Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Erika1 @ 2007 11 09, 21:11)
As irgi labai tos enciklopedijos noreciau  unsure.gif

o tai neišeina parsisiųsti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 09, 19:30)
aš ne fainulka  rolleyes.gif bet turiu šitą knygutę parsisiuntus, tad įkėliau papildomai  smile.gif
va čia  4u.gif

Labai aciu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 09, 19:45)
o tai neišeina parsisiųsti?  unsure.gif

Jau parsisiunciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzi @ 2007 11 09, 14:41)
Memo booster zodynelis yra pacioje pirmoje temoje 4 puslapyje http://www.supermama...?...93498&st=36
sekmes  4u.gif

Labas, aciu Zirzi uz atsakyma, mano reikaliukai juda, jau zodunelis kompe, dabar vargstu su sriftais. gal galit pasidalinti savo zodynelio nustatymu? klausiu labai elementariai rolleyes.gif ka nustatyti stulpelyje zodis(cia angliskai kaip supratau) ir stulpelyje vertimas(Lietuviskai?) Windows jau nusistaciau lietuviu kalba, nezinau ar isseis, nes klaviatiura pas mane ne lietuviska. taigi negaliu mokytis, sedziu tarp hieroglifu kruvos ir nematau sviesos be jusu pagalbos. blink.gif gal kas galetu nustatymo paveiksliukus ideti lietuviskam variantui? o gal kam paskambinti galeciau, tai pabandyciau pasitarti gyvai... blush2.gif
beje radau labai liuks klausymui ir tarimui lavinti pyslapiuka is Amerikos balso radio.(www.voanews.com/english) cia labai letai skaito teksta, nesudetingi sakiniai ir pasaulio naujienos.galima kaip diktanta rasyti, paskui tikrintis pagal teksta. sekmes mergaites!
Atsakyti
Šaunuolės merginos 4u.gif Smagu skaityti jūsų mintis ir užsidegimą mokytis 4u.gif
Suprast suprantu šią kalbą, bet persilaušti ir pradėt šekėti NIEKAIP NEPAVYKSTA . Gal valios trūkumas doh.gif
Sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip cia faina viskas, bigsmile.gif reiks kompe vietos padaryti ir jungtis prie jusu, butu visi neprosali pasimokyti anglu kalbos, o dar kai lauke oras saltas ir nesinori nieko veikti bus kaip tik!
Atsakyti
Sveikos,

ka gi, as naujoke ne tik sitoj temoj, bet ir apskritai supermama.lt blush2.gif

Nusprendziau ir as anglu kalba ismokt, nes jau geda darosi - mano triju metuku broliukas jau cirskia "please" ir "I love you", tai kaip cia vyresnioji sesute, aukstaji issilavinima igijusi, anglu kalbos nemoka???? verysad.gif blush2.gif

Tik labai jau "zalia" tarp jusu jauciuosi - mano anglu kalbos ziniu lygis tikrai = 0 g.gif Vis delto, pasidalinsiu ir as, ka radau, gal jau matet, gal dar ne, gal pravers smile.gif

http://u.about.com/ - ivairiausi kursai e-mailu. Ju tarpe yra ir "beginning english", nuo ko as ir pradejau biggrin.gif Kas savaite ateina po laiskuti su nuorodomis, ka ir po ko daryti, ivairus tekstai, pratimai, klausymasis... Ne stebuklas, bet pradziai man tiko smile.gif Be to, ten galima ir daugiau ko idomaus rast - pvz., vienus kursus uzsisakiusi, pramokau Adobe Photoshop pagrindu tongue.gif Tikrai jokiu virusu (isbandziau savo kompiuterio kailiu smile.gif ) ir visiskai nemokamai tongue.gif

http://www.english-o...g.uk/course.htm - nemokami anglu k kursai online. Kadangi pradejau nuo pradinuku, nezinau dar, kas toliau, bet maciau uzrasus "intermediate", "advanced", tai gal... smile.gif gal kiek vaikiskai pradzia atrodo, pernelyg daug zaidimu kaip vaikams... Bet nors nuosekliai isdeliota tongue.gif

http://eslbears.home....com/Blank.html - laaaabai daug klausymosi pratimu, po ju suvokimo testai. Kai kuriu negroja (bet tokiu nedaug), kai kuriuos paleidzia tik su Real Player, bet galima ji ten vietoj rasti. Neblogai. smile.gif

http://www.englisch-...lle_grammar.htm - Gramatikos pratimai. Zveriskai daug biggrin.gif Dar nekibau, man dar per sudetinga, bet uzsispirsiu ir viskas bus ok tongue.gif Issprendus pratima, paspaudi mygtuka "check" ir suzinai ka parasei gerai, ka ne, ir dar komentarai prie klaidu. Cia jau rimtesniam mokymuisi, bet manau, kad super tongue.gif

