Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(FAINulka@ @ 2008 02 15, 18:54)

Ačiū labai 4u.gif
Lauksiu ir kitų adresiukų ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, mačiau, kad įmeti daug nuorodų iš rapidshare ir kitų failų keityklų, bet aš visiškai neišmanau kaip jomis naudotis doh.gif Ko gero, ten galima būtų surasti nemažai gėrio ax.gif
Gal jei turėtum laiko galėtum pažiūrėti ar įmanoma ten rasti tokių vadovėlių kaip: Gente joven, Nuevo espanol 2000, Cumbre, Pascalle, Nuevo espanol sin fronteras, Redes, Espanol en marcha, Vuela ax.gif 4u.gif
Atsakyti

ne visai aisku ko tu ieskai blush2.gif
gal ka rastum cia? savo darbo specifikai cia nemazai esu radus cia arba patikslink ko reikia - siom dienom daugiau laiko turiu paieskosiu tau ir FCE knyguciu mirksiukas.gif
http://knowfree.net/
[/quote]
man topicu reikia pasakoti per isk, ir niekur nerandu info.
Atsakyti
QUOTE(shiubidiuby @ 2008 02 16, 17:43)
ne visai aisku ko tu ieskai  blush2.gif
gal ka rastum cia?  savo darbo specifikai cia nemazai esu radus cia arba patikslink ko reikia - siom dienom daugiau laiko turiu paieskosiu tau ir FCE knyguciu mirksiukas.gif
http://knowfree.net/

man topicu reikia pasakoti per isk, ir niekur nerandu info.
pvz man reikia parasyti topicus tokiomis temomis:

Valstybės tarnautojų rengimas.
Valstybės tarnyba/ Valstybės tarnautojo karjera.
Valstybės valdymas: centrinis valdymas; teritorinis valdymas/vadyba.
Valstybė. Valstybės santvarka.
Institucijos/institucijų administravimas.
Atsakyti
laba diena visoms, ir ma su anglu kalba ne viskas gerai mokiaus a ir mokykloje dabar ir universitete vargas kazkoks tai va radau keliata knuguciu parsisiunciau bet man reikalauja slaptazodzio ir kur ji gauti gal galetumet padeti? unsure.gif
Atsakyti
reikia surinkti 10 zinuciu siame forume.
Atsakyti
aisku. smile.gif ta anglu kalba tai net nezinau, kiek imanydama stengios ja ismokti ir mokytoja samdziau bet kur tau viskas butu gerai je ne tie laikai kiek ten ju yra ant pirstu nesuskaiciuosi kaip juos visus reikia ismkti nezinau (ismokti kaip ismokti bet atskirti, vat cia tai sudetinga) g.gif
Atsakyti

Mielosios mamytes ir netik 4u.gif atradau fantastiska dalyka ''Kaip ismokti anglu kalbos'' video pamokos,viena pamoka apie 1 valanda.Tai tas pats kaip sedetum pamokoje,tik pati mazai kalbetum,bet niekis.....ismoksim tarimo ir taip.
Minusas tik tas kad tu video nuorodos visos rapidshare,is viso 80 video disku.Esu atkakli visas parsisiunciau,labai noreciau pasidalinti ir su jumis,bet net nenumanau kaip.
Kiekviena diena mokinuosi po viena pamoka,ten yra viskas,labai daug gramatikos,dar tik gilinuosi i 12 CD,bet mano konspektas jau tuoj buspilnas ,mano manymu tai butu kiekvienai idomu,Kadangi gali mokintis namuose kai turi laiko ir noro.Tiesa ten yra trys lygiai Beginner,Elementary ir intermediate.Trys skirtingi mokytojai.
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet net neissivaizduoju kaip tai padaryt.

Kadangi labai sudomino tie kompaktai, o per rapidshare neturiu nei laiko, nei kantrybes siustis, tai isknisau visus torentu puslapius ir radau ax.gif
Jei mokeciau ideciau nuorodas (o gal kuri kita mokinuke tai padarys blush2.gif)
Video pamokeles yra www.torrents.ru puslapyje, prie anglu kalbos vadoveliu. Trys torentai pagal lygius.
Skaitinejau sia tema jau senokai, ir vadovelius po truputi renkuosi. Kalbos pagrindus turiu ir suprantu kai kalba, bet turiu problema, kad kai paciai reikia kalbeti, tai negaliu prisiminti zodzio, o ji isgirdus, suprantu puikiausiai blink.gif Tai nusprendziau viska nuo pradziu pradeti mokintis, nes zodziu bagazas pas mane skurdus rolleyes.gif smile.gif Ir dar norejau paklausti Jusu, kaip Jus mokinates? Planuojate kokiam vadovelio skyriui kiek laiko skirti? Mokotes tik is vienos knygos, ar is keliu, ta pacia tema? Is kokiu knyguciu mokinates? Ir siaip kiek laiko skiriate anglu kalbos pamokelems per savaite?
Uzsidegimo kibti i mokslus turiu, bet bijau, kad pradesiu metytis po vadovelius ir gausis chaotiskas blaskymasis ir jokios naudos verysad.gif Tai pasidalinkit kokia jusu mokymosi sistema 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jungiuosi prie jūsų ax.gif mokausi angų kalbą individualiai, dabar jau baigiu Elementary lygį...noriu ir savarankiškai tobulėti. Priimsite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriskris @ 2008 02 18, 22:58)
Mielosios mamytes ir netik 4u.gif atradau fantastiska dalyka ''Kaip ismokti anglu kalbos'' video pamokos,viena pamoka apie 1 valanda.Tai tas pats kaip sedetum pamokoje,tik pati mazai kalbetum,bet niekis.....ismoksim tarimo ir taip.
Minusas tik tas kad tu video nuorodos visos rapidshare,is viso 80 video disku.Esu atkakli visas parsisiunciau,labai noreciau pasidalinti ir su jumis,bet net nenumanau kaip.
Kiekviena diena mokinuosi po viena pamoka,ten yra viskas,labai daug gramatikos,dar tik gilinuosi i 12 CD,bet mano konspektas jau tuoj buspilnas ,mano manymu tai butu kiekvienai idomu,Kadangi gali mokintis namuose kai turi laiko ir noro.Tiesa ten yra trys lygiai Beginner,Elementary ir intermediate.Trys skirtingi mokytojai.
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet  net neissivaizduoju kaip tai padaryt.

Kadangi labai sudomino tie kompaktai, o per rapidshare neturiu nei laiko, nei kantrybes siustis, tai isknisau visus torentu puslapius ir radau ax.gif
Jei mokeciau ideciau nuorodas (o gal kuri kita mokinuke tai padarys  blush2.gif)
Video pamokeles yra www.torrents.ru puslapyje, prie anglu kalbos vadoveliu. Trys torentai pagal lygius.

aš mokausi pas mokytoją privačiai, ir taip pat norėčiau papildomai savarankiškai pasimokyti...o LT torrentuose nėra tos medžiagos? g.gif
Atsakyti
radau torrent.lt tik English no problem failą, reikės namie vakare parsisiųsti,žiūrėsiu kas ten bus g.gif
Atsakyti
ir aš norėčiau slaptažodžio smile.gif
Atsakyti