[quote=babouziuke,2007 09 17, 22:05]
Šiaip aš mokausi prancūzų, o ne anglų . Tokios kaip metodikos galima sakyti, kad ir nėra. Mokausi pagal vadovėlį. Kieviena tema prasideda maždaug 20-30 naujų žodžų (jeigu man reikėtų kievieną kartą daryti tiek kortelių, tai nusišaučiau ir į bankrotą ant popieriaus sueičiau ). Veiną temą mokausi visą saveitę. Žodžiu specialiai mintinai nekalu. Juos visus automatiškai išmokstu kai darau 10 pratimų iš temos. Beje žožius visada persirašau į sąsiuvinį su tarimu ir vertimu, veiksmažodžius ir išsiasmenuoju.
Va mano tokia kaip ir ne metodika .
Irgi geras budas , taip irgi gerai zodzius ismokti galima . Va va, pradek ir tu mokytis anglu kalbos, nes jei ilgai lauksi, tai noras gali dingti , o as pradesiu mokytis ispanu . Emm, sorry uz offtopic: gal kas turi kokiu knygu pradedantiesiems mokytis ispanu kalbos, jei taip, labai prasau atsiusti man i AZ?
sveikutes
oi turiu didele beda jungiuosi ir as i tu zmogeliuku gretas kurie praso patarimo ir pagalbos parsisiunciant anglu kalbos programeles
isvaziavau i uzsieni o anglu kalbos zinios lygios nuliui tai prasau padekit patarkit kurios is programeliu yra geriausios,skaiciau as visas temas bet tai ir nelabai supratau is kur ir kaip siustis o ziaurei ziaurei reikia
prasau labai pagalbos
oi turiu didele beda jungiuosi ir as i tu zmogeliuku gretas kurie praso patarimo ir pagalbos parsisiunciant anglu kalbos programeles
isvaziavau i uzsieni o anglu kalbos zinios lygios nuliui tai prasau padekit patarkit kurios is programeliu yra geriausios,skaiciau as visas temas bet tai ir nelabai supratau is kur ir kaip siustis o ziaurei ziaurei reikia
prasau labai pagalbos
QUOTE(*irma* @ 2007 09 17, 22:47)
sveikutes
prasau labai pagalbos
prasau labai pagalbos
Pirma, paprasyk Fainulkos, slaptazodzio, kad galetum atsidaryti norimas programeles ir atsisiusk vadoveli, pratybas ir koki CD pradedantiesiems, daug skaityk, ziurek anglisku filmu ar klausyk dainu ir kibk i darba
Tarp kitko, bandykit atpasakoti tekstus, kuriuos skaitot, tai labai lavina kalbejima
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 23:07)
Pirma, paprasyk Fainulkos, slaptazodzio, kad galetum atsidaryti norimas programeles ir atsisiusk vadoveli, pratybas ir koki CD pradedantiesiems, daug skaityk, ziurek anglisku filmu ar klausyk dainu ir kibk i darba
Tarp kitko, bandykit atpasakoti tekstus, kuriuos skaitot, tai labai lavina kalbejima
o dabar del slaptazodzio as suprantu,o is kur as paskui programeles parsisiusiu? Ar Fainulka viska paskui paaiskins?
QUOTE(*irma* @ 2007 09 17, 23:18)
o dabar del slaptazodzio as suprantu,o is kur as paskui programeles parsisiusiu? Ar Fainulka viska paskui paaiskins?
Atsisiuntimas labai paprastas, bet dabar neprisimenu kokie ten langai issoka , pagrinde tai reikia spausti Download(atsisiusti) mygtuka. Gal kitos normaliau paaiskins
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 23:29)
Atsisiuntimas labai paprastas, bet dabar neprisimenu kokie ten langai issoka , pagrinde tai reikia spausti Download(atsisiusti) mygtuka. Gal kitos normaliau paaiskins
aciu labai parasiau zinute fainulkai,jei kas neaisku jau klausiu vel jusu
Nera uz ka
Na bet kaip buna sunku prisesti prie knygu ir mokytis atrodo jau vaizuoju namo po darbo pilna minciu kaip iskarto pulsiu prie vadoveliu ir mokysiuos, bet kai tik perzengiu namu slenksti viskas, tas noras iskarto dingsta , siaubas, o juk puikiai zinau, kad anglu man labai reikia. Na nieko viskas susiimsiu ir vel pradesiu dirbti inirtingai kaip ir vasara
Fainulk@, aš skaičiau, kad ta programa EZ memo booster tinka ir kitom kalbom mokytis, ne tik anglų. Aš bandžiau pasidaryti prancūzų žodyną, bet man kažkodėl nerašo prancūziškų raidžių ir net neleidžia nukopijuoti iš kur nors.
Gal žinai ar įmanoma padaryti, kad rašytų prancūziškas raides?
Ir dar: pas mane uždėta varnelė, kad rodytų transkripciją, tačiau man jos nesimato. Tai irgi nežinau kame ten reikalas.
Būsiu dėkinga, jeigu galėsi man pagelbėti
Gal žinai ar įmanoma padaryti, kad rašytų prancūziškas raides?
Ir dar: pas mane uždėta varnelė, kad rodytų transkripciją, tačiau man jos nesimato. Tai irgi nežinau kame ten reikalas.
Būsiu dėkinga, jeigu galėsi man pagelbėti
Gal galit paaiskinti kas per programele yra EZ memo booster?
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 18, 15:56)
Gal galit paaiskinti kas per programele yra EZ memo booster?
Tai programėlė padėsianti mokintis anglų ir kitų kalbų žodžius. Galima susikurti savo žodynėlį, arba mokintis žodžius iš jau esančių. Pridedu nuorodą kurią jau buvo įdėjusi Alenka . Čia yra ši ir kitos programos padedančios mokintis kalbų http://www.englishou.../programms.html
QUOTE(angliukas @ 2007 09 18, 17:27)
Tai programėlė padėsianti mokintis anglų ir kitų kalbų žodžius. Galima susikurti savo žodynėlį, arba mokintis žodžius iš jau esančių. Pridedu nuorodą kurią jau buvo įdėjusi Alenka . Čia yra ši ir kitos programos padedančios mokintis kalbų http://www.englishou.../programms.html
Aciu , tik gaila, kad rusu kalba