Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(FAINulka@ @ 2007 11 07, 20:05)
mano rasymas irgi blogiausias dalykas... bet vat bandau... mokaus... memo booster zodynelis turi galimybe mokintis zodzius ir ju rasyba... o pralavinti rasyma gali prisijungdama i diskusijas kitoje temoje (zr mano parase) ten mums Pasaule (didelis aciu jai)  thumbup.gif  pataiso klaidas ...

Zinau sita tema smile.gif Atsidarau jau rasyti zinute, prasedziu 10 min ir nesugebu suregsti sakinio....Nors kai skaitau visu postus, atrodo paprasta ir pati gfaleciau taip parasyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 08 lapkričio 2007 - 12:09
man atrodo jau viską perverčiau, bet neradau Interprise vadovėlių. ar niekas neturit? blush2.gif
Atsakyti
laba, man niekaip nesiseka su tuo Memo booster zodyneliu. pirma karta isivedziau, bet negalejau zmoniskai naudotis- vietoj lietuvisku raidziu hieroglifai, taip kaip ir kitoms buvo nutike. mano draugas nusprende, kad cia rusiskas virusas, teko prisimti kalte blush2.gif ir perinstaliuoti visa kompa! dabar vel sugriztu prie jusu mokymosi budo, bet nerandu adreso,kur rasti memo booster adresiuka( kaip kad raso Fainulka "pasiieskoti temoje") . gal jusu senos temos iki rugsejo 2007 isitryne, o gal as ko nesusigaudau? blink.gif
sekmes , lauksiu pagalbos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kažkaip neradau forume atsiliepimų ar kam teko mokytis Festart firmos siūloma virtualia anglų k. mokymo programa Business English? Gal kas turit kokių atsiliepimų apie šią mokymo programą, ar verta ją įsigyt? g.gif
Atsakyti
Sveikutės Aš irgi jungiuosi prie jūsų mokytis anglų kalbos, jeigu priimsit smile.gif .
Gal galėčiau gauti slaptažodį Business basic knygoms ir Market leader knygoms help.gif
Pati mokiausi savarankiškai prieš 3 metus, tai gramatiką ir laikus išmokau naudodama Murphy Grammar in use, o žodžius mokiausi su english + kompaktais.
Atsakyti
QUOTE(Erika1 @ 2007 11 08, 21:00)

Pati mokiausi savarankiškai prieš 3 metus, tai gramatiką ir laikus išmokau naudodama Murphy Grammar in use.

O kas cia tokio yra??? smile.gif

O siaip labai daug cia visokiu knygu, nuoruodu...pasiklysti galima....nezinau nuo ko pradeti mokytis smile.gif Gal galit rekomenduoti smile.gif Turiu siokius tokius pagrindus..
Atsakyti
QUOTE(Louloute @ 2007 11 08, 15:58)
laba,  man niekaip nesiseka su tuo Memo booster zodyneliu. pirma karta isivedziau, bet negalejau zmoniskai naudotis- vietoj lietuvisku raidziu hieroglifai, taip  kaip ir kitoms buvo nutike. mano draugas nusprende, kad cia rusiskas virusas, teko prisimti kalte blush2.gif  ir perinstaliuoti visa kompa! dabar vel sugriztu prie jusu mokymosi budo, bet  nerandu adreso,kur rasti memo booster adresiuka(  kaip kad  raso Fainulka "pasiieskoti temoje") .  gal jusu senos temos  iki rugsejo 2007 isitryne, o gal as ko nesusigaudau? blink.gif
sekmes , lauksiu pagalbos smile.gif

Memo booster zodynelis yra pacioje pirmoje temoje 4 puslapyje http://www.supermama...?...93498&st=36
sekmes 4u.gif
Atsakyti

FAINulka@, pirmoje temoje radau tokia knyga: Encyclopedia of Business and Finance (volume1; volume2)
9.06 Mb (2 volumes)
puslapiu: 469 (vol.1) + 447 (vol.2)
bet jos nuoroda jau neveikia g.gif . Gal butu galima aktyvuoti sia nuoroda ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
gal galit patarti, nuo ko pradeti mokytis visai zaliems??? blush2.gif
As suprasti suprantu daug maz apie ka kalba vyksta, ale va kai paciai sakini reikia suregzsti, tai s...gaunasi verysad.gif niekada nsteko anglu k. mokytis, o dabar gyvenimas numete i uzjuri doh.gif , tai kazkaip nesmagu tik issisiepus vaikscioti ir linkseti kaip idiotei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzi @ 2007 11 09, 15:09)
FAINulka@, pirmoje temoje radau tokia knyga: Encyclopedia of Business and Finance (volume1; volume2)
9.06 Mb (2 volumes)
puslapiu: 469 (vol.1) + 447 (vol.2)
bet jos nuoroda jau neveikia  g.gif . Gal butu galima aktyvuoti sia nuoroda ax.gif Buciau labai dekinga  4u.gif

aš ne fainulka rolleyes.gif bet turiu šitą knygutę parsisiuntus, tad įkėliau papildomai smile.gif
va čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 08, 11:56)
Zinau sita tema smile.gif Atsidarau jau rasyti zinute, prasedziu 10 min ir nesugebu suregsti sakinio....Nors kai skaitau visu postus, atrodo paprasta ir pati gfaleciau taip parasyti..

tai ir pradek nuo paprastu sakiniu mirksiukas.gif svarbu padaryti pradzia thumbup.gif
Atsakyti
As irgi labai tos enciklopedijos noreciau unsure.gif
Atsakyti