Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(v_rasa @ 2007 10 27, 01:04)
Jo, naudojuosi zebra. Radau ir alkona, ir anglona, bandau siustis  thumbup.gif
Aciu tau  smile.gif

Bandysiu ir sito paieskot  thumbup.gif
Dekui, merginos, visoms po  4u.gif
Fainulka@, taves noriu paklausti, kai suvedinejai i Memo booster zodzius, ar tau nedare jokiu nesamoniu? Man kazkaip pradejo dvigubintis eilutes, ir susikeite vietom zodis su vertimu kai kur  doh.gif  doh.gif . Niekaip neiseina istaisyt, o tiek daug zodziu jau susivedziau verysad.gif . Negi reikes is naujo  doh.gif

na man nera taip buve g.gif
atitaisymui manau patogiausia naudoti perkopijavima i word'a ir paskui sukopijavima atgal, jei jau taip nutiko...
nors man nera taip buve... gal tu tik pasirode kad persimaise - gal paspaudei stulpelio irsuje - tada jis surusiuoja pagal abecele? g.gif
Atsakyti
kazkada radau nuoroda siame forume http://www.wordchamp.com, kuri isvercia nezinomus kitos kalbos zodzius i anglu k vos tik uzejus ant to zodzio pelyte, nerealus dalykas smile.gif idomu labai paskaityti straipsnius, tarkim apie garsius zmones, naujausius ivykius ar issiversti patinkancias dainas smile.gif thumbup.gif ir dar anglu zinias pakartoju kartu.
Atsakyti
Tai kaip sekasi mokslai visoms? 4u.gif
As tai noriu pasidziaugti, kad su jusu pagalba smarkiai kibau i darba rolleyes.gif , ruksta kaip os pypkes thumbup.gif . Ir pratimukus gramatikos darau, ir zodzius mokausi su Memo booster, ir dar audio medziaga susikeliau i telefona, tai net ir virtuvej krapstydamasi klausausi, veltui laiko neleidziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aciu merginos dar karteli, o ypac FAINulkai@ 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Tildes biuras super thumbup.gif . Dekui Laputei33 uz rekomendacija 4u.gif

O dabar su parsymu tokiu ax.gif . Labai reikia ko nors is sitos medziagos, gal kas turi ar mate nete, is kur galima parsisiust. Arba gal paskolint galetumet persikopijavimui blush2.gif
Goldsmith J. The Handbook of Phonological Theory
Giegerich H.J. Phonology
Wells J.C.Longman Pronunciation Dictionary. Introduction
Language files. File phonology.
Trask R.L. A Dictionary of Phonetics and Phonology.
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 30, 22:35)
Wells J.C.Longman Pronunciation Dictionary. Introduction

Sita jau radau,bet autorius kitas Clare Fletcher, gal zinot, cia tas pats ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 30 spalio 2007 - 22:34
Labutis, merginos 4u.gif
Kaip visada, belandžiodama po sm radau gerų dalykų smile.gif . Pernai lankiau anglų kursus, tačiau tikrai dar trūksta žinų, gal labiausia reikia toliau tobulinti kalbą. Laiko turėdama vis įsijungiu kokią anglų kalbos programą. Labai susidomėjau čia jūsų pateiktomis nuorodomis. Neatsistebiu jūsų išradingumu 4u.gif 4u.gif 4u.gif tiek gerų idėjų. Tik prašyčiau ir man atsiųsti tą slaptažodį, nes parsisiunčiau mokomąją knyga, bet "neįeinu" ax.gif

Gal ir man pavyks labiau pagilinti savo žinias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainux @ 2007 10 31, 10:40)
Labutis, merginos  4u.gif
Kaip visada, belandžiodama po sm radau gerų dalykų smile.gif . Pernai lankiau anglų kursus, tačiau tikrai dar trūksta žinų, gal labiausia reikia toliau tobulinti kalbą. Laiko turėdama vis įsijungiu kokią anglų kalbos programą. Labai susidomėjau čia jūsų pateiktomis nuorodomis. Neatsistebiu jūsų išradingumu  4u.gif  4u.gif  4u.gif tiek gerų idėjų. Tik prašyčiau ir man atsiųsti tą slaptažodį, nes parsisiunčiau mokomąją knyga, bet "neįeinu"  ax.gif

Gal ir man pavyks labiau pagilinti savo žinias  smile.gif

slaptazodis jau pas tave az - sekmes isitraukiant i besimokanciu gretas thumbup.gif
jei turesi kokios medziagos kuo pasidalinti - visada prasom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 30, 23:32)
Sita jau radau,bet autorius kitas Clare Fletcher, gal zinot, cia tas pats ar ne? g.gif

ta pati mirksiukas.gif Wells J.C kaip suprantu leidykla...
Atsakyti
[quote=FAINulka@,2007 10 31, 10:11]
slaptazodis jau pas tave az - sekmes isitraukiant i besimokanciu gretas thumbup.gif
jei turesi kokios medziagos kuo pasidalinti - visada prasom ax.gif
Papildyta:

Labai labai ačiū aciuks.gif

Būtinai pasidalinsiu, bendradarbiausime kartu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As irgi noreciau prisijungti i jusu gretas besimokinant anglu klb. Parsisiunciau English Grama in USA (Murphy). Gal galima butu gauti slaptazodzius mirksiukas.gif . T.p. parsisiunciau memo booster, bet vietoj zodzius, kurie turetu buti parasyti lietuviskai as matau jeroglifus blush2.gif. Cia tikriausiai nustatymuose kazkur kazka reikia keisti? Gal as cia kokia ne ta versija parsisiunciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzi @ 2007 10 31, 14:27)
Sveikos merginos. As irgi noreciau prisijungti i jusu gretas besimokinant anglu klb. Parsisiunciau English Grama in USA (Murphy). Gal galima butu gauti slaptazodzius  mirksiukas.gif .  T.p. parsisiunciau memo booster, bet vietoj  zodzius, kurie turetu buti parasyti lietuviskai as matau jeroglifus  blush2.gif. Cia tikriausiai nustatymuose kazkur kazka reikia keisti? Gal as cia kokia ne ta versija parsisiunciau  doh.gif

slaptazodis pas tave - o zodyne reikia pasitvarkyti sriftus - buvo rasyta keleta kartu temoja, paieskok tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite isversti zodi "Alfalfa" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dawny @ 2007 10 31, 21:19)
Gal kas galite isversti zodi "Alfalfa" 4u.gif

čia vaistinė žolė kaip suprantu - mėlynžiedė liucerna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 10 31, 19:22)
čia vaistinė žolė kaip suprantu - mėlynžiedė liucerna  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti