Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

[quote=denlen26,2007 09 27, 14:08]
Mano sunus retkarciais pradeda vaikscioti ant pirstu galiuku, pavaikto truputeli ir vel normaliai. Ar Donata taip daro? O dar kartais biskuti pritupia ir zingsnioja. Net nezinau ar tai normalu. Man tai atrodo, kad jis tiesiog isbando naujus judesius, bet kas zino, gal kokie raumenu tonusu sutrikimai g.gif
[/quote]

Denlen, Donata būna kad kažko siekia, pasistieia ir paskui kurį laiką vaikšto pasistiebus, lyg pamirštų nusileisti. Bet neilgai, nu 5 kokius žingsnius. Gal nieko čia baisaus? g.gif

[quote=hereja,2007 09 27, 18:18]
Lely, Tavo vaike straipsnis apie jus thumbup.gif
Pradejau skaityt apie neisnesiotukus, verciu puslapi,- ogi Kamilyte wub.gif
[/quote]

o reikes būtinai nuspirkti smile.gif

[quote=Pelytė76,2007 09 27, 20:00]
Man dar labai įdomu kaip Pelytei76 ir jos dvynukams sekasi g.gif Visai nebeužeina, jaučiu turi ką veikti smile.gif
[/quote]

Sveikos 4u.gif .
Niekur aš nedingau su savo hebryte thumbup.gif .Nelabai kur ir nupulsi biggrin.gif , kad visur lenda , viskas jiems įdomu.Prie kompo tai pasiskaitau retkarčiais, bet parašyti tai labai sunkiai pavyksta. nes stovi šalia ir viską tempia į apačią , ir brolio visi stalčiai tada būna iškraustyti.Šiaip viskas pas mus gerai , ką tik irgi persirgom laringitu , bet ačių dievui greitai praėjo.Nes aš namuose turiu viską pasiruošusi , tai tik išgirstu dusimą ir jau aparatą jungiu. Tai kažkaip lengvai ir praslydom. Augam į ūgį neblogai jau 85 cm, bet svoris kažko stovi abiem 10 su trupučiu kilo g.gif .Net sunerimusi buvau , kad per 5 mėn. nieko nepriaugom , padarėm kraujuką viskas gerai . Tai matyt kad coliukai gimė, todėl tokie smulkučiai ir yra. Vėliau įkelsiu kelias nuotraukas pasirodyti kaip beatrodom. Su puodu pas mus visai blogai. Niekaip neiaiškinu kad reikia sėdėti , pasėdi kelias minutes ir bando su visom kojom sulipti lotuliukas.gif . Ir aiškink neaiškines jiems tas pats. Nors gal nelabai ir stengiuosi sodinti pabandau , neina ir nebesodinu vėl ilgą laiką.Valgom viską iš eilės , pastoviai turi kramtyti ką nors , kėdutėse sėdėti nebenori tai gaudau po kambarius su šaukštu , na vargstam ir tiek.

[/quote]

O kaip miela tave matyti smile.gif pasiilgom gi smile.gif Laukiam nuotraukyčiu labai, įdomu kaip užaugot. Ūgio tai neblogai pavarėt blink.gif Maniškė tai coliukė coliukė ax.gif Nei ūgiu nei svoriu pasigirt negalim doh.gif
O kokį aparatą turi dėl dusimo?
Na reikėtų gal užsiimti tuo puodu? Bet kažkaip nu nėra kada atrodo blush2.gif Ateis laikas, pradės daryt tikiuos smile.gif
O kiek dantukų turite? Ką kalba?
Atsakyti
Jau senokai cia bebuvau, smahu skaityti, kaip vaikiukai isauge.
Maniske nuo rugsejo pradzios jau eina i darzeli. Labai puikiai pritapo, beveik nebuvo asaru (tik is solidarumo su kitais verkianciais). Pasidare zymiai savarankiskesne. Ir ant puoduko pradejo prasytis (darzelyje juos reguliariai pratina). Na, su sauskelnem nakti ir jei kur vaziuojame dar draugaujame, bet siaip namie ar pas mociute jau nebereikia. Ir kalbeti zymiai daugiau pradejo. Taigi, mums net patiems keista, kaip cia su tuo darzeliu taip nesunkiai isejo. Nors grupeje ji prie smulkesniuju, bet uz save pastoveti moka. Yra toks vienas berniukas, kuris megsta "skriausti" kitus, kartais ir musiske bando uzkabinti, tai ji stovi nepajudinama, suprask, cia as tau ne siaip sau kas.
Linkiu mamytems kantrybes ir vilties auginant savo maziukus, nespesite apsidairyti, o tie maziukai jau visai nebemazi!
Atsakyti
Turime kvėpavimo aparatą, tik pradeda lojančiai kosėti tuoj pradedam kvėpuoti. Aišku su ašarom, nes ilgai nepasėdi vienoj vietoj , o dar antsnukį reikia pridėjus laikyti doh.gif .Kažkaip ir aš galvoju ateis laikas gal patys susiprotės ant tų puodų sėstis g.gif .Nes aš irgi kažkaip nenoriu su jais kariauti .Dantų turim jau po 15 .Kai pradėjo lysti krūminiai po kelis iš karto , tai nakti vėl nebemiegojom. Taip prisipratinom savo lovoj tai dabar neimanoma iškrapštyti. Užmiega savo lovelėse, bet apie puse dvieju jau orkestras ir stovi įsikibė į lovelės galą, tada turi keltis pas saves ir toliau miega.Kalbam tai nelabai daug , tie patys žodžiai kaip ir seniau, tik savo kalba jie ten kažka bando suskalbėti. Bet ko nori viską galima suprasti.Mušasi labai tarpusvyje ir kandžiojasi ir už plaukų peša , na ginasi viens nuo kito kaip išmanydami. Mano Matas labai visur lipa , kur tik įmanoma palipti tik nepastebėk jis jau ten.Aišku ir brolis iš paskos kartoja , bet aš jau stengiuosi pamatyti ir aišku jam nebetenka užlipti.Haosas pas mus namuose pastovus , triūkšmas , rėkimas . Pažystami stebisi , kaip aš dar nenuprotėjau nuo to triūkšmo thumbup.gif . Bet aš pripratau , kitaip nė neisivaizduoju, net keista būtų , kad ramiai žaistų. Herėja tas pats taves laukia neužilgo thumbup.gif . Matau kad tavo pupos didelės ir labai gražios 4u.gif .
Velaura , gal žinai kaip sumažinti nuotraukas , kad taip neišdarkytu puslapio? Na kai aš ikeliu tai jos tokios arkliškos gaunasi ,išplečia visą lapą didžiausiai. Matau kaip pas jus gražiai matosi ,tai ir aš taip noriu , tik nemoku va doh.gif . blush2.gif .
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

Na šiam vakarui užteks .Biški laiko turėjau , galvą pasukau ir viskas išėjo. Kitą dieną įdėsiu visa šeimyna. Dabar einu miegoti.
Atsakyti
Pelyte, nu kokie fainuoliai užaugo wub.gif Ir panašūs labai visi trys broliukai smile.gif O kur jūs fotkinotes? Ne pas Čiakienę kartais?
Pas mus irgi tirukšmas baisiausias pastoviai... Nežinau ką kaimynai galvoja biggrin.gif O DOnata dar išmoko muštis... TIk nepatinka kas nors, tai pliaukšt per veidą be ceremonijų doh.gif Jei nepasiekia tada bile kur ... Kažkurią dieną čia ir YAMAHOS mokytoja gavo.... Iš sesės tokių fintų prisimoko kad jomajo..
Dabar vis klausineja "kas cia? " ir kartoja tai ką pasakau. Faina, laukiu kol pradės kalbėti daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jobukas @ 2007 09 27, 21:02)
Jau senokai cia bebuvau, smahu skaityti, kaip vaikiukai isauge.
Maniske nuo rugsejo pradzios jau eina i darzeli. Labai puikiai pritapo, beveik nebuvo asaru (tik is solidarumo su kitais verkianciais). Pasidare zymiai savarankiskesne. Ir ant puoduko pradejo prasytis (darzelyje juos reguliariai pratina). Na, su sauskelnem nakti ir jei kur vaziuojame dar draugaujame, bet siaip namie ar pas mociute jau nebereikia. Ir kalbeti zymiai daugiau pradejo. Taigi, mums net patiems keista, kaip cia su tuo darzeliu taip nesunkiai isejo. Nors grupeje ji prie smulkesniuju, bet uz save pastoveti moka. Yra toks vienas berniukas, kuris megsta "skriausti" kitus, kartais ir musiske bando uzkabinti, tai ji stovi nepajudinama, suprask, cia as tau ne siaip sau kas.
Linkiu mamytems kantrybes ir vilties auginant savo maziukus, nespesite apsidairyti, o tie maziukai jau visai nebemazi!

Jobuk, na visai jau didelė pana jei darželį lanko thumbup.gif Tikrai greitai laikas eina smile.gif Mes nuo kito rudens irgi jau leisim, anksčiau mūsų nepriima niekas .. Tikiuosi adaptacija nebus sunki. SEsė prieš metus kai pradėjo lankyti tai irgi labai greit apsiprato, bet dabar perėjus iš lopšelio į darželį kas darosi blink.gif Ir niekaip nesuprantu kame reikalas, jaučiu naujų vaikų daug, tie žliumbia ir jai reikia. Labai mėgdžioja kitus, ir sesę taip pat. ..
O kokios svorio dabar DOminyka? KOks ūgis? Gal pasirodykit jei turit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 28 rugsėjo 2007 - 08:02
Sveiki .
Taip mes pas Čiakienę paveikslavomės. Vargo buvo , bet nuotraukos tikrai gražios.
Atsakyti
hereja blush2.gif nuo mazu dienu is Kamilytes zvaigzde darau lotuliukas.gif
smagu kad pazinai 4u.gif

Pelytė76 thumbup.gif nuotaukytes thumbup.gif

Velaura kaip fainai kai jau kalbet pradeda, atsimenu mano drauge sake kaip fainai kai vaikai kalba tada jau yra su kuo pasikalbet biggrin.gif ale kad museika auga tai nelabai gerai,nors is kitos puses nuo bernu lengvai atsigins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 09 28, 09:50)
Sveiki .
Taip mes pas Čiakienę paveikslavomės. Vargo buvo , bet nuotraukos tikrai gražios.

Sakau kad pažįstama aplinka, mes ten su Monika fotkinomės kai buvo pusantrų metukų smile.gif

QUOTE(lely @ 2007 09 28, 10:33)
hereja  blush2.gif  nuo mazu dienu is Kamilytes zvaigzde darau lotuliukas.gif
smagu kad pazinai 4u.gif

Pelytė76  thumbup.gif  nuotaukytes thumbup.gif

Velaura kaip fainai kai jau kalbet pradeda, atsimenu mano drauge sake kaip fainai kai vaikai kalba tada jau yra su kuo pasikalbet biggrin.gif  ale kad museika auga tai nelabai gerai,nors is kitos puses nuo bernu lengvai atsigins biggrin.gif

Oj dar nenupirkau žurnalo, smagu kai žvaigždžių tarp mūsų atsiranda tongue.gif
Na tikiuosiu įskiepysim mes DOnatai geras manieras kažkada, gėdos nedarys kai bus didelė biggrin.gif
Atsakyti
Cia Dominyka sia vasara prie Luodzio ezero.

user posted image

user posted image

Net nezinome, kiek tiksliai sveriame, gal koki 11kg? Ugis kazkur 87-88cm. Siaip ji smulkute, bet palyginu su brolio mergaite, kuri gime tik svaite anksciau uz Domute, taciau isnesiota. O dabar jos beveik vienodos.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jobukas: 29 rugsėjo 2007 - 11:01
QUOTE(jobukas @ 2007 09 29, 10:39)
Cia Dominyka sia vasara prie Luodzio ezero.

Net nezinome, kiek tiksliai sveriame, gal koki 11kg? Ugis kazkur 87-88cm. Siaip ji smulkute, bet palyginu su brolio mergaite, kuri gime tik svaite anksciau uz Domute, taciau isnesiota. O dabar jos beveik vienodos.

202007/P1060255.jpg[/img]

Oho kokia panelė užaugo wub.gif Akys nuostabios wub.gif Tuoj žentų neatsiginsi mirksiukas.gif Tikrai niekuo nesiskiria nuo tos mergaitės.
VIsokių vaikų yra ir stambesnių ir smulkesnių gi smile.gif Mano dičkė prie didesnių savo amžiuje, o mažoji prie mažesnių - harmonija šeimoje biggrin.gif Nešioja dabar rūbelius, kuriuos sesė metukų nešiojo...
O mano DOnata įsitaisė kokią mėlynę po akim... doh.gif Su sese kažkaip susitrenkė, dorai ir nesupratau kas atsitiko ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 30 rugsėjo 2007 - 08:50
Sveikos mergaitės,aš pagimdžiau mergytę 33 sav 2000gr 39 cm,mėnesį gulėjom ligoninei,nes nemokėjom valgyt,.t.y. nebuvo čiulpimo reflekso.Paskui viskas lyg ir neblogai,atsisėdo 6 mėn,9 mėn du dantukai išlindo,pradėjo ropot.Dabar mums 11 mėn...ir turiu tokią problemą:nuo 6 mėn pradėjo daug neramiau miegot,kadangi aš jau dirbu ir neišsimiegu-leidau su mumis miegot lovoj.Bet jau dabar to neužtenka,ją reikia visą naktį apkabinus miegot.Kelis kartus naktį keliasi,staugia kaip laukinė,šokinėja per visą lovą.Dažnai kažką susapnuoja ir paskui tuos isterinius priepuolius ilgai negaliu nuramint.Neurologe sako:padidėjęs raumenų tonusas ir jautrumas,išrašė kažkokia mikstūrą.Bet atsiprašau,vaikas gi pats kankinasi,aš tai jau pripratau nemiegot naktim.Gal kam taip buvo atsitikę,gal kas gali pakonsultuot,gal galit parekomenduot gerą neurologę Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 16:48)
Sveikos mergaitės,aš pagimdžiau mergytę 33 sav 2000gr 39 cm,mėnesį gulėjom ligoninei,nes nemokėjom valgyt,.t.y. nebuvo čiulpimo reflekso.Paskui viskas lyg ir neblogai,atsisėdo 6 mėn,9 mėn du dantukai išlindo,pradėjo ropot.Dabar mums 11 mėn...ir turiu tokią problemą:nuo 6 mėn pradėjo daug neramiau miegot,kadangi aš jau dirbu ir neišsimiegu-leidau su mumis miegot lovoj.Bet jau dabar to neužtenka,ją reikia visą naktį apkabinus miegot.Kelis kartus naktį keliasi,staugia kaip laukinė,šokinėja per visą lovą.Dažnai kažką susapnuoja ir paskui tuos isterinius priepuolius ilgai negaliu nuramint.Neurologe sako:padidėjęs raumenų tonusas ir jautrumas,išrašė kažkokia mikstūrą.Bet atsiprašau,vaikas gi pats kankinasi,aš tai jau pripratau nemiegot naktim.Gal kam taip buvo atsitikę,gal kas gali pakonsultuot,gal galit parekomenduot gerą neurologę Vilniuje?

Sveika prisijungusi. Uzjauciu del bemiegiu naktu . Mums irgi visko budavo. Tai pilvo diegliai uzeidavo (net 1,5 metu amziaus), panesiodavome ant pilvuko paguldyta, issipurpsedvo ir vel ramiai uzmigdavo. paskui tai patapo iprociu, kad nakti tetis butinai turi panesioti. O kai jis budavo komandiruoteje, tai jokiu nesiojimu nereikdavo. O dabar paryciais visada ima blaskytis (gal, kad nusispardo ir susala), kartai ima taip keistai verkti per miegus, kaip koki bloga sapna susapnavusi ir tada turiu pas save i lova isikelti.
Gal taviskei dantukai dygsta? O ar nepastebejai, gal tas neramumas atsirado, kai i darba isejai? Man taip buvo su sunum, as ji dar maitinau kai idarba isejau (jam buvo 9 men.). Tai is viso apsikabines miegodavo,kad tik niekur nepradingciau, tiesiog nakti tikrindavo, apciupinedavo, ar dar salia esu. Visai neissimiegodavau, ryte reikdavo i darba eiti, tai lavonas budavau, man net sirdies ritmas buvo sutrikes nuo pervargimo. Bet po kiek laiko viskas susitvarke.
Buna, kad tie vaikai neramus be jokios priezasties, o ateina laikas ir ta neramuma isauga. Bet pries tai reikia atmesti visas kitas galimas nerimo priezastis.
Linkiu jums ramaus, saldaus ir ilgo nenutrukstamo nakties miegelio!
Atsakyti