Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(angliukas @ 2007 10 08, 21:17)
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 04, 14:57)

[color=blue]

knyga
audio ir t.t. rasit čia nuoroda audio failams

Labutis, nuoroda tikrai gera, bet man kažkodėl tik "beginner" leido parsisiūsti, gal aš ką ne taip darau? cool.gif

gali but kad baigesi galiojimas o gal bandyti veliau - buna laikini sutrikimai - tiesa sakant netikrinau blush2.gif audio failai daznai buna pratrinami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2007 10 08, 20:42)
Nuostabi tema thumbup.gif As pati mokausi anglu ir daznai ieskau ivairios literaturos,o cia kiek visko gero  4u.gif super.Aciu Fainulka- tu angleas wub.gif  tiesa,o jus cia pavyzdziui kazko turit kad butu koks cd kompaktas ar audio irasas ir knygele su uzduotim klausymo,ar tikrai suvoki klausyma?

kai kurie vadoveliai turi audio - pasidairynek, gal ka rasi tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų besimokančių. Gal būtų galima raktuką archyvui?
Atsakyti
QUOTE(amarile @ 2007 10 12, 10:02)
Sveikos mergaitės smile.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų besimokančių. Gal būtų galima raktuką archyvui?

issiunciau - sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 12 spalio 2007 - 09:11
Ačiū, fainulka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Savaitgalį darbo turėsiu pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos SM!
Fainulka tiek medziagos pateike! ACIU JAI! thumbup.gif
Atsisiunciau daug, renkuosi sau ir is tokios gausos negaliu apsispresti......
Berods ir tas geras ir tas geras!!!!!!!!!!!!!!

O kam kokie vadoveliai patiko labiausiai (pre-lygiui)?

Atsakyti
Jei jau prisijungiau, noriu pasidalinti savo asmeniniais "atradimais" smile.gif

Esmė- kompiuterinių žodynų "Anglonas" ir "Macmillan english dictionary" naudojimas skaitant anglišką tekstą.

Abu šie žodynai pažįsta žodžius word dokumentuose, t.y. jiems veikiant fone ir užvedus pelę ant teksto, momentaliai atpažįstamas žodis, nereikia žaisti copy paste. Macmillanas taria angliskai (yra britu ir amer. tarimo variantai ir tikrai tai normalus tarimas, lyginant su Tilde), o Anglonas duoda lietuvišką vertimą jei kartais lieka neaišku is macmillano.

Gana greita ir patogu, jei reikia atidirbti su kokio teksto gabaliuko vertimu ir tarimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amarile @ 2007 10 13, 18:29)
Jei jau prisijungiau, noriu pasidalinti savo asmeniniais "atradimais" smile.gif
Esmė- kompiuterinių žodynų  "Anglonas" ir "Macmillan english dictionary" naudojimas skaitant anglišką tekstą.

o kur galima gauti macmillan english dictionary? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 10 14, 11:17)
o kur galima gauti macmillan english dictionary?  g.gif

turiu kompakte - galeciau duot persirasyt ax.gif nes sudet i interneta velniskai didelis kiekis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 14, 13:33)
turiu kompakte - galeciau duot persirasyt  ax.gif  nes sudet i interneta velniskai didelis kiekis  rolleyes.gif

dėkui fainulka. tik matyt nebus man kaip to kompakto pasiimti.. unsure.gif
Atsakyti

Jei negaila pinigų, turbūt paprasčiausia būtų nusipirkti smile.gif
Dabar knygetoj šiam žodynui yra nuolaida: popierinis žodynas + CD kainuoja 46,40 Lt. Mano draugė neseniai internetu pirko, tai dar firminį Macmillano krepšį dovanų gavo tongue.gif

Jei ką sudomino, pasižiūrėkit:
http://www.knygeta.l...dictionary.html

Čia naujas leidimas "new edition" Atkreipkit į tai dėmesį jei kas susidomėjot, nes knygynuose dar prekiauja ir senuoju, kuris nesuderintas su windows XP ir papildomo patch reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(amarile @ 2007 10 14, 18:17)
Jei negaila pinigų, turbūt paprasčiausia būtų nusipirkti  smile.gif
Dabar knygetoj  šiam žodynui yra nuolaida: popierinis žodynas + CD kainuoja 46,40 Lt. Mano draugė neseniai internetu pirko, tai dar firminį  Macmillano krepšį dovanų gavo  tongue.gif 

Jei ką sudomino, pasižiūrėkit:
http://www.knygeta.l...dictionary.html

Čia naujas leidimas "new edition" Atkreipkit  į tai dėmesį jei kas susidomėjot, nes knygynuose dar prekiauja ir senuoju, kuris nesuderintas su windows XP ir papildomo patch reikalauja.

aha, tai jis visai normaliai kainuoja. aš maniau bent 100lt tai tikrai tai net ir nežiūrėjau, kad pirkti. apsvarstysiu tada, gal ir verta nusipirkti smile.gif
o kalbant apie tą pardutuvę, gal žinai pristatymo kainas, sąlygas? niekur nerandu tam psl unsure.gif 4u.gif
jau radau šitą info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 14 spalio 2007 - 20:01