Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 16:48)
Sveikos mergaitės,aš pagimdžiau mergytę 33 sav 2000gr 39 cm,mėnesį gulėjom ligoninei,nes nemokėjom valgyt,.t.y. nebuvo čiulpimo reflekso.Paskui viskas lyg ir neblogai,atsisėdo 6 mėn,9 mėn du dantukai išlindo,pradėjo ropot.Dabar mums 11 mėn...ir turiu tokią problemą:nuo 6 mėn pradėjo daug neramiau miegot,kadangi aš jau dirbu ir neišsimiegu-leidau su mumis miegot lovoj.Bet jau dabar to neužtenka,ją reikia visą naktį apkabinus miegot.Kelis kartus naktį keliasi,staugia kaip laukinė,šokinėja per visą lovą.Dažnai kažką susapnuoja ir paskui tuos isterinius priepuolius ilgai negaliu nuramint.Neurologe sako:padidėjęs raumenų tonusas ir jautrumas,išrašė kažkokia mikstūrą.Bet atsiprašau,vaikas gi pats kankinasi,aš tai jau pripratau nemiegot naktim.Gal kam taip buvo atsitikę,gal kas gali pakonsultuot,gal galit parekomenduot gerą neurologę Vilniuje?

Sveika,
ar nemiga nesutapo su tavo isejimu i darba? gal siaip kas nors pasikeite aplinkoje?
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2007 10 01, 09:53)
Sveika,
ar nemiga nesutapo su tavo isejimu i darba? gal siaip kas nors pasikeite aplinkoje?

Sutapo su išejimu... verysad.gif Gal netgi nesutapo bet žymiai blogiau nei anksčiau miega.Nors prieš išeinant į darbą irgi neperramiausiai miegojo,bet DABAR ....Šianakt miegojo gerai nes daviau 2 lašiukus Valiarahell(vaikiško valerijono,kaip aš vadinu)

Papildyta:
QUOTE(jobukas @ 2007 09 30, 22:48)
Sveika prisijungusi. Uzjauciu del bemiegiu naktu . Mums irgi visko budavo. Tai pilvo diegliai uzeidavo (net 1,5 metu amziaus), panesiodavome ant pilvuko paguldyta, issipurpsedvo ir vel ramiai uzmigdavo. paskui tai patapo iprociu, kad nakti  tetis butinai turi panesioti. O kai jis budavo komandiruoteje, tai jokiu nesiojimu nereikdavo. O dabar paryciais visada ima blaskytis (gal, kad nusispardo ir susala), kartai ima taip keistai verkti per miegus, kaip koki bloga sapna susapnavusi ir tada turiu pas save i  lova isikelti.
Gal taviskei dantukai dygsta? O ar nepastebejai, gal tas neramumas atsirado, kai i darba isejai? Man taip buvo su sunum, as ji dar maitinau kai idarba isejau (jam buvo 9 men.). Tai is viso apsikabines miegodavo,kad tik niekur nepradingciau, tiesiog nakti tikrindavo, apciupinedavo, ar dar salia esu. Visai neissimiegodavau, ryte reikdavo i darba eiti, tai lavonas budavau, man net sirdies ritmas buvo sutrikes nuo pervargimo. Bet po kiek laiko viskas susitvarke.
Buna, kad tie vaikai neramus be jokios priezasties, o ateina laikas ir ta neramuma isauga. Bet pries tai reikia atmesti visas kitas galimas nerimo priezastis.
Linkiu jums ramaus, saldaus ir ilgo nenutrukstamo nakties miegelio!

Šiaip mano princesė vaikas kaip vaikas,čia tik su miegu turim problemų doh.gif Na ir vaikštukuose arba už rankyčių nenorim vaiksčiot(atsistoja ant pirštukų,dukart sužingsnioja ir paskuj sėdasi ant užpakaliuko).Manau,kad tu teisi-vaikas labai jaučia ir bijo,kad niekur neišeičiau.Tikiuosi jejgu daugiau laiko skirsiu masažams ir žaidimams su ja,o ne namų ruoša kai būnų laisva,tai reikaliukai pagerės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 10 01, 10:23)
Sutapo su išejimu... verysad.gif Gal netgi nesutapo bet žymiai blogiau nei anksčiau miega.Nors prieš išeinant į darbą irgi neperramiausiai miegojo,bet DABAR ....Šianakt miegojo gerai nes daviau 2 lašiukus Valiarahell(vaikiško valerijono,kaip aš vadinu)

Papildyta:
Šiaip mano princesė vaikas kaip vaikas,čia tik su miegu turim problemų doh.gif Na ir vaikštukuose arba už rankyčių  nenorim vaiksčiot(atsistoja ant pirštukų,dukart sužingsnioja  ir paskuj sėdasi ant užpakaliuko).Manau,kad tu teisi-vaikas labai jaučia ir bijo,kad niekur neišeičiau.Tikiuosi jejgu daugiau laiko skirsiu masažams ir žaidimams su ja,o ne namų ruoša kai būnų laisva,tai reikaliukai pagerės thumbup.gif

Zinau, kaip rupi simtai nepadarytu darbu, bet nuovargis kapsi, kapsi ir ... nieko gero is to neiseina. Tikrai svarbu nepamirsti ir saves, nors mes visos tikriausiai pirmuosius metus apie save beveik negalvojame. As iki siol dar nesu "atsimiegojusi", ir tai yra kazkas, apie ka vis pasvajoju.

Jeigu tie homeopatiniai lasiukai padeda, tai saunu. Gal mazyle geriau pailses ir po truputi tu lasiuku nebereiks?
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2007 10 01, 23:21)
Zinau, kaip rupi simtai nepadarytu darbu, bet nuovargis kapsi, kapsi ir ... nieko gero is to neiseina. Tikrai svarbu nepamirsti ir saves, nors mes visos tikriausiai pirmuosius metus apie save beveik negalvojame. As iki siol dar nesu "atsimiegojusi", ir tai yra kazkas, apie ka vis pasvajoju.

