Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(Geltonake @ 2007 10 06, 20:51)
Sveikos, be proto puiki tema  thumbup.gif  labai dziaugiuos, kad radau ja ir kuo skubiau jungiuos mokytis mokytis mokytis smile.gif

Na benarsydama nete radau testa anglu kalbos lygiui (Beginners - Advanced) patikrinti. Ji atlikus ir suzinojus savo  lygi, galima atlikti dar viena testa - pasitikrint ziniu gyli tame konkreciame lygyje, kuriame esat.
As pagal lygiu nustatymo testa gavau 52 teisingus ats is 68 galimu - lygis Advanced. o atlikusi pati Advanced lygio testa, suzinojau kad vos vos i ji itelpu sad.gif

Turbut ne viena kazka panasaus dare, bet jei ne - stai nuoroda http://www_englishje...files/tests.htm

sveika prisijungus - kai supratau esi anglu jau neblogai mokanti ?
Atsakyti
Dekui Fainulka uz surasta Headway intermediate medziaga, bet man reiktu pre-intermediate... Jei laiko turesi paziurek pre-intermediate lygio (new edition, lyg siais metais pasirode) mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip del pirmadienio susitikimo? Ar tema dar ta pati liko? O del laiko, man labai gerai butu 18.30 blush2.gif
Kaip kitoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 10 07, 13:10)
Kaip del pirmadienio susitikimo? Ar tema dar ta pati liko? O del laiko, man labai gerai butu 18.30  blush2.gif
Kaip kitoms?  4u.gif

man tinka thumbup.gif tema ta pati... apie emocijas, zmoniu isore ir t.t. rolleyes.gif
tau ryt 2 intermediat kompakta atnest?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 07, 13:21)
sveika prisijungus  - kai supratau esi anglu jau neblogai mokanti ?

Labas, anglu moku gal tik siek tiek geriau nei vidutiniskai, todel dar tikrai yra ka tobulinti smile.gif nuo mokyklos laiku turiu uzsilikusi Opportunities Intermediate kursa, nuo jo ir pradesiu. Planuoju iki vasaros galo pabaigti ir Advanced lygi, nes rugpjuti nusiplanavau IELTS laikyti blink.gif gal cia be manes ir daugiau yra ketinanciu ta egza laikyt?
na zodziu, tikiuos ir jums buti naudinga su savo ziniomis ir pati sio to ismokti rolleyes.gif
dar karta aciu FAINulka@ uz puikia tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 07, 11:42)
toks pats kaip ir kitoms mirksiukas.gif

o koks kitoms temose ktose jis yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 07, 16:51)
o koks kitoms temose ktose jis yra? 4u.gif

dar karteli issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 07, 12:37)
man tinka  thumbup.gif  tema ta pati... apie emocijas, zmoniu isore ir t.t.  rolleyes.gif
tau ryt 2 intermediat kompakta atnest?

Nea nereikia blush2.gif gavau kitur 4u.gif aciu tau
As begu tavo kompaktus i tase isidet, nes ryt vel pamirsiu atnest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 04, 22:10)
g.gif Aciu uz paiskinima kazka suratau biggrin.gif  Kur gauti English Grammar in Use (Murphy) ?

Atrodo, kad pirmoje temoje buvo.
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 05, 18:09)
Nepatingekit pasiieskoti senesnese dviejose temose - tikrai buvo:

English Grammar in Use  Raymond Murphy
knygute
audio
cia antras leidimas

Na štai.
Papildyta:
Kodėl apsileidote ir neberašote į nemokamų anglų kalbos kursų temą?! Nebeturiu darbo! umn.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 07, 21:56)
Atrodo, kad pirmoje temoje buvo.
Papildyta:

Na štai.
Papildyta:
Kodėl apsileidote ir neberašote į nemokamų anglų kalbos kursų temą?! Nebeturiu darbo!  umn.gif  mirksiukas.gif

atsiprasau pasitaisysim, laiko pristinga, o kai lengvai angliskai nesiraso tai tam reik skirt laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabi tema thumbup.gif As pati mokausi anglu ir daznai ieskau ivairios literaturos,o cia kiek visko gero 4u.gif super.Aciu Fainulka- tu angleas wub.gif tiesa,o jus cia pavyzdziui kazko turit kad butu koks cd kompaktas ar audio irasas ir knygele su uzduotim klausymo,ar tikrai suvoki klausyma?
Atsakyti
[quote=FAINulka@,2007 10 04, 14:57]
[color=blue]

knyga
audio ir t.t. rasit čia nuoroda audio failams

Labutis, nuoroda tikrai gera, bet man kažkodėl tik "beginner" leido parsisiūsti, gal aš ką ne taip darau? cool.gif
Atsakyti