Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(andos @ 2008 02 19, 14:42)
ir aš norėčiau slaptažodžio smile.gif

o jau turi 10žinučių?aš dar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 19, 17:13)
o jau turi 10žinučių?aš dar ne doh.gif

tai tos 10 turi būt šitoj temoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2008 02 19, 18:31)
tai tos  10 turi būt šitoj temoj  g.gif

ne iš viso forume biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Siuo metu mes gyvenam Anglijoj, turim darbus, uzsirasem i koledza (anglu kalbos kursus), bet nei vyras, nei as angliskai nemokam, mokykloj mokemes vokieciu, kazkiek susikalbam kai reik, bet minimaliai.
Gal galit pasakyt nuo ko pradet mokytis? Zinau, cia labai daug nuorodu prideta, bet ju tiek daug, kad nezinau nuo ko pradet bigsmile.gif O mokytis noriu blush2.gif
Atsakyti
Slaptazodzius berods visoms issiunciau smile.gif

o del klausimo nuo ko pradeti - labai individualu - vienas turi regimaja atminti, kitas girdimaja... ir metodai mokymosi turi buti atitinkami smile.gif

Man labai padejo - savarankiskai pradejau nuo nulio is "English +" kompaktu...
Paskaitynekit tema, merginos dalinosi patirtimi nuo ko pradejo kaip sekes...

arba tiesiog parsisiuskit vina, kita elementary lygio vadoveli ir pasiziurekit kuris jums labiau patinka smile.gif

Arba dar drauge labai gyre, sake jai patiko about.com puslapelis ten sake ir uzduotys i e-maila ateina, jei uzsiregistruoji... ten rasit visiems lygiams..

Learning English for Beginners

http://esl.about.com...ing_ESL_EFL.htm

Atsakyti
ačiū už slaptažodį FAINulka@ 4u.gif

tavo nuorodėlę jau pasižymėjau, gan neblogai, ten suprantu kad parsisiųst reikia programą...

einu ieškoti kitų medžiagų.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 19 vasario 2008 - 20:10
vaje man su ta anglu kalba kazkoks kosmaras, viskas prasidejo nuo mokyklos teveliai mano mokesi vokieciu o as anglu tai niekas man nepadejo tai va ejau papildomai bet ir ten nekas... verysad.gif tai va siaip ne taip pagaigiau mokykla ir nelabai moku dar vis o jau ir universitete jos reikia o ten ne seip sau ta anglu kalba, ten is vis baisu tai nagais dantimis bandau kaip nors issiversti rolleyes.gif tikiuosi ismokti nes siais laikais bet anglu nei zingsnio doh.gif as kazkur ir turejau gramatikos zinau ten taip aiskai paaiskinta tai bandysiu surasti ir ikelsiu, tik nezinau kaip bus su nes as ta knyute pirkau ir nelabai mokesiu jos ikelti kad visos galetumet parsisiusti verysad.gif bet gal kam pravers ji nebrangi kiek pamenu gal nors taip pagelbesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bustinga @ 2008 02 19, 22:28)
vaje man su ta anglu kalba kazkoks kosmaras, viskas prasidejo nuo mokyklos teveliai mano mokesi vokieciu o as anglu tai niekas man nepadejo tai va ejau papildomai bet ir ten nekas...  verysad.gif  tai va siaip ne taip pagaigiau mokykla ir nelabai moku dar vis o jau ir universitete jos reikia o ten ne seip sau ta anglu kalba, ten is vis baisu tai nagais dantimis bandau kaip nors issiversti  rolleyes.gif  tikiuosi ismokti nes siais laikais bet anglu nei zingsnio  doh.gif  as kazkur ir turejau gramatikos zinau ten taip aiskai paaiskinta tai bandysiu surasti ir ikelsiu, tik nezinau kaip bus su nes as ta knyute pirkau ir nelabai mokesiu jos ikelti kad visos galetumet parsisiusti  verysad.gif  bet gal kam pravers ji nebrangi kiek pamenu gal nors taip pagelbesiu  rolleyes.gif

aš irgi nemoku kaip įkelti, gal kitos padės? mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti cia besilankanciu nuomone. Girdejau yra anlu kompaktas,kurio besiklausant ismoksti g.gif tai teisa ar mitas ax.gif
Gal kas bandet blush2.gif
Atsakyti
joo esu girdejusi tik, daug kas sako kad tai geriau nei paciom skaityti (ziurint jei tavo atmintis girdamoji o ne matomoji) ja kiek zinau galima isigyti knigynuose, man drauges sake kad tai labai gerai, pati nebandziau tai negaliu nieko daugiau pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Asmeniskai pati mokausi anglu is English Plius, man patinka ir netgi labaiii.. Tik reik reguliariai prisest, bet ir vaizdiniai ir girdimajai ir jei tureciau mikrafona snekamajai blush2.gif
Zodziu rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nule @ 2008 02 21, 18:39)
noreciau suzinoti cia besilankanciu nuomone. Girdejau yra anlu kompaktas,kurio besiklausant ismoksti  g.gif tai teisa ar mitas ax.gif
Gal kas bandet blush2.gif

Klausant juk tobulėja tarimo igudžia tik reikia nepamiršti ir tarti tuos žodžius kuriuos girdi tada ir efektas didesnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti