Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

Jeigu kam prireiktu OPPORTUNITIES UPPER INTERMEDIATE TEACHER'S BOOK:
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Teacher's book
Papildyta:
Labai prašau, įdėkite kaikas NEW first certificate teacher's book... blush2.gif Arba bant jau testus su atsakymais blush2.gif labai reikia unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasma: 09 sausio 2008 - 22:01
Sweikutes nutariau praplesti savo anglu zinias:) gal kas galetu parasyti slaptazodi? is anksto labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerulaa @ 2008 01 13, 11:52)
Sweikutes nutariau praplesti savo anglu zinias:) gal kas galetu parasyti slaptazodi? is anksto labai aciu  4u.gif  4u.gif

Pirmiausia parasyk reikiama kieki zinuciu 4u.gif tada ir gausi slaptazodi is Fainullkos smile.gif
Jei tema skaitei, zinosi, kiek zinuciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas besimokancias. Siame forume esu naujoke. Nusprendziau ir as mokytis laisvu laiku. Per dvi dieneles perskaiciau visa foruma sia tema. Tiek visko daug, bet manau reikia atsirinkti kam ko reikia.
Atsakyti
Sveikos besimokancios anglu kalba! O as pirmoje temoje norejau atsisiusti knyga First Certificate Language Practice, taciau neina man jos atsisiusti. Gal galite ideti sia knyga dar karta, kad galeciau atsisiusti, o gal as nemoku g.gif
Atsakyti
Praradau vilti, kad kas nors ides tas knygas, kuriu prasiau... unsure.gif
Atsakyti
Kam reikia GOLD knyguciu,rasykit man i skype: lapiutaite

turiu:
1.New Gold First Certificate - course book
2.Advanced Gold Teacher's Book
3.First Certificate Gold Exam Maximiser
4.Proficiency Gold - Exam maximiser Book+CDs
5.Proficiency Gold (for the revised CPE Exam)
6.First Certificate Gold Coursebook Tests
7.First Certificate Gold New Edition, 2006
8.Gold advanced - coursebook
9.Gold advanced - exam maximiser (with key)
10.FCE Gold Teacher's book
11.First certificate Gold - coursebook
Atsakyti
jungiuosi mergaites prie jusu.gyvenu uk o mano sunus uz mane angliskai kalba,uzsirasiau cia i kursus o jie vasari prasides blush2.gif noriu nors kiek pramokt blush2.gif
Atsakyti
PARSISIUNCIAU ANGLONA,TAIGI PRADZIA JAU PADARYTA 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites,gal kui pasakytu kaip padart kad skaitant teksta,uzvedus pelyte ant zodzio parodytu vertima to zodzio ax.gif
Atsakyti
elingusia
Kurioje vietoje gyveni UK,nes ir as ten gyvenu,ir taip pat nuo vasario menesio pradesiu eiti i koledza,tai sakau gal i ta pati:)
Atsakyti
Sveikutes visos besimokancios 4u.gif

Nusprendziau ir as prie jusu prisijungti,
Kadangi turiu 1 metus ismokti kalba kol auginu atzala ax.gif
tik nuo ko pradet patarkit g.gif radau 1 temoj keleta kniguciu tik neiseina parsisiust doh.gif
gal galit padet blush2.gif
Atsakyti