Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 08, 18:10)
  Čia turbūt tas automatinis ištrynimas suveikė, nes kai siuntiesi ir rapidshare, ten rašo kažkokią žinutę apie tai.  doh.gif

aš maniau, kad automatiškai ištrina failą iš rapido serverio po tam tikro laiko, o ne iš asm. kompo g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2008 01 08, 18:17)
aš maniau, kad automatiškai ištrina failą iš rapido serverio po tam tikro laiko, o ne iš asm. kompo  g.gif

Kaip aš supratau, jei siuntiesi ten kažkiek susimokėjęs, parsisiunti visam laikui, o jei ne, tai tik ribotam. Bet gal FAINulka@ čia geriausiai žino situaciją... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 08, 19:10)
Prisimenu, tą žirafą ir aš turėjau, sakau, pažiūrėsiu, kaip vadinasi, bet žiūriu, kad ir pas mane dingo!  lotuliukas.gif Čia turbūt tas automatinis ištrynimas suveikė, nes kai siuntiesi ir rapidshare, ten rašo kažkokią žinutę apie tai.  doh.gif

Bet kita medžiaga, kurią esu parsisiuntusi, tai liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 08, 18:22)
Kaip aš supratau, jei siuntiesi ten kažkiek susimokėjęs, parsisiunti visam laikui, o jei ne, tai tik ribotam. Bet gal FAINulka@ čia geriausiai žino situaciją... mirksiukas.gif

ale mano kompas jau n-kartų po siuntimo perinstaliuotas ir ip pastovus nebūna (dėl inerneto tiekėjo "kietumo"). Kaip ten sugaudo kada kas siųsta ir pan, juk failus tai kelia paprasti žmogučiai, negi jie prideda kokių saugiklių g.gif
Atsakyti
turiu as ta zirafa ieskoma pair work, apie tai kalbejote, jei reikia galiu ideti i koki tinklalapi
Atsakyti
Kazin, ar apie ta zirafa kalba eina, nes as Pair Work zirafas irgi turiu g.gif
Atsakyti
Taip, tai Pair Work thumbup.gif
jei nesunku, įmeskit į kokį tinklalapį
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 01 08, 21:49)
Taip, tai Pair Work  thumbup.gif
jei nesunku, įmeskit į kokį tinklalapį

gerai gryzusi is darbo snd imesiu
Atsakyti
jei dar reikia idedu Pair work
PAIRWORK ( ZIRAFA )
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 01 09, 19:01)

negaila juk ..tikra gera knygute
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif First certificate gold teacher's book jau turiu, bet dar labai reikia NEW FIRST CERTIFICATE GOLD TEACHER'S BOOK bei OPPORTUNITIES UPPER INERMEDIATE TEACHER'S BOOK user posted image
user posted image

buciau labai dekinga, jei padetumete 4u.gif

beje, suradau idomia nuoroda anglu kalbos mokymuisi: LIVEMOCHA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasma: 09 sausio 2008 - 18:26