Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

[quote=babouziuke,2007 09 17, 22:05]
Šiaip aš mokausi prancūzų, o ne anglų mirksiukas.gif . Tokios kaip metodikos galima sakyti, kad ir nėra. Mokausi pagal vadovėlį. Kieviena tema prasideda maždaug 20-30 naujų žodžų (jeigu man reikėtų kievieną kartą daryti tiek kortelių, tai nusišaučiau ir į bankrotą ant popieriaus sueičiau biggrin.gif ). Veiną temą mokausi visą saveitę. Žodžiu specialiai mintinai nekalu. Juos visus automatiškai išmokstu kai darau 10 pratimų iš temos. Beje žožius visada persirašau į sąsiuvinį su tarimu ir vertimu, veiksmažodžius ir išsiasmenuoju.
Va mano tokia kaip ir ne metodika 4u.gif .

Irgi geras budas 4u.gif , taip irgi gerai zodzius ismokti galima drinks_cheers.gif. Va va, pradek ir tu mokytis anglu kalbos, nes jei ilgai lauksi, tai noras gali dingti doh.gif , o as pradesiu mokytis ispanu wub.gif . Emm, sorry uz offtopic: gal kas turi kokiu knygu pradedantiesiems mokytis ispanu kalbos, jei taip, labai prasau atsiusti man i AZ? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
oi turiu didele beda jungiuosi ir as i tu zmogeliuku gretas kurie praso patarimo ir pagalbos parsisiunciant anglu kalbos programeles ax.gif
isvaziavau i uzsieni o anglu kalbos zinios lygios nuliui tai prasau padekit patarkit kurios is programeliu yra geriausios,skaiciau as visas temas bet tai ir nelabai supratau is kur ir kaip siustis blush2.gif o ziaurei ziaurei reikia verysad.gif
prasau labai pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2007 09 17, 22:47)
sveikutes 4u.gif
oi turiu didele beda jungiuosi ir as i tu zmogeliuku gretas kurie praso patarimo ir pagalbos parsisiunciant anglu kalbos programeles ax.gif
isvaziavau i uzsieni o anglu kalbos zinios lygios nuliui tai prasau padekit patarkit kurios is programeliu yra geriausios,skaiciau as visas temas bet tai ir nelabai supratau is kur ir kaip siustis blush2.gif o ziaurei ziaurei reikia verysad.gif
prasau labai pagalbos 4u.gif

Pirma, paprasyk Fainulkos, slaptazodzio, kad galetum atsidaryti norimas programeles ir atsisiusk vadoveli, pratybas ir koki CD pradedantiesiems, daug skaityk, ziurek anglisku filmu ar klausyk dainu ir kibk i darba mirksiukas.gif

Tarp kitko, bandykit atpasakoti tekstus, kuriuos skaitot, tai labai lavina kalbejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 23:07)
Pirma, paprasyk Fainulkos, slaptazodzio, kad galetum atsidaryti norimas programeles ir atsisiusk vadoveli, pratybas ir koki CD pradedantiesiems, daug skaityk, ziurek anglisku filmu ar klausyk dainu ir kibk  i darba mirksiukas.gif

Tarp kitko, bandykit atpasakoti tekstus, kuriuos skaitot, tai labai lavina kalbejima 4u.gif

o dabar del slaptazodzio as suprantu,o is kur as paskui programeles parsisiusiu? Ar Fainulka viska paskui paaiskins? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2007 09 17, 23:18)
o dabar del slaptazodzio as suprantu,o is kur as paskui programeles parsisiusiu? Ar Fainulka viska paskui paaiskins? blush2.gif

Atsisiuntimas labai paprastas, bet dabar neprisimenu kokie ten langai issoka doh.gif , pagrinde tai reikia spausti Download(atsisiusti) mygtuka. Gal kitos normaliau paaiskins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 23:29)
Atsisiuntimas labai paprastas, bet dabar neprisimenu kokie ten langai issoka doh.gif , pagrinde tai reikia spausti Download(atsisiusti)  mygtuka. Gal kitos normaliau paaiskins  ax.gif

aciu labai parasiau zinute fainulkai,jei kas neaisku jau klausiu vel jusu blush2.gif
Atsakyti
Nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
Na bet kaip buna sunku prisesti prie knygu ir mokytis doh.gif atrodo jau vaizuoju namo po darbo pilna minciu kaip iskarto pulsiu prie vadoveliu ir mokysiuos, bet kai tik perzengiu namu slenksti viskas, tas noras iskarto dingsta blush2.gif , siaubas, o juk puikiai zinau, kad anglu man labai reikia. Na nieko viskas susiimsiu ir vel pradesiu dirbti inirtingai kaip ir vasara rolleyes.gif
Atsakyti
Fainulk@, aš skaičiau, kad ta programa EZ memo booster tinka ir kitom kalbom mokytis, ne tik anglų. Aš bandžiau pasidaryti prancūzų žodyną, bet man kažkodėl nerašo prancūziškų raidžių ir net neleidžia nukopijuoti iš kur nors.
Gal žinai ar įmanoma padaryti, kad rašytų prancūziškas raides?
Ir dar: pas mane uždėta varnelė, kad rodytų transkripciją, tačiau man jos nesimato. Tai irgi nežinau kame ten reikalas. verysad.gif
Būsiu dėkinga, jeigu galėsi man pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
Gal galit paaiskinti kas per programele yra EZ memo booster? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 18, 15:56)
Gal galit paaiskinti kas per programele yra EZ memo booster? blush2.gif

Tai programėlė padėsianti mokintis anglų ir kitų kalbų žodžius. Galima susikurti savo žodynėlį, arba mokintis žodžius iš jau esančių. Pridedu nuorodą kurią jau buvo įdėjusi Alenka . Čia yra ši ir kitos programos padedančios mokintis kalbų http://www.englishou.../programms.html
Atsakyti
QUOTE(angliukas @ 2007 09 18, 17:27)
Tai programėlė padėsianti mokintis anglų ir kitų kalbų žodžius. Galima susikurti savo žodynėlį, arba mokintis žodžius iš jau esančių. Pridedu nuorodą kurią jau buvo įdėjusi Alenka . Čia yra ši ir kitos programos padedančios mokintis kalbų http://www.englishou.../programms.html

Aciu 4u.gif , tik gaila, kad rusu kalba doh.gif
Atsakyti