QUOTE(tindiriuska @ 2007 10 01, 09:53)
Sveika,
ar nemiga nesutapo su tavo isejimu i darba? gal siaip kas nors pasikeite aplinkoje?
Sutapo su išejimu...
Gal netgi nesutapo bet žymiai blogiau nei anksčiau miega.Nors prieš išeinant į darbą irgi neperramiausiai miegojo,bet DABAR ....Šianakt miegojo gerai nes daviau 2 lašiukus Valiarahell(vaikiško valerijono,kaip aš vadinu)
Papildyta:
QUOTE(jobukas @ 2007 09 30, 22:48)
Sveika prisijungusi. Uzjauciu del bemiegiu naktu . Mums irgi visko budavo. Tai pilvo diegliai uzeidavo (net 1,5 metu amziaus), panesiodavome ant pilvuko paguldyta, issipurpsedvo ir vel ramiai uzmigdavo. paskui tai patapo iprociu, kad nakti tetis butinai turi panesioti. O kai jis budavo komandiruoteje, tai jokiu nesiojimu nereikdavo. O dabar paryciais visada ima blaskytis (gal, kad nusispardo ir susala), kartai ima taip keistai verkti per miegus, kaip koki bloga sapna susapnavusi ir tada turiu pas save i lova isikelti.
Gal taviskei dantukai dygsta? O ar nepastebejai, gal tas neramumas atsirado, kai i darba isejai? Man taip buvo su sunum, as ji dar maitinau kai idarba isejau (jam buvo 9 men.). Tai is viso apsikabines miegodavo,kad tik niekur nepradingciau, tiesiog nakti tikrindavo, apciupinedavo, ar dar salia esu. Visai neissimiegodavau, ryte reikdavo i darba eiti, tai lavonas budavau, man net sirdies ritmas buvo sutrikes nuo pervargimo. Bet po kiek laiko viskas susitvarke.
Buna, kad tie vaikai neramus be jokios priezasties, o ateina laikas ir ta neramuma isauga. Bet pries tai reikia atmesti visas kitas galimas nerimo priezastis.
Linkiu jums ramaus, saldaus ir ilgo nenutrukstamo nakties miegelio!
Šiaip mano princesė vaikas kaip vaikas,čia tik su miegu turim problemų
Na ir vaikštukuose arba už rankyčių nenorim vaiksčiot(atsistoja ant pirštukų,dukart sužingsnioja ir paskuj sėdasi ant užpakaliuko).Manau,kad tu teisi-vaikas labai jaučia ir bijo,kad niekur neišeičiau.Tikiuosi jejgu daugiau laiko skirsiu masažams ir žaidimams su ja,o ne namų ruoša kai būnų laisva,tai reikaliukai pagerės