Įkraunama...
Įkraunama...

mūsų lyderės atskubėjimas

grazu ax.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif ir dukrytė labai graži wub.gif ir mamytė wub.gif ir visa šeimyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voveruska123 @ 2007 08 24, 13:29)
va taip vat ir buna! Saunuoles  4u.gif
Aukyt didziules

ačiū 4u.gif

QUOTE(mergyte23 @ 2007 08 24, 13:33)
labai miela istorija thumbup.gif  tau pasiseke kad viskas lengvai ir greitai  mirksiukas.gif  o as savo gimdymo datos bijau,neramu vis kazko.. unsure.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif visi skausmai pasimiršta,kai pamatai savo stebukliuką wub.gif

QUOTE(persy @ 2007 08 24, 15:41)

ačiū 4u.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 08 24, 17:53)
Labai graži istorija wub.gif ir dukrytė labai graži wub.gif ir mamytė wub.gif ir visa šeimyna wub.gif

ačiū 4u.gif ir jūsų šeimynai 4u.gif ypač mamytei už stiprybę ir gražuoliui Ariukui wub.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus naujo seimos nario wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija... wub.gif Aciu, kad parasei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 08 23, 14:53)
o dar ryte akušerė pasakė - šiandien 5 gimdot, tai tavo kaimynė daugiausia pažengusi, ji gimdys pirmoji, o tau-tik pati pradžia-gimdysi paskutinė.. Finale aš pagimdžiau pirmoji, o mano kaimynei nusisekė prasčiau - paskutinė...
Štai kaip būna..  už visokeriopą paramą man dėkinga savo daktarei ir savo vyrui..  wub.gif

Saunuole, man taip pat buvo. Atvariau paskutine, o su vaikeliu isvaziavau pirmoji wub.gif Sekmes auginant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 08 25, 20:46)
Sveikinu sulaukus naujo seimos nario  wub.gif  4u.gif

QUOTE(milen @ 2007 08 27, 19:27)
Grazi istorija...  wub.gif  Aciu, kad parasei  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(oksankaa @ 2007 08 27, 19:57)
Saunuole, man taip pat buvo. Atvariau paskutine, o su vaikeliu isvaziavau pirmoji  wub.gif  Sekmes auginant  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pasirodo ir Martynukas lyderis hihihi.gif thumbup.gif bet kodėl antro nesinori mažiuko? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 28 rugpjūčio 2007 - 11:04
Niu tikrai, kad gimdymas superinis thumbup.gif Linkiu, kad ir kiti tokie būtų smile.gif
aukit sveikos ir didelės 4u.gif
Atsakyti
sveikinam, kap smagu skaityti laimingas istorijas.4u.gif va, jums balioniukas. linkėjimai nuo maniškės kuri lygiai 9 mėnesiais vyresnė už taviškę thumbup.gif aukit didutės, būkit sveikutės wub.gif
Atsakyti
smile.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 09 13, 11:22)
Niu tikrai, kad gimdymas superinis  thumbup.gif  Linkiu, kad ir kiti tokie būtų smile.gif
aukit sveikos ir didelės  4u.gif

biggrin.gif ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(evelina @ 2007 09 15, 22:07)
sveikinam, kap smagu skaityti laimingas istorijas.4u.gif  va, jums balioniukas. linkėjimai nuo maniškės kuri lygiai 9 mėnesiais vyresnė už taviškę thumbup.gif  aukit didutės, būkit sveikutės  wub.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(virve @ 2007 09 18, 18:45)

ax.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija bigsmile.gif Sveikatytes jusu seimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti