Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Vaidullka @ 2008 02 19, 19:56)
Sveikutes.
Siuo metu mes gyvenam Anglijoj, turim darbus, uzsirasem i koledza (anglu kalbos kursus), bet nei vyras, nei as angliskai nemokam, mokykloj mokemes vokieciu, kazkiek susikalbam kai reik, bet minimaliai.
Gal galit pasakyt nuo ko pradet mokytis? Zinau, cia labai daug nuorodu prideta, bet ju tiek daug, kad nezinau nuo ko pradet  bigsmile.gif O mokytis noriu  blush2.gif

pradėk nuo alfabeto...nuo paty pradžių, patarčiau rinktis headway beginner lygį ir mokytis iš eilės, medžiagos rasi 4temoj...priekyje yra nurodytas adresas kur galėsi parsisiųsti šią knygą ir pratybas 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kur rasti Britain in close up?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oi kokią gerą temelę radau thumbup.gif thumbup.gif Kiek daug medžiagos thumbup.gif Šaunuolės visos. Didelis dėkui už tiek informacijos bigsmile.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 23, 15:37)
Sveiki,
Tęsiame temą, kur dalinamės visa įmanoma medžiaga, naudinga anglų kalbos savarankiškam mokymuisi, tobulinimui.
Ypatingai pirmojoje temoje rasite begalę vadovėlių, nuorodų.
Daliai medžiagos reikalingas slaptažodis - jį gausite, jei turite > nei 10 žinučių, taip norime paskatinti įsijungti į forumo gyvenimą ax.gif

Gal galima būtų gauti slaptažodžius ax.gif Širdingas dėkui iš anksto blush2.gif
Atsakyti
Gryzau is Egipto, ir pasibaisejau savo anglu ir rusu kalbu ziniom, viskas uzkrito, negalejau normaliai susisneketi, viskas pamirsta... doh.gif blush2.gif kai Lietuvoj uzsienio kalbos nereikalingos, tai taip ir buna..kai turesiu laiko butinai prisesiu ir perskaitysiu sia tema nuo A iki Z...reikia susiimti..bent del saves..
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 22, 14:45)
pradėk nuo alfabeto...nuo paty pradžių, patarčiau rinktis headway beginner lygį ir mokytis iš eilės, medžiagos rasi 4temoj...priekyje yra nurodytas adresas kur galėsi parsisiųsti šią knygą ir pratybas 4u.gif

Alfabeta tai moku, mokykloj teko pora metu mokintis, tai pradmenys yra - a dog, a cat lotuliukas.gif Bet vat rimciau susikalbet nepavyksta, zodyno nerasta, taisykles tik kai kurias zinau, parasyt dar pavyksta kartais. Kas baisiausia jog mintyse galiu pasakyt daug ka, bet kai reik garsiai viskas pastringa, zodziu nepamenu, tarimo nera, susipina raides doh.gif
Pradesiu nuo headway, siandien del to vyra priprasiau nupirkt printeri, kad galeciau uzduotis atsispausdint thumbup.gif Einu dabar ieskot audio failu, nes cia kur radau neveike, paskutiniu psl neperziurejau, gal ten buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bustinga @ 2008 02 21, 15:53)
joo esu girdejusi tik, daug kas sako kad tai geriau nei paciom skaityti (ziurint jei tavo atmintis girdamoji o ne matomoji) ja kiek zinau galima isigyti knigynuose, man drauges sake kad tai labai gerai, pati nebandziau tai negaliu nieko daugiau pasakyti  rolleyes.gif

aciu uz patarimus thumbup.gif bustinga 4u.gif berazume 4u.gif dinariuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 02 22, 20:30)
Gryzau is Egipto, ir pasibaisejau savo anglu ir rusu kalbu ziniom, viskas uzkrito, negalejau normaliai susisneketi, viskas pamirsta... doh.gif  blush2.gif kai Lietuvoj uzsienio kalbos nereikalingos, tai taip ir buna..kai turesiu laiko butinai prisesiu ir perskaitysiu sia tema nuo A iki Z...reikia susiimti..bent del saves..

sėkmės... 4u.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2008 02 22, 21:24)
Alfabeta tai moku, mokykloj teko pora metu mokintis, tai pradmenys yra - a dog, a cat  lotuliukas.gif Bet vat rimciau susikalbet nepavyksta, zodyno nerasta, taisykles tik kai kurias zinau, parasyt dar pavyksta kartais. Kas baisiausia jog mintyse galiu pasakyt daug ka, bet kai reik garsiai viskas pastringa, zodziu nepamenu, tarimo nera, susipina raides  doh.gif
Pradesiu nuo headway, siandien del to vyra priprasiau nupirkt printeri, kad galeciau uzduotis atsispausdint  thumbup.gif Einu dabar ieskot audio failu, nes cia kur radau neveike, paskutiniu psl neperziurejau, gal ten buvo  blush2.gif

beje ar slaptažodį turi?jei ne-dėl to tau ir neatsidaro.... mirksiukas.gif
yra dar greta temutė nemokami anglų kalbos"kursai"...užeikit ten ir galėsim bendrauti angliškai, o nuostabi mokytoja Pasaulėištaisys mūsų klaideles...labai šaunu ten...tikrai siūlau visoms užeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
A&S, slaptazodi turiu, bet ten neveike jau failai. aciu Fainulkai, jau pasake kur ieskot, tik niekaip neparsiuncia, nes internetas trukineja, gal siandien pavyks.
Baisu man i ta jusu temele eit, nes tikrai per zalia dar blush2.gif Buvau ilindus paziuret, tai man dar ten aukstasis pilotazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 02 23, 17:41)
A&S, slaptazodi turiu, bet ten neveike jau failai. aciu Fainulkai, jau pasake kur ieskot, tik niekaip neparsiuncia, nes internetas trukineja, gal siandien pavyks.
Baisu man i ta jusu temele eit, nes tikrai per zalia dar  blush2.gif Buvau ilindus paziuret, tai man dar ten aukstasis pilotazas  doh.gif

nejuokauk, aš nuo nulio daba metai tik mokausi, man vidurinėj vokiečių buvo...taip kad aš irgi žalia...elementary tik baigiu jau lygį...tai čia tik pumpurėliai tos mano žinios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 23, 10:28)
yra dar greta temutė nemokami anglų kalbos"kursai"...užeikit ten ir galėsim bendrauti angliškai, o nuostabi mokytoja Pasaulėištaisys mūsų klaideles...labai šaunu ten...tikrai siūlau visoms užeiti mirksiukas.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
vis dar niekaip nesuprantu kaip reikia ikelti knygute kad visos galetumet ja parsisiusti NEMOKU verysad.gif bandziau ir taip ir taip kazkokia nesamone sad.gif niu nepasiduosiu dar pasiteirausiu draugu gal pavyks kaip nors smile.gif
Atsakyti
anglistes, susiduriau su problemele doh.gif parsisiunciau tell me more kompaktus ir jie yra .mdf ir .mds formato. neina ju atidaryti blink.gif o taip noriu pradeti mokintis nuo ju. gal zinote kokios programos man reikia, kad jie atsidarytu? didelis aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti