Na, tikrai paskutiniu metu sis forumas visai aptustejes ir pati fainulka kazkur dingus...
QUOTE(shiubidiuby @ 2008 01 23, 17:19)
Na, tikrai paskutiniu metu sis forumas visai aptustejes ir pati fainulka kazkur dingus...
jo,as irgi jau kelios dienos kaip laukiu to slaptazodziuko,kazkaip norisi man nuo tu knygu pradeti,o bepradedancioms tai irgi yra tos pradziamoksles knygutes,abecele,tarimas...
kaip dziugu kad cia kazkas vyksyta
taip noriu ismokti kalba nes be jos nieks i darba nepriims o nemoku nieko tad speju kad reiktu pradet nuo abeceles ir tarimo taip sunku prisiverst, bet cia tarp bendraminciu vis lengviau bus
taip noriu ismokti kalba nes be jos nieks i darba nepriims o nemoku nieko tad speju kad reiktu pradet nuo abeceles ir tarimo taip sunku prisiverst, bet cia tarp bendraminciu vis lengviau bus
sveikos merginos, siekiančios išmokti anglų k. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti Lankiau 3 mėn kursus pradedantiesiems, susidariau vaizdą kaip tarti ir norėčiau mokytis toliau, tad pageidaučiau slaptažodžio
ir man "prispyre" patobulint savo kalba siunciu programele, ten atseit 25 kadru moko tos anglu kalbos ziuresiu kaip seksis
Labas rytas geros dienos visom ...
tikiuosiu anglu dar yra norinciu mokintis! as i darba kai vaziuoju klausausi pamokeliu, bet kai tik sneka as nieko nesuprantu, o kai teksta matau, suprantu beveik visus zodzius, siaubelis, kaip suprasti ka jie kalba darbe tas pats kai kas paskambina ir viskas nieko negaliu pralementi ir suprasti
nors namie kas kalbetu angliskai, tai tada gal prasimusciau, liepciau kalbeti kalbeti kalbeti su manim tik ang, nors ir prasyciau, kad prabiltu gimtaja kalba, nes nesuprantu Beje kai sneka lietuviai ang. lengviau supranti
Dear ladies
Please to speak with me english Because, I do not know english very well
tikiuosiu anglu dar yra norinciu mokintis! as i darba kai vaziuoju klausausi pamokeliu, bet kai tik sneka as nieko nesuprantu, o kai teksta matau, suprantu beveik visus zodzius, siaubelis, kaip suprasti ka jie kalba darbe tas pats kai kas paskambina ir viskas nieko negaliu pralementi ir suprasti
nors namie kas kalbetu angliskai, tai tada gal prasimusciau, liepciau kalbeti kalbeti kalbeti su manim tik ang, nors ir prasyciau, kad prabiltu gimtaja kalba, nes nesuprantu Beje kai sneka lietuviai ang. lengviau supranti
Dear ladies
Please to speak with me english Because, I do not know english very well
QUOTE(juratikas3 @ 2008 01 24, 08:52)
siaubelis, kaip suprasti ka jie kalba darbe tas pats kai kas paskambina ir viskas nieko negaliu pralementi ir suprasti
man zinok panasiai - suprantu kai parsyta viska, kai kalba tai ziurint kas(amerikonu akcentu sunkiai, britu man lengviau ), o vat pasakyt gal del to,kad pati lenke, kalbu rusiskai daugiausiai,darbe lietuviskai,o dar biski italiskai jau galiu tai man labai maisosi tos visos kalbos
[quote=dika,2008 01 23, 17:15]
pagaliau atgijo forumas
paaiskink man naivuoliai kam tau slaptazodis,jai moki tik tarima. juk visos knygos anglu kalba. kaip tu suprasi? man ydomu,pati moku panasiai nezinau zu ko uzsikabinti.
Papildyta:
Papildyta:
as turiu 1989 laiku penktos klases anglu knyga,ten tikrai aiskei parasyta.
manau ir man teks kibti i ja nes nieko geresio pakolkas neturiu.
PALAIKYKIT MANE MORALISKAI KAD TIKRAI YMANOMA ISMOKTI SAVARANKISKAI
pasidalinkit keik ismokstat per diena
pagaliau atgijo forumas
paaiskink man naivuoliai kam tau slaptazodis,jai moki tik tarima. juk visos knygos anglu kalba. kaip tu suprasi? man ydomu,pati moku panasiai nezinau zu ko uzsikabinti.
Papildyta:
QUOTE(dika @ 2008 01 23, 17:15)
sveikos merginos, siekiančios išmokti anglų k. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti Lankiau 3 mėn kursus pradedantiesiems, susidariau vaizdą kaip tarti ir norėčiau mokytis toliau, tad pageidaučiau slaptažodžio
Papildyta:
QUOTE(coris @ 2008 01 23, 19:27)
Sveikos mergaites. Patarkite man, kaip reiketu ismokti anglu kalba, as visiskai zalia.Nuo ko pradeti ?
as turiu 1989 laiku penktos klases anglu knyga,ten tikrai aiskei parasyta.
manau ir man teks kibti i ja nes nieko geresio pakolkas neturiu.
PALAIKYKIT MANE MORALISKAI KAD TIKRAI YMANOMA ISMOKTI SAVARANKISKAI
pasidalinkit keik ismokstat per diena