Vat. Juk vis vien, velniai rautu, as ismoksiu anglu kalba blink.gif
Atsakyti
Saunuole Dovile! oi kaip man patiko tas ryztingas"velniai rautu"! thumbup.gif
stai reikia tikrai uzsispirti, nors anglu niekad neturejau , kazkaip baigiau master anglu kalba(tarp kitu) bet is tikruju, jie reikia papasakoti ir dar laikus pavartoti, buna daug noro ir snipst. blush2.gif
bet va kibsim i atlapus ir ismoksim! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai zinoma, kiti gi ismoksta, ka, mes negalim??? cool.gif

Tiesa, dar naudoju tokia nedidele gan primityvia programele - zodyna (geresnes nemokamai internete neradau biggrin.gif ). Zodziu, joje tu lyg ir kuri pats savo zodyna - pats isivedi zodzius, pats paskui save is ju testuoji, jei nori is visu, jei nori, pvz., tik is tu, i kuriuos atsakinejai maziau kaip 80 proc. teisingai, ar dar kaip nori... Zodziu, patobulintas mokyklinio sasiuvinio - zodynelio variantas, beje, labai veiksmingas tongue.gif . Ir naudotis paprasta. Vadinasi "Pokluda Dictionary", radau kazkur internete, nepamenu, kur biggrin.gif

O gal kas zinot kazka panasaus, tik ne tokio paprasto ir primityvaus? Kazka geresnio? Kur butu daugiau ivairiu funkciju ir kitu "pribumbasu" smile.gif ? Nes man rasti nepavyko g.gif
Atsakyti
Vaje, ar as kvaila, ar kas vyksta, padekit...

Cia pas jus begale puikiu knyguciu... Tik mokykis ir mokykis biggrin.gif Kaip supratau, man reiks slaptazodzio, pasizadu aktyviai dalyvauti, kad jo nusipelnyciau, bet tai yra dar viena problemele iki jo: netureciau net kur jo suvest smile.gif Mano kompiuteryje yra "Download accelerator", tai viskas siunciasi per ji. Jis net neparsiuncia man tu knygu, iskart ismeta lentele: "file download was not completed successfully. Server has internal error." Apie slaptazodzio ivedima isekstraktinant ne kalbos ner, nes ner failo... smile.gif

Ka daryt? Man rodos, kol as pergudrausiu savo kompiuteri ir parsisiusiu knygas, jau ir slaptazodi busiu uzsidirbusi... biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagu atrasti tokią fainą temą 4u.gif
Gal kas nors galės ir man pagelbėti blush2.gif
Jau visą Vilnių apvažiavom - ir niekur nerandam šito kompakto doh.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 14, 13:08)
Jei patiko disnejaus herojai patiks ir si medziaga smile.gif
English Adventure 1 CD-ROM
user posted image
Create a memorable and magical learning experience for your pupils with English Adventure CD-ROM.
Your pupils will love the familiar Disney characters who help motivate them to learn.
medziaga

Gal kas nors žinote kur jį gauti g.gif - mano antrokas vaikinas per anglų kalbos pamokas labai nedrąsus - tai mokytoja rekomendavo namuose su juo daugiau užsiimti, patarė prie vadovėlio ir pratybų nusipirkti ir CD - tik kur jį gauti?

O gal galėčiau gauti slaptažodžius šioms knygelėms blush2.gif - būčiau labai dėkinga 4u.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 09, 14:44)
sekmes mirksiukas.gif
o cia stai zadetosios knygutes Mažiesiems
Disney Learning - The Alphabet
user posted image
formatas: djvu - nuoroda i programele djvu failu atidarymui buvo sioj temoj
puslapiu: 34
Knyga
Disney Learning - BEGINNING SOUNDS
user posted image
puslapiu: 34, 30-tajam puslapu nurodyvai teveliams/mokytojams kaip naudotis..
Knyga
Disney Learning - Reading for Understanding
user posted image
puslapiu: 34
Knyga
Disney Learning Maths - Addition & Subtraction
user posted image
puslapiu: 32, be slaptazodzio
Knyga

Atsakyti
Sveikutės,

Skubiai reikia pagalbos, gal žinot su kokia programėle pasidaryt savo anglų žodžių žodynėlį. Man reikia, kad kuo patogiau būtų mokintis. Noriu matyt kiek žodžių išmokau ir juos pasikartot pastoviai. Kaip jūs darot?
Neturiu laiko skaityt temos doh.gif , skubiai reik smile.gif
Atsakyti