Mielosios mamytes ir netik
atradau fantastiska dalyka ''Kaip ismokti anglu kalbos'' video pamokos,viena pamoka apie 1 valanda.Tai tas pats kaip sedetum pamokoje,tik pati mazai kalbetum,bet niekis.....ismoksim tarimo ir taip.
Minusas tik tas kad tu video nuorodos visos rapidshare,is viso 80 video disku.Esu atkakli visas parsisiunciau,labai noreciau pasidalinti ir su jumis,bet net nenumanau kaip.
Kiekviena diena mokinuosi po viena pamoka,ten yra viskas,labai daug gramatikos,dar tik gilinuosi i 12 CD,bet mano konspektas jau tuoj buspilnas ,mano manymu tai butu kiekvienai idomu,Kadangi gali mokintis namuose kai turi laiko ir noro.Tiesa ten yra trys lygiai Beginner,Elementary ir intermediate.Trys skirtingi mokytojai.
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet net neissivaizduoju kaip tai padaryt.
Kadangi labai sudomino tie kompaktai, o per rapidshare neturiu nei laiko, nei kantrybes siustis, tai isknisau visus torentu puslapius ir radau
Jei mokeciau ideciau nuorodas (o gal kuri kita mokinuke tai padarys
)
Video pamokeles yra www.torrents.ru puslapyje, prie anglu kalbos vadoveliu. Trys torentai pagal lygius.
Skaitinejau sia tema jau senokai, ir vadovelius po truputi renkuosi. Kalbos pagrindus turiu ir suprantu kai kalba, bet turiu problema, kad kai paciai reikia kalbeti, tai negaliu prisiminti zodzio, o ji isgirdus, suprantu puikiausiai
Tai nusprendziau viska nuo pradziu pradeti mokintis, nes zodziu bagazas pas mane skurdus
Ir dar norejau paklausti Jusu, kaip Jus mokinates? Planuojate kokiam vadovelio skyriui kiek laiko skirti? Mokotes tik is vienos knygos, ar is keliu, ta pacia tema? Is kokiu knyguciu mokinates? Ir siaip kiek laiko skiriate anglu kalbos pamokelems per savaite?
Uzsidegimo kibti i mokslus turiu, bet bijau, kad pradesiu metytis po vadovelius ir gausis chaotiskas blaskymasis ir jokios naudos
Tai pasidalinkit kokia jusu mokymosi sistema