Visoms didelis laaabas,
Ar priimsit mane i savo buri? Kadangi vakarais nelabai ka turiu veikti, o ir anglu reikia labai patobulinti, nusprendziau jungtis i jusu buri. Galima?
Pazadu stengtis aktyviai mokytis ir dalyvauti susitikimuose jei jie dar vyksta?!
Tiek si karteli, einu skaityti pirmu dveju temu, siustis medziaga ir mokytis zodziu. Busiu pareiginga.
Ir tie 850 zodziu dalykas.
QUOTE(Google @ 2007 09 07, 19:50)
Visoms didelis laaabas,
Ar priimsit mane i savo buri? Kadangi vakarais nelabai ka turiu veikti, o ir anglu reikia labai patobulinti, nusprendziau jungtis i jusu buri. Galima?
Pazadu stengtis aktyviai mokytis ir dalyvauti susitikimuose jei jie dar vyksta?!
Tiek si karteli, einu skaityti pirmu dveju temu, siustis medziaga ir mokytis zodziu. Busiu pareiginga.
Sveika prisijungusi prie musu burio Cia tikrai galima FAINulkos deka galima rasti daug medziagos mokymuisi.
geras jūsų skyrelis
šventa tiesa sausai "kalt" formas neįdomu ir ilgas procesas o taip va net nepastebi,kaip jos 'sulenda galvon
Labutis Tai o mane ar priimsit ? Ir kaip galeciau slaptazodi gaut?
labukas kas geresnio anglistų būrelyje?
Papildyta:
kaip sekasi zubrint 850 žodžių?
Papildyta:
QUOTE(naure @ 2007 09 09, 12:12)
labukas kas geresnio anglistų būrelyje?
Papildyta:
Papildyta:
issiverciau visus, tai bandau prisisti ir ismokti tuos kuriu nemoku. o tokiu daug
dar knygas siunciuosi kuriu dar linkas galioja, tikiuosi paswordo sulauksiu.
Sveikutės- ir aš norėčiau slaptažodžio
Labas, visoms
As ir noriu prisijungti prie jusu, ar galima? . Esu devintoke ir nuo vasaros pradzios tobulinu savo anglu kalbos zinias ir zodyna(mokausi kartotekos pagalba, kad zodziai nepasimirstu), per vasara perskaiciau dvi vaikiskas angliskas knygas apie 200psl ir dabar pradejau skaityti angliskai Hario Poterio 7 dali, tai daug nezinomu zodziu yra .Tikiuosi iki kaledu perskaitysiu
Nuo pirmadienio pradesiu lankyti anglu kalbos kursus pre-intermediate lygiu, kazi kaip devintokei ne per zemas lygis?
As ir noriu prisijungti prie jusu, ar galima? . Esu devintoke ir nuo vasaros pradzios tobulinu savo anglu kalbos zinias ir zodyna(mokausi kartotekos pagalba, kad zodziai nepasimirstu), per vasara perskaiciau dvi vaikiskas angliskas knygas apie 200psl ir dabar pradejau skaityti angliskai Hario Poterio 7 dali, tai daug nezinomu zodziu yra .Tikiuosi iki kaledu perskaitysiu
Nuo pirmadienio pradesiu lankyti anglu kalbos kursus pre-intermediate lygiu, kazi kaip devintokei ne per zemas lygis?