Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 10 14, 20:55)
aha, tai jis visai normaliai kainuoja. aš maniau bent 100lt tai tikrai tai net ir nežiūrėjau, kad pirkti. apsvarstysiu tada, gal ir verta nusipirkti  smile.gif
o kalbant apie tą pardutuvę, gal žinai pristatymo kainas, sąlygas? niekur nerandu tam psl  unsure.gif  4u.gif
jau radau šitą info  mirksiukas.gif

jei sugalvosi persirasyt gali uzsukt i kuri pirmadienini meeta ir ten perduociau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Noriu i jusu buri, ar priimsit ? ax.gif
Seniai ruosiuosi uzsiimti anglu kalba, bet vis neprisiruosiu. Ir va radau sita puikia temele, tai jau dabar tikrai kibsiu i darba, kol dar su maziuke namie sedziu, tai galiu tam laiko skirti.
Siaip tai turiu nemazai gramatikos ziniu, bet kaip ir daugelis cia rase, turiu problema su kalbejimu doh.gif . Kai tik reikia kalbeti - visos zinios kazkur isgaruoja verysad.gif . Po kiek laiko puikiai viska prisimenu... Kazkoks barjeras, net kompleksa isivariau, bijau is viso net ir pradeti ka nors sakyti verysad.gif . Manau, cia viskas del to, kad neturiu kalbejimo praktikos, mokiausi tik rastu pratimus, arba tekstus versti is anglu. Gal galit patarti, kaip save perlauzti? Kokie pratimai ar vadoveliai tiktu siuo atveju, na kad ne gramatikos mokytis, o kalbejimo (jei aiskiai issireiskiau g.gif )

Ir dar noriu paprasyti password'o, bandysiu parsisiusti keleta knygeliu zinioms atnaujinti ir pagilinti.
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 15, 13:01)
Labas visoms  4u.gif . Noriu i jusu buri, ar priimsit ?  ax.gif
Seniai ruosiuosi uzsiimti anglu kalba, bet vis neprisiruosiu. Ir va radau sita puikia temele, tai jau dabar tikrai kibsiu i darba, kol dar su maziuke namie sedziu, tai galiu tam laiko skirti.
Siaip tai turiu nemazai gramatikos ziniu, bet kaip ir daugelis cia rase, turiu problema su kalbejimu  doh.gif . Kai tik reikia kalbeti - visos zinios kazkur isgaruoja  verysad.gif . Po kiek laiko puikiai viska prisimenu... Kazkoks barjeras, net kompleksa isivariau, bijau is viso net ir pradeti ka nors sakyti  verysad.gif . Manau, cia viskas del to, kad neturiu kalbejimo praktikos, mokiausi tik rastu pratimus, arba tekstus versti is anglu. Gal galit patarti, kaip save perlauzti? Kokie pratimai ar vadoveliai tiktu siuo atveju, na kad ne gramatikos mokytis, o kalbejimo (jei aiskiai issireiskiau  g.gif )

Ir dar noriu paprasyti password'o, bandysiu parsisiusti keleta knygeliu zinioms atnaujinti ir pagilinti.

Labas,
priimkit ir mane į savo būrį 4u.gif
ir man ta pati problema - skaityt, rašyt angliškai moku, o kalbėti schmoll.gif manau neužteks vien knygučių kalbėjimo įgūdžiams lavinti - reikia kalbėtis. matau vilniuj organizuojasi mergickos į meetus kad pabendrauti angliškai, gal Kaune atsirastų norinčių viena kart savaitėj susitikti pabendrauti in english? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 15, 14:29)
Labas,
priimkit ir mane į savo būrį  4u.gif
ir man ta pati problema - skaityt, rašyt angliškai moku, o kalbėti  schmoll.gif manau neužteks vien knygučių kalbėjimo įgūdžiams lavinti - reikia kalbėtis. matau vilniuj organizuojasi mergickos į meetus kad pabendrauti angliškai, gal Kaune atsirastų norinčių viena kart savaitėj susitikti pabendrauti in english?  mirksiukas.gif

Na man dar iki pabendravimo susitikime toli .... blush2.gif , turbut nesuregzciau nei sakinuko. Reikia kazkaip namie treniruotis. O ateityje - tai prasom, po pusmecio kaip tik ruosiames i Kauna emigruot bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes - šiandienos anglų meetuką perkeliam į rytojų - kam tiks prisijunkit - laikas ir vieta tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

Kaip sekasi mokinems? biggrin.gif
As tai po truputi, kaip sraige slenku i prieki. O anglu kalbos is Fainulkos knygu net tetis pradejo mokytis. Sake gi niekada nevelu ismokt. thumbup.gif Pre-intermediate kremta, o paskui dar ir man atvaziavus ju aplankyt puola manes klausinet ar viska moku. Nors mokausi as Upper-intermediate bet priciumpa ant smulkmenu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2007 10 15, 21:19)
Labas vakarelis,
Kaip sekasi mokinems?  biggrin.gif
As tai po truputi, kaip sraige slenku i prieki. O anglu kalbos is Fainulkos knygu net tetis pradejo mokytis. Sake gi niekada nevelu ismokt.  thumbup.gif Pre-intermediate kremta, o paskui dar ir man atvaziavus ju aplankyt puola manes klausinet ar viska moku. Nors mokausi as Upper-intermediate bet priciumpa ant smulkmenu.  doh.gif

Saunu girdet rolleyes.gif O kada pas mus uzsuksi - apleidai biggrin.gif vis zadi zadi biggrin.gif gal ryt pavyks? ax.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į visus, bet labiausiai i Fainulk@ smile.gif

Gal kartais dar turit pas save išsisaugoję New Headway Intermediate senojo leidimo medžiagą (bookus, audio, testus) ir galit jais pasidalinti??

Radau 1 temos 4 psl. nuorodas įdėtas, bet jos jau neveikia verysad.gif
Atsakyti
[quote=angliukas,2007 10 08, 21:17]
[quote=FAINulka@,2007 10 04, 14:57]
[color=blue]

knyga
audio ir t.t. rasit čia nuoroda audio failams
Labutis, nuoroda tikrai gera, bet man kažkodėl tik "beginner" leido parsisiūsti, gal aš ką ne taip darau? cool.gif
[/quote]
jau gali but pasibaige galiojimas failu... jei kur kitur rasiu - idesiu bet ne anksciau savaitgalio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 16, 00:47)
O kada pas mus uzsuksi - apleidai  biggrin.gif  vis zadi zadi  biggrin.gif  gal ryt pavyks? ax.gif

Neiseina man dabar i susitikimus vaiksciot. verysad.gif verysad.gif Nespeju du darbus dirbdama, o dabar ir buto kito ieskausi, tai... unsure.gif
Atsakyti
Aciu FAINulka@ uz slaptazodi 4u.gif, kibsiu i darba . Dar norejau paklausti, ka rekomenduotum parsisiusti, kad butu pratimai su atsakymais? Norejau Merfio, bet pagal tavo nuoroda man nedave kazkodel tai parsisiust g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 16 spalio 2007 - 20:58
QUOTE(v_rasa @ 2007 10 16, 21:57)
Aciu FAINulka@ uz slaptazodi  4u.gif, kibsiu i darba . Dar norejau paklausti, ka rekomenduotum parsisiusti, kad butu pratimai su atsakymais? Norejau Merfio, bet pagal tavo nuoroda man nedave kazkodel tai parsisiust  g.gif

Na va, pabandziau dar karta, pavyko su Merfiu thumbup.gif Ir dar Headway Intermediate prigriebiau... Aciu dideliausias uz nuorodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti