Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Google @ 2007 09 13, 20:18)
hm... paspausdi ant deamon tools. tada atsiranda ikona taskbar ar kaip ten jis. na apacioj. tada ant tos ikonos spaudi desini, renkieni virtual.... paskui device 0... paskui mount image ir ieskai failo kompe savo... ir ok..

na pas mane taip...

Ačiū labai!!! thumbup.gif smile.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės,
ar priimsit ir mane.
norėčiau pramokt anglų kalbos..........
beje kelis žodžius moku........parašyti.ir net žinau ką jie reiškia..... 4u.gif
norėčiau daugiau išmokt.
pradėsiu nuo pirmos temos.......
atsiuskit ir man slaptažodžius........
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulcan @ 2007 03 20, 10:39)
Sveikos,
pagaliau ir aš nusprendžiau prisėst prie anglų kalbos ir ją išmokt. Gal būtų galima sužinoti slaptažodį šių mokomųjų knygų (pradžioj Elementary domintų) 4u.gif

gal galima ir man gauti slaptazodzius ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad paroj tik 24h rolleyes.gif , sia savaite buvau uzimta kaip niekad ir dar kiek planu turiu bigsmile.gif .
Be kursu sia savaite beveik neprisedau prie anglu, jegu neturiu blush2.gif , tai pries miega knygas tik paskaitau.O seip tai maziau nei valanda (apie pusvalandi, gal per mazai?) sedziu prie anglu, o po kiek laiko jus skiriat anglu kalbai? Matot, as ne tik anglu kalba papildomai mokausi, todel taip iseina blush2.gif
Beje, kas yra Quick Teacher?Kazkur buvo apie tai rasyta, tik, kad arba praleidau sitoj temoj arba skaiciau ankstesnese doh.gif

Tom, kuriom reikia slaptazodzio( jis nuo VISU knygu) teks sulaukt Fainulkos, ji ir atsius jums slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 14, 19:20)
Tom, kuriom reikia slaptazodzio( jis nuo VISU knygu) teks sulaukt Fainulkos, ji ir atsius jums slaptazodi mirksiukas.gif

4u.gif butu gerai
o anglu mokausi dbr kolegijoi bet ir namie savarankiskai noriu pastudijuot, nes labai primnirsus nuo mokyklos doh.gif
Atsakyti
uzklydau cia ir pamaciau kad siame frm tikri lobiai. biggrin.gif . labai praverstu sios knygos, nes savarankiskai mokinuosi anglu kalba, o mokykloj mokino 5 metus is tos pacios knygos tai neismokau..taigi ir as noreciau gauti slaptazodi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš jau seniau atsisiunčiau ir atsispausdinau kai kurias Fainulkos knygeles. Tačiau ne visada yra noro ir jėgų sėstis prie vadovėlių ir MOKYTIS. Gal, sakau, dažniau čia pabendrausiu, užsikrėsiu. ax.gif Mano anglų kalbos žinios šiek tie daugiau nei pradinės. Šiaip turėčiau gerai kalbėti vokiečių kalba, nes ji man pagrindinė, bet mielesnė anglų ir todėl nusprendžiau savarankiškai tobulintis bigsmile.gif Dabar labai reikalinga anglų kalba, nes ir internete vistiek užsienio tinklapiuose daugiau informacijos galima rasti, ir su kitataučiais lengviau bendrauti.

Tai tiek, iki pasimatymo bendramintės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 09, 23:12)
Labas, visoms 4u.gif
As ir noriu prisijungti prie jusu, ar galima? ax.gif .  Esu devintoke blush2.gif ir nuo vasaros pradzios tobulinu savo anglu kalbos zinias ir zodyna(mokausi kartotekos pagalba, kad zodziai nepasimirstu), per vasara perskaiciau dvi vaikiskas angliskas knygas apie 200psl ir dabar pradejau skaityti angliskai Hario Poterio 7 dali, tai daug nezinomu zodziu yra doh.gif .Tikiuosi iki kaledu perskaitysiu lotuliukas.gif
Nuo pirmadienio pradesiu lankyti anglu kalbos kursus pre-intermediate lygiu, kazi kaip devintokei ne per zemas lygis? g.gif

Gal gali pasidalint kas tas kartotekos budas? Gal gali paaiskinti smulkiau?

AS tai judu po truputi i prieki. Esu uzsibrezus per diena ismokti po 5naujus zodzius. Savo zodzio laikausi. Pradejau nuo pirmadienio. Tai per sia savaite jau busiu ismokus 35 naujus zodzius. Atrodo, lyg ir nedaug. Bet kai pagalvoju, kad per men gausis 150 nauju zodziu, tai dar didesnis azartas apima!!!!!
Laukiam Fainulkos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 09 15, 18:06)
Gal gali pasidalint kas tas kartotekos budas? Gal gali paaiskinti smulkiau?

Ir mane tas budas domina... VIs mastau kas tai galetu buti. biggrin.gif

Beje pirmadieniais susitikimai dar vyksta ar nebe? Mat man reikia lavint snekamaja kalba, tai galvoju ar cia i kursus rasytis ar su jumis bendrauti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš kiek suprantu kartotekos būdas - tai kortelių naudojimas. Vienoje kortelės pusėje yra piešinys, kitoje - žodis angliškai su tarimu. 4u.gif
Bet ne visiems tas būdas veikia. Pvz man tai jis nepatinka, nes neturėčiau tek kantrybės su kortelėmis terliotis blush2.gif .
Atsakyti
Pepilota, o gal per diena pabandyk ismokti 10 zodziu, juk ne tiek ir daug, paskaiciuok kiek per menesi ismoksi tada bigsmile.gif 4u.gif

Ankstesnej temoj rasiau apie ta kartoteka, tiksliau ikeliau kelis puslapius atskenuotus is vienos knygos, pabandysiu surasti 4u.gif

Va, tikiuosi iskaitysit 4u.gif
http://i88.photobuck...rama/img380.jpg
http://i88.photobuck...rama/img381.jpg
http://i88.photobuck...rama/img382.jpg
http://i88.photobuck...rama/img383.jpg
http://i88.photobuck...rama/img384.jpg

Babouziuke, manau, kad mokantis su kartoteka, daug greiciau ir geriau isisavini zodzius, nei paprastai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 15 rugsėjo 2007 - 19:35
Nenuorama, sutinku, kad kartoteka padeda greičiau įsiminti žodžius, bet man toks būdas netinka, nes pas mane visai kitokia mokymosi metodika. Nors, jeigu būtų tokių dalykų pirkti, o ne pačiam reikėtų pasidaryti, gal ir aš susigundyčiau. ax.gif
Atsakyti