Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Pasaulė @ 2007 08 30, 22:38)
Ai, na nėra už ką. Kol dar neprirašot po kelis puslapius per dieną, nesunku. Bet pastebiu, kad klaidos kartojasi, tad atidumo atidumo!  mirksiukas.gif

oi su tuo atidumu ax.gif stengsimės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vineta @ 2007 08 31, 10:44)
reikia skaityti knygas, kad didinti zodyna.

tas tai taip, bet kaip prisiversti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 31, 10:52)
tas tai taip, bet kaip prisiversti  blush2.gif

Man tai niekada nereikia prisiversti, tik reikia įdomios knygos. biggrin.gif (Nesuprasti kaip moralo) Na, nebent skaityti iš prigimties nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 08 31, 11:22)
Man tai niekada nereikia prisiversti, tik reikia įdomios knygos. biggrin.gif (Nesuprasti kaip moralo) Na, nebent skaityti iš prigimties nepatinka...

nea cia ne tame esme.. cia laiko trukumas.. o dali laisvo laiko praryja SM'as smile.gif
Atsakyti
Vienas nieko puslapiukas su pratimai yra Learnenglish.be bet cia tik pradedancioms, arba vaikuciams, as naudoju savo pusbrolio vaikams mokyti blush2.gif
Atsakyti
atejo rugsejis ir as pas jus gristu mirksiukas.gif tikiuosi priimsit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 09 03, 12:12)
atejo rugsejis ir as pas jus gristu  mirksiukas.gif tikiuosi priimsit  mirksiukas.gif  4u.gif

sveika grizus - smagu mirksiukas.gif
o as jus porai savaiciu apleisiu - iskeliauju paatostogauti - linkiu visoms pradeti vel po vasaros atostogu intensyviai tobulintis anglu kalba - ir aktyviau dalyvauti gyvuose susitikimuose - kurie panuojami kitoje temoj (zr mano parasa)...
geru mokslu, gal dar sia savaitele ilisiu trumpam pasidairyt kaip jums sekas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos noriu paklausti gal kas iš jūsų turite programėlę kaip pradėti mokytis anglų kalbos.Mokykloje mokiausi vokiečių o dabar sėdžiu namuose tai norėčiau pramokti anglų nors pagrindus,kaip kalbėti ir suprastoi ką kalba.Ačių labai būtų.
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 09 05, 11:55)
Sveikos noriu paklausti gal kas iš jūsų turite programėlę kaip pradėti mokytis anglų kalbos.Mokykloje mokiausi vokiečių o dabar sėdžiu namuose tai norėčiau pramokti anglų nors pagrindus,kaip kalbėti ir suprastoi ką kalba.Ačių labai būtų.

na dar pries kelione ikisau nosi ax.gif druskininkuose ja pailsejau - laukia tunisas - panasu kad bandysiu ten palavint anglu gebejimus rolleyes.gif

O del programeles - kokios tu ieskai? jei domintu english+ kompaktai - pradeda nuo tarimo ir t.t. galesiu irasyti ir atnesti i anglu kalbos meetuka.. bet lietuvoj busiu tik berods 17d... jei ka susirasysim 4u.gif

geru darbu kas dirba o as psio - atostogaut ir toliau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 06, 11:46)
na dar pries kelione ikisau nosi  ax.gif druskininkuose ja pailsejau - laukia tunisas - panasu kad bandysiu ten palavint anglu gebejimus  rolleyes.gif

O del programeles - kokios tu ieskai? jei domintu english+ kompaktai - pradeda nuo tarimo ir t.t. galesiu irasyti ir atnesti i anglu kalbos meetuka.. bet lietuvoj busiu tik berods 17d... jei ka susirasysim  4u.gif

geru darbu kas dirba o as psio - atostogaut ir toliau drinks_cheers.gif  thumbup.gif

FAINulka@ gerai pailsek thumbup.gif ir palavink kalba, kad galetum mums dar daugiau nauju ziniu perduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,
ir aš labai slaptažodžio prašau 4u.gif ,norečiau angliškai geriau moketi ax.gif
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
SVEIKOS MERGAITES!!!

Ar galetumete padeti, SOS!!!!!! Esu parsisiuntusi FAINULKOs rekomenduota EZ memo booster programele zodziams mokytis. Man tvarke kompa ir netycia istryne mano susikurta zodineli lietuviu-anglu kalba. Ar galetumete, kas is merginu, atsiusti savo , nors keliu zodiu , susikurta lietuviska varianta? Nes dabar, norint is pradaziu rasytis zodzius , vel meta pauksciu kalba i ir nieko negaliu padaryti.
Labai lauksiu!!!!
ACIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 29, 13:58)
Jo reikes ir man savo zodyna plesti, vat tik kad kaip cia juos paskui kuo dazniau naudoti, kad paskui vel neuzmirsus. Nes amziais man taip buna, ismoksti o po keliu menesiu ziurek ir vel nieko neprisimeni g.gif
Problema su ta atmintimi  doh.gif

Labai svarbu kaip mokaisi. Jei teisingai mokaisi, tai tikrai nepamirsi. Mechaniska kalimas naudos duos mazai. Turi su nauju zodziu padirbet. Sugalvot po tris sakinius. Garsiai sau istarti isivaizduojamose situacijose. Pabandyk, tikrai gerai veikia mirksiukas.gif

Labas, mergaites 4u.gif
Labai dziaugiuosi, kad jus radau. jauciu, kad bendrausim dazniau ax.gif

Nors as gyvenu UK, iki tobulos anglu k. man dar reikia pasitempti. Ir as sau pazadejau pasistengti. Visus metus atvaziavus pradirbau padaveja ir tikrai mano kalbos zinios pazenge i prieki. Bet pajutau, kad jau nebetobuleju, o ir norimam darbui susirasti reikia gerokai dar patobulinti savo English.
Taip kad jungiuosi prie jusu, jei priimsit ax.gif Einu skaityti dvieju pirmu temu, kad neuzdavineciau bereikalingu klausimu mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, gal galeciau gauti slaptazodi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 07 rugsėjo 2007 - 09:52