Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

Visoms didelis laaabas,

Ar priimsit mane i savo buri? Kadangi vakarais nelabai ka turiu veikti, o ir anglu reikia labai patobulinti, nusprendziau jungtis i jusu buri. Galima?

Pazadu stengtis aktyviai mokytis ir dalyvauti susitikimuose jei jie dar vyksta?! ax.gif

Tiek si karteli, einu skaityti pirmu dveju temu, siustis medziaga ir mokytis zodziu. biggrin.gif Busiu pareiginga.

Ir tie 850 zodziu thumbup.gif dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2007 09 07, 19:50)
Visoms didelis laaabas,

Ar priimsit mane i savo buri? Kadangi vakarais nelabai ka turiu veikti, o ir anglu reikia labai patobulinti, nusprendziau jungtis i jusu buri. Galima?

Pazadu stengtis aktyviai mokytis ir dalyvauti susitikimuose jei jie dar vyksta?!  ax.gif

Tiek si karteli, einu skaityti pirmu dveju temu, siustis medziaga ir mokytis zodziu.  biggrin.gif Busiu pareiginga.

Ir tie 850 zodziu  thumbup.gif  dalykas.

Sveika prisijungusi prie musu burio rolleyes.gif Cia tikrai galima FAINulkos deka galima rasti daug medziagos mokymuisi. rolleyes.gif
Atsakyti
geras jūsų skyrelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pritariu cia isreikstai minciai ,kad su zodziu "reikia dirbti".
man niekaip nesiseke veiksmazodziu laiko formu. sia savaite pradejau skaityti knyga. veiksmas joje vyksta butuoju laiku....net zado neteko kai pajutai kad veiksmazodziu formos "gula " i atminti... stai tokia mano patirtis
Atsakyti
šventa tiesa smile.gif sausai "kalt" formas neįdomu ir ilgas procesas ax.gif o taip va net nepastebi,kaip jos 'sulenda galvon mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Tai o mane ar priimsit blush2.gif ? Ir kaip galeciau slaptazodi gaut?
Atsakyti
Sveikutės, puiki tema, kaip ir viskas supermamoje.
Atsakyti
labukas 4u.gif kas geresnio anglistų būrelyje? mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip sekasi zubrint 850 žodžių? mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naure @ 2007 09 09, 12:12)
labukas  4u.gif  kas geresnio anglistų būrelyje?  mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip sekasi zubrint 850 žodžių?  mirksiukas.gif   hihihi.gif

thumbup.gif issiverciau visus, tai bandau prisisti ir ismokti tuos kuriu nemoku. o tokiu daug doh.gif

dar knygas siunciuosi kuriu dar linkas galioja, tikiuosi paswordo sulauksiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 09 rugsėjo 2007 - 10:39
Reikia pagalbos. Bandau siustis audio failiukus is uploading.com. Pirmas pavyko gerai, o dabar viska padarau, islaukiu numatyta laika ir galutiniam variante atsidaro kad galiu jau siustis bet pacio zodelio download kuri ir reikia paspausti NERA. Gal kas susidure su ta problema? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės- ir aš norėčiau slaptažodžio 4u.gif
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
As ir noriu prisijungti prie jusu, ar galima? ax.gif . Esu devintoke blush2.gif ir nuo vasaros pradzios tobulinu savo anglu kalbos zinias ir zodyna(mokausi kartotekos pagalba, kad zodziai nepasimirstu), per vasara perskaiciau dvi vaikiskas angliskas knygas apie 200psl ir dabar pradejau skaityti angliskai Hario Poterio 7 dali, tai daug nezinomu zodziu yra doh.gif .Tikiuosi iki kaledu perskaitysiu lotuliukas.gif
Nuo pirmadienio pradesiu lankyti anglu kalbos kursus pre-intermediate lygiu, kazi kaip devintokei ne per zemas lygis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 09 rugsėjo 2007 - 21:13