
tikiuosi, kad ir aš kada nors galėsiu taip pasakyti apie savo dukrytės sveikatą  rolleyes.gif

labai gražūs tavo vaikučiai  wub.gif  wub.gif
tada nutrink tas raides zinutėje, kurias rodo prie nuotraukos  mirksiukas.gif  beje, lely, skaičiau apie jus Tavo vaike  thumbup.gif

blush2.gif smagu kazkaip kad va vis paskaito kas nors, sian net daktare nustebino, kad pazino mus blush2.gif siaip noriu kad mazyle turetu prisiminimu is vaikystes visko nors ax.gif

o kaip tavo dukryte laikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 05 spalio 2007 - 23:05
QUOTE(lely @ 2007 10 06, 00:04)
blush2.gif  smagu kazkaip  kad va vis paskaito kas nors, sian net daktare nustebino, kad pazino mus blush2.gif  siaip noriu kad mazyle turetu prisiminimu is vaikystes visko nors ax.gif

o kaip tavo dukryte laikos?

o tai tu pati ten parašei? ax.gif

sloguojam mes dar, tik jau mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamulytes wub.gif matau nauju vaikiuku turim thumbup.gif thumbup.gif Sveiki atvyke i musu mazuciu rateli thumbup.gif thumbup.gif

Niu kaip laikotes? ax.gif
Amelytei 4u.gif kad sveiktu greiciau.
mes sveiki ,aktyvus begiojam jau wub.gif bet sunku pasidare kai vaikas laksto doh.gif vis paskui ji, o dar ir i darba reikia doh.gif viwen zo .. laiko mazai unsure.gif bet gryzus vos ne kas diena isgirstu ar pamatau kaska naujo savo Mazulelyje wub.gif Tik labai gaila kadne prie manes visa tai atsitinka verysad.gif verysad.gif Nors... nieko nepadarysi , svarbu kad sveikas auga , linksmas , isdykes siek tiek doh.gif thumbup.gif

Musu duomenukai
ug-80cm,sv-11.5
Svoris normoje bet ugio kai visad mazoka biggrin.gif bet uzaugsim wub.gif
Atsakyti
[quote=Mažulėlė,2007 10 06, 12:01]
o tai tu pati ten parašei? ax.gif

man klausimus atsiunte i kuriuos atsakiau ir is ju padare staripsni, biski kaikas redaguota, bet siaip esme tai mano zodziai ax.gif

=Svaja= maniskei irgi ugio siek tiek truksta, bet ir as manau kad uzaugsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 06 spalio 2007 - 17:40
Labutis 4u.gif

Ale kiek graziu nuotraukyciu cia wub.gif

Kamilyte tikra princesyte wub.gif

Amelija jau visa mergina rolleyes.gif auga vaikai wub.gif

GVG vaikuciai irgi grazuoliukai. O kodel taip abu anksciau laiko gime? Kokios problemytes buvo? unsure.gif

Philipuks, sveika prisijungus prie musu. Uzauginsim mes tavo pupuli, nepergyvenk irnesakyk.gif Visi coliukai cia pas mus greit stiprus ir tvirti uzauga bigsmile.gif nepastebesi, kai jau rasysi, kad vartotes, ragaujat koses, sedit ir t.t.. mirksiukas.gif

Mazulele, o Amelyte jau daug ropoja? Mano Leja pradejo irgi ropot wub.gif pries dvi savaites ant keliu tik atsipklaupdavo, pries savaite atsiklaupusi pradejo siubuot pirmyn-atgal, o va jau antra diena kaip paropoja 3-4 zingsniukus thumbup.gif
O Eva tai sliauzt ismoko, pilvo no zemes nepakelia, bet varineja po visa kambari...plaukia ant grindu lotuliukas.gif

Maniskes serga dabar sad.gif Nuo MB sloga uzsikrete, pakilusi tempa iki 39 laikesi 5 dienas, galiausiai komplikavosi i ausu uzdegimus abiems. Lejai palasinom i ausytes ir praejo, o Eva va veziojam pas LOR, geriam antibiotikus, sunkiai temperatura nusimusa, o paskui vel uzkyla, desines ausytes stiprus uzdegimas, o kaires bugnelis isvis dvigubas ir jau butu supuliaves, prakiures blink.gif uzdelsem su antibiotikais. Tai dabar gydomes. Gydytoja sake, kad Evai labai skauda, del to jinai kartais klykia po 4 valandas ir neina nuraminti sad.gif Vargstam mes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 10 10, 18:38)
Labutis 4u.gif

Ale kiek graziu nuotraukyciu cia wub.gif

Kamilyte tikra princesyte wub.gif

Amelija jau visa mergina rolleyes.gif auga vaikai wub.gif

GVG vaikuciai irgi grazuoliukai. O kodel taip abu anksciau laiko gime? Kokios problemytes buvo? unsure.gif

Philipuks, sveika prisijungus prie musu. Uzauginsim mes tavo pupuli, nepergyvenk irnesakyk.gif Visi coliukai cia pas mus greit stiprus ir tvirti uzauga bigsmile.gif nepastebesi, kai jau rasysi, kad vartotes, ragaujat koses, sedit ir t.t.. mirksiukas.gif

Mazulele, o Amelyte jau daug ropoja? Mano Leja pradejo irgi ropot wub.gif pries dvi savaites ant keliu tik atsipklaupdavo, pries savaite atsiklaupusi pradejo siubuot pirmyn-atgal, o va jau antra diena kaip paropoja 3-4 zingsniukus thumbup.gif
O Eva tai sliauzt ismoko, pilvo no zemes nepakelia, bet varineja po visa kambari...plaukia ant grindu lotuliukas.gif

Maniskes serga dabar sad.gif Nuo MB sloga uzsikrete, pakilusi tempa iki 39 laikesi 5 dienas, galiausiai komplikavosi i ausu uzdegimus abiems. Lejai palasinom i ausytes ir praejo, o Eva va veziojam pas LOR, geriam antibiotikus, sunkiai temperatura nusimusa, o paskui vel uzkyla, desines ausytes stiprus uzdegimas, o kaires bugnelis isvis dvigubas ir jau butu supuliaves, prakiures blink.gif uzdelsem su antibiotikais. Tai dabar gydomes. Gydytoja sake, kad Evai labai skauda, del to jinai kartais klykia po 4 valandas ir neina nuraminti sad.gif Vargstam mes sad.gif

blush2.gif
ale ot tavo mazutes ligos puola verysad.gif niu bet nieko manau praeis ir viskas bus ok, sveikatytes jum nuo musu su Kamilyte 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 10 06, 15:33)
ug-80cm,sv-11.5[/color] Svoris normoje bet ugio kai visad mazoka biggrin.gif  bet uzaugsim  wub.gif

šaunus vaikis thumbup.gif

QUOTE(lely @ 2007 10 06, 18:39)
man klausimus atsiunte i kuriuos atsakiau ir is ju padare staripsni, biski kaikas redaguota, bet siaip esme tai mano zodziai ax.gif

aišku mirksiukas.gif

QUOTE(hereja @ 2007 10 10, 19:38)

Šliaužti Amelytė taip ir nešliaužė mirksiukas.gif jos ropojimo pradžia tai aš ir laikau tų kelių žingsniukų nuropojimą - tai nuo tos dienos jau vadinasi ropojam 11 dienų - na žinok paskutinėmis dienomis jau bėgom varo thumbup.gif o dar jei pamato, kad žiūriu, ką daro - tai dar ir kvatoja ropodama lotuliukas.gif jeigu tik trumpam palieku keisdama sauskelnes, tai išsišiepia ir plikutė bėga lotuliukas.gif nu fantastika kažkokia, tikrai verta buvo tiek laukt wub.gif dabar jau ir stotis visur pradėjo - tik labai nesisaugo, jei jau stojasi, tai reik šalia būt, kad žiauriai neužsigautų doh.gif vakar prie spintos atsistojo neįsikibusi 4u.gif bet atsisėsti vis dar nemokam lotuliukas.gif

sveikatytės tavo merginoms 4u.gif 4u.gif

kažin kaip maya`i sekasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 12 spalio 2007 - 09:56
QUOTE(lely @ 2007 10 06, 18:39)

Va va, man irgi klausimus Mamos zurnalas atsiunte, ale niekaip neprisiruosiu atsakyti doh.gif O jau pirmadieni issiusti turiu su fotkem unsure.gif truksta laiko man labai, o ir rasytojos gysleles pas mane nerasta visai schmoll.gif
Lely, o tu nuotraukytes savo siuntei ar atvyko fotografe jus nufotkinti??? Pas mus atseit atvaziuos nufotkint, bet mes dabar sergam sad.gif tai vis tempiu guma, gal kitos savaites gale rolleyes.gif

Mazulele, faina juk, kai jau sitaip "zmogiskai" eina su dukryte bendrauti, kai tave jau supranta, seka, pamegdzioja.... wub.gif

Va, vakar vakare abi vaikstynese varineja, sedziu virtuvej ant kedes ir Lejai jogurto duodu su saukteliu. Eva is toliau ziuri ziuri...stebi taip tyliai...tada staigiai privare prie manes, man uz rieso tymt ir issiziojus laukia kol ir jai idesiu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 10 12, 16:39)
Va va, man irgi klausimus Mamos zurnalas atsiunte, ale niekaip neprisiruosiu atsakyti doh.gif O jau pirmadieni issiusti turiu su fotkem unsure.gif truksta laiko man labai, o ir rasytojos gysleles pas mane nerasta visai schmoll.gif
Lely, o tu nuotraukytes savo siuntei ar atvyko fotografe jus nufotkinti??? Pas mus atseit atvaziuos nufotkint, bet mes dabar sergam sad.gif tai vis tempiu guma, gal kitos savaites gale rolleyes.gif

Mazulele, faina juk, kai jau sitaip "zmogiskai" eina su dukryte bendrauti, kai tave jau supranta, seka, pamegdzioja.... wub.gif

Va, vakar vakare abi vaikstynese varineja, sedziu virtuvej ant kedes ir Lejai jogurto duodu su saukteliu. Eva is toliau ziuri ziuri...stebi taip tyliai...tada staigiai privare prie manes, man uz rieso tymt ir issiziojus laukia kol ir jai idesiu wub.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

oi kaip fainai, lauksim straipsnio apie jus!!!!! thumbup.gif
as savo siunciau foto dar siule mum i vilniu atvaziuot fotkintis, bet kazkaip po to savo issiunciau ir uzteko.

Atsakyti