Jeigu tie homeopatiniai lasiukai padeda, tai saunu. Gal mazyle geriau pailses ir po truputi tu lasiuku nebereiks?

drinks_cheers.gif Man atrodo,kad apie miegą visos mamos svajoja...O kas dėl lašiukų-tai tikrai padeda,tikiusi ateity mums jų neprireiks.Nors juos reikia 3 kart dienoj gert,bet pastebėjau,kad per ramus vaikas vakar buvo,tad dabar duosiu tik nakčiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melina: 02 spalio 2007 - 09:30
kiek daug gražių vaikučių pas mus atsirado wub.gif

QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 16:48)
Sveikos mergaitės,aš pagimdžiau mergytę 33 sav 2000gr 39 cm,mėnesį gulėjom ligoninei,nes nemokėjom valgyt,.t.y. nebuvo čiulpimo reflekso.Paskui viskas lyg ir neblogai,atsisėdo 6 mėn,9 mėn du dantukai išlindo,pradėjo ropot.Dabar mums 11 mėn...ir turiu tokią problemą:nuo 6 mėn pradėjo daug neramiau miegot,kadangi aš jau dirbu ir neišsimiegu-leidau su mumis miegot lovoj.Bet jau dabar to neužtenka,ją reikia visą naktį apkabinus miegot.Kelis kartus naktį keliasi,staugia kaip laukinė,šokinėja per visą lovą.Dažnai kažką susapnuoja ir paskui tuos isterinius priepuolius ilgai negaliu nuramint.Neurologe sako:padidėjęs raumenų tonusas ir jautrumas,išrašė kažkokia mikstūrą.Bet atsiprašau,vaikas gi pats kankinasi,aš tai jau pripratau nemiegot naktim.Gal kam taip buvo atsitikę,gal kas gali pakonsultuot,gal galit parekomenduot gerą neurologę Vilniuje?

mano pupa taip pat gimė 33 sav. mirksiukas.gif jau mačiau dauguma mamyčių komentavo situaciją - man tai taip pat panašu, kad mažoji mamytę saugo... o mes tai neramiai dėl dantukų miegam unsure.gif

paskutinis mėniasiadienis buvo 4u.gif

user posted image

ir ta proga Amelytė išmoko ropoti 4u.gif wub.gif wub.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 02 spalio 2007 - 14:53
Mažulėlė kokia fainuole wub.gif
o mes pasirodom kaip per krikstynas atrodem ax.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
labas vakaras
gal ir mus priimsite blush2.gif
mano sūnelis gimė 36savaite,o dukrytė 34savaite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 10 02, 19:57)
labas vakaras
gal ir mus priimsite  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif
papasakok daugiau apie savo vaikiukus, kokio svorio gime ir pan. smalsu mum ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes irgi esame neisnesiotukai, tad ivairios info tikrai prireiks. Gimeme 32 sav+3 dienos,2121kg. dabar jau namie, nors menesi gulejome ligonineje. Saugau kaip angela ir tikiuosi, kad augs ir greitai isnesiotus vaikus pasivys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 10 04, 18:42)
Sveikos mamytes, mes irgi esame neisnesiotukai, tad ivairios info tikrai prireiks. Gimeme 32 sav+3 dienos,2121kg. dabar jau namie, nors menesi gulejome ligonineje. Saugau kaip angela ir tikiuosi, kad augs ir greitai isnesiotus vaikus pasivys ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif uzags pamatysi, maniske atrodo tokia maza buvo o dabar ohoho kokie zandai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 02, 21:56)
sveika prisijungus 4u.gif
papasakok daugiau apie savo vaikiukus, kokio svorio gime ir pan. smalsu mum ax.gif

sveika 4u.gif
Sūnelis gimė 2,800gr-47cm
Dukrytė gimė 2,640gr-46cm
Sūnelis gimė cezario operacijos pagalba,o dukrytė natūraliai.Vyresnėliui dabar 3,6m labai judrus ir savarankiškas vaikas ax.gif
Dukrytė visai nepanaši į neišnešiotuke...storuliukė ji pas mus,tokia visai neprisižiūrinti figuros formų wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 10 02, 18:31)
o mes pasirodom kaip per krikstynas atrodem ax.gif

gražuolė Kamilytė wub.gif tik tu nuotraukytes kaip suprantu jau iškart kopijuoji su img kodu, tad tiesiai jį ir kopijuok į atsakymų laukelį, nebespausk jokių http mirksiukas.gif

QUOTE(GvG @ 2007 10 02, 20:57)
labas vakaras
gal ir mus priimsite  blush2.gif

priimsim, priimsim smile.gif

QUOTE(philipuks @ 2007 10 04, 19:42)

sveikutės smile.gif smagu, kad jau namie - užaugsit, tik labai neskubėkit mirksiukas.gif svarbiausia, kad augtumėt sveiki smile.gif

QUOTE(GvG @ 2007 10 04, 23:03)
sveika  4u.gif
Sūnelis gimė 2,800gr-47cm
Dukrytė gimė 2,640gr-46cm
Sūnelis gimė cezario operacijos pagalba,o dukrytė natūraliai.Vyresnėliui dabar 3,6m labai judrus ir savarankiškas vaikas  ax.gif
Dukrytė visai nepanaši į neišnešiotuke...storuliukė ji pas mus,tokia visai neprisižiūrinti figuros formų  wub.gif  rolleyes.gif

čia pas mus kraštutinumai - arba laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laikosi formų, arba visai nesilaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti