Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(nule @ 2008 01 24, 12:01)
Papildyta:
as turiu 1989 laiku penktos klases anglu knyga,ten tikrai aiskei parasyta.
manau ir man teks kibti i ja nes nieko geresio pakolkas neturiu.

PALAIKYKIT MANE MORALISKAI KAD TIKRAI YMANOMA ISMOKTI SAVARANKISKAI blush2.gif  ax.gif  4u.gif
pasidalinkit keik ismokstat per diena g.gif

as tai pasiemiau 2-os klases anglu pratybas ir dar kitokiu vadoveliu turiu, tai reikes pradedti judeti. Per diena reikia nors kelis zodzius ismokti. Bet pasikartosiu reikia butinai disku su tarimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 01 24, 08:09)
as tai pasiemiau 2-os klases anglu pratybas ir dar kitokiu vadoveliu turiu, tai reikes pradedti judeti. Per diena reikia nors kelis zodzius ismokti. Bet pasikartosiu reikia butinai disku su tarimu. smile.gif

pamacius kad as ne viena noriu mokintis,noras pakilo-ciupau vadoveli bigsmile.gif
ir visai neiko tokio baisaus.
Tik jus nepabekit parasykit kaip sekas ax.gif

FOTS KIDS reik paziuret. vaikai taip anglu ir ismoksta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(nule @ 2008 01 24, 16:22)
pamacius kad as ne viena noriu mokintis,noras pakilo-ciupau vadoveli  bigsmile.gif
ir visai neiko tokio baisaus.
Tik jus nepabekit parasykit kaip sekas  ax.gif

FOTS KIDS reik paziuret. vaikai taip anglu ir ismoksta blush-anim-cl.gif

oj sunkiai sekasi! doh.gif biggrin.gif kazkaip metausi ir nezinau, gal geriau nuo to pradeti, ai gal nuo sito. SIAuBELIS thumbup.gif gal drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svita @ 2008 01 23, 19:39)
jo,as irgi jau kelios dienos kaip laukiu to slaptazodziuko,kazkaip norisi man nuo tu knygu pradeti,o bepradedancioms tai irgi yra tos pradziamoksles knygutes,abecele,tarimas...

kad gauti slaptazodi, reikia parasyt min 10 zinuciu, va tada ir gausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shiubidiuby @ 2008 01 24, 17:30)
kad gauti slaptazodi, reikia parasyt min 10 zinuciu, va tada ir gausi ax.gif

oho as net nezinojau, o cia sitoje temoje ar aplamai ?
Atsakyti
Mielosios mamytes ir netik 4u.gif atradau fantastiska dalyka ''Kaip ismokti anglu kalbos'' video pamokos,viena pamoka apie 1 valanda.Tai tas pats kaip sedetum pamokoje,tik pati mazai kalbetum,bet niekis.....ismoksim tarimo ir taip.
Minusas tik tas kad tu video nuorodos visos rapidshare,is viso 80 video disku.Esu atkakli visas parsisiunciau,labai noreciau pasidalinti ir su jumis,bet net nenumanau kaip.
Kiekviena diena mokinuosi po viena pamoka,ten yra viskas,labai daug gramatikos,dar tik gilinuosi i 12 CD,bet mano konspektas jau tuoj buspilnas ,mano manymu tai butu kiekvienai idomu,Kadangi gali mokintis namuose kai turi laiko ir noro.Tiesa ten yra trys lygiai Beginner,Elementary ir intermediate.Trys skirtingi mokytojai.
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet net neissivaizduoju kaip tai padaryti
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2008 01 24, 19:45)
Mielosios mamytes ir netik 4u.gif atradau fantastiska dalyka ''Kaip ismokti anglu kalbos'' video pamokos,viena pamoka apie 1 valanda.Tai tas pats kaip sedetum pamokoje,tik pati mazai kalbetum,bet niekis.....ismoksim tarimo ir taip.
Minusas tik tas kad tu video nuorodos visos rapidshare,is viso 80 video disku.Esu atkakli visas parsisiunciau,labai noreciau pasidalinti ir su jumis,bet net nenumanau kaip.
Kiekviena diena mokinuosi po viena pamoka,ten yra viskas,labai daug gramatikos,dar tik gilinuosi i 12 CD,bet mano konspektas jau tuoj buspilnas ,mano manymu tai butu kiekvienai idomu,Kadangi gali mokintis namuose kai turi laiko ir noro.Tiesa ten yra trys lygiai Beginner,Elementary ir intermediate.Trys skirtingi mokytojai.
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet  net neissivaizduoju kaip tai padaryti

Vaje, butu labai idomu tos pamokos, dar negirdejau apie tokias.... wub.gif

Jus labai geranoriska.... good.gif
Atsakyti
Laba, o klausyk Lapiutaite, ar neitu kaip nors nuoroda ideti g.gif ,nes manau kad tikrai tu cia gera dalyka atradai.
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2008 01 24, 18:45)
Jai mokeciau galeciau ideti i torenttus bet  net neissivaizduoju kaip tai padaryti

tikrai labai geras dalikas thumbup.gif CD pamokeles thumbup.gif super gal tikrai jei turi gal galetum atsiust kokia nuoruoda internete? drinks_cheers.gif
isanksto ACIU drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turet tai turiu tas nuorodas,ir tikrai galeciau pabandyt jas cia idet,bet ten 80CD,tai reiskia kad 80 nuorodu rapidshare,o kas neturi rapidshare accauntu,tai itariu netures tokios gelezines kantrybes ir laukt po kelias valandas g.gif kad galetu jas atsisiusti
Atsakyti
English For You - EFU - Lessons English (80 VCD) [Videocourses]

01 - Nice to meet you! (1h01m31s)
1 CD
1 CD

02 - How are you? (58m57s)
2 cd
2 cd

03 - What does she look like?
3 cd
3cd
Atsakyti