Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(amarile @ 2007 10 20, 14:22)
Tiesa, labai ačiū toms, kas rekomendavoRaymond Murphy gramatiką. Labai vaizdžiai, suprantamai parašyta knyga thumbup.gif
Dabar netgi perfectai nebe tokie baisūs atrodo  biggrin.gif

Sakiau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos moksliukes 4u.gif Priimkit ir mane i savo bureli smile.gif
Perskaiciau visa tema 'nuo iki'... Pati noreciau gerai ismokti anglu, bet vis pradedu ir numetu, kazkaip sudetinga susidaryti kazkokia sistema... Kazkiek pakalu zodziu, stengiuos ziureti kanalus anglu kalba, bandau paskaitineti knygu ... O siaip sudetingiausia man kalbetis, kompleksuoju blush2.gif , todel manau ta mintis susitikti pabendrauti labai puiki ir apskritai smagu, kad visos taip dalinates informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaire @ 2007 10 22, 19:02)
Sveikos moksliukes  4u.gif Priimkit ir mane i savo bureli  smile.gif
Perskaiciau visa tema 'nuo iki'... Pati noreciau gerai ismokti anglu, bet vis pradedu ir numetu, kazkaip sudetinga susidaryti kazkokia sistema... Kazkiek pakalu zodziu, stengiuos ziureti kanalus anglu kalba, bandau paskaitineti knygu ... O siaip sudetingiausia man kalbetis, kompleksuoju  blush2.gif , todel manau ta mintis susitikti pabendrauti labai puiki ir apskritai smagu, kad visos taip dalinates informacija smile.gif

sveika prisijungus - kalbames gyvai pirmadieniais (siandien prasimuliavom nes dvis isgulde bacilos), sekanti prasom prisijungti:) o rasyti praktikuojames kitoje temoje (zr nuoroda mano parase) mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kokiais elektroniniais zodynais jus naudojates? Noriu parsisiusti, bet nezinau ko ieskot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 24, 15:34)
Merginos, kokiais elektroniniais zodynais jus naudojates? Noriu parsisiusti, bet nezinau ko ieskot...  g.gif

anglonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 24, 15:34)
Merginos, kokiais elektroniniais zodynais jus naudojates? Noriu parsisiusti, bet nezinau ko ieskot...  g.gif

anksciU turejau alkona - labai tiko patiko... po perinstaliavimo - nebeliko biggrin.gif dabar tik led'a turiu bet ir to pakanka - internete begale zodynu mirksiukas.gif
tiesa radau "tell me more" nuorodu - idesiu, kam reikia neuzilgo ax.gif
Atsakyti
Tell me more (tikiuos visos nuorodos dar galioja)
Beginner
nuorodos cia
Intermediate
nuorodos cia
Advanced
nuorodos cia
Atsakyti
dekui visoms 4u.gif
Dar norejau paklausti, ar yra tokia programa ar zodynas, kuris pazymejus tekste zodi is karto duotu jo vertima? Kazka esu girdejus, bet nezinau ar taip issireiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 25, 12:59)
dekui visoms  4u.gif
Dar norejau paklausti, ar yra tokia programa ar zodynas, kuris pazymejus tekste zodi is karto duotu jo vertima? Kazka esu girdejus, bet nezinau ar taip issireiskiau  blush2.gif

kazkas buvo mineje kad cia yra tokia galimybe:
http://www.wordchamp...lingua2/Home.do
Atsakyti
Dar norejau paklausti, ar yra tokia programa ar zodynas, kuris pazymejus tekste zodi is karto duotu jo vertima? Kazka esu girdejus, bet nezinau ar taip issireiskiau  blush2.gif

Anglonas turi tokią galimybę. Ant norimo žodžio paspaudus dešinį pelės klavišą vienu metu su Ctrl klavišu iš karto išmeta šio žodžio vertimą.

Anglonas- tai tas pats Alkonas, tik kažkiek papildytas ir su naujais navarotais smile.gif

Beje, Angloną neseniai mačiau tako failų keitykloje tongue.gif . Jei naudojies zebra internetu, pabandyk persisiųsti.
Atsakyti
dekui visoms  4u.gif

Tildes biuras 2006. ten yra tokia funkcija "vertimo vedlys" ar kazkaip pan. uzejus pelyte ant bet kokio anglisko zodzio ismetama lentele su imanomom lituviskom to zodzio reiksmem. tikiuosi suprantamai paaiskinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarile @ 2007 10 26, 12:44)
Anglonas turi tokią galimybę. Ant norimo žodžio paspaudus dešinį pelės klavišą vienu metu su Ctrl klavišu iš karto išmeta šio žodžio vertimą.

Anglonas- tai tas pats Alkonas, tik kažkiek papildytas ir su naujais navarotais smile.gif
Beje, Angloną neseniai mačiau tako failų keitykloje  tongue.gif . Jei naudojies zebra internetu, pabandyk persisiųsti.

Jo, naudojuosi zebra. Radau ir alkona, ir anglona, bandau siustis thumbup.gif
Aciu tau smile.gif
QUOTE(lapute33 @ 2007 10 26, 14:27)
Tildes biuras 2006. ten yra tokia funkcija "vertimo vedlys" ar kazkaip pan. uzejus pelyte ant bet kokio anglisko zodzio ismetama lentele su imanomom lituviskom to zodzio reiksmem. tikiuosi suprantamai paaiskinau  mirksiukas.gif

Bandysiu ir sito paieskot thumbup.gif
Dekui, merginos, visoms po 4u.gif
Fainulka@, taves noriu paklausti, kai suvedinejai i Memo booster zodzius, ar tau nedare jokiu nesamoniu? Man kazkaip pradejo dvigubintis eilutes, ir susikeite vietom zodis su vertimu kai kur doh.gif doh.gif . Niekaip neiseina istaisyt, o tiek daug zodziu jau susivedziau verysad.gif . Negi reikes is naujo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 27 spalio 2007 - 00:09