Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

Kas galit paaiskint laika Past contiuous? ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2007 10 04, 18:11)
Kas galit paaiskint laika Past contiuous? ax.gif  blush2.gif

ir kuo jis skiriasi nuo past simple.
Atsakyti
sveikutes,

as irgi noreciau, kad priimtumete mane i savo buri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 04, 18:18)
Kas galit paaiskint laika Past contiuous? ax.gif  blush2.gif
Papildyta:

ir kuo jis skiriasi nuo past simple.

Past Simple - praeityje įvykęs pasibaigęs veiksmas. Pas Continuous - prateityje kurį laiką trukęs veiksmas ir nutrauktas. Pvz.: I was reading a book when my friend called. Reiškia, aš skaičiau skaičiau skaičiau knygą, kol paskambino draugė ir tą skaitymą nutraukė.
I read a book and then talked to my friend. Yra du užbaigti veiksmai praeityje, kurie jei ir tęsėsi kurį laiką, nebuvo nutraukti kur nors per vidurį. Verstume: Paskaičiau knygą ir pakalbėjau su drauge.
Nežinau, ar aišku, ar ne, bet kitaip nemoku raštu. Yra ir dar ten visokių taisyklių, bet šita pagrindinė. Parsisiųsk, jei neturi dar, English Grammar in Use (Murphy) gramatiką, nes ten labai paprastai ir aiškiai paaiškinta. Aš ir pati tik tos knygos dėka iki galo supratau visus laikus.
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2007 10 04, 19:21)
sveikutes,

as irgi noreciau, kad priimtumete mane i savo buri 4u.gif

sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
g.gif Aciu uz paiskinima kazka suratau biggrin.gif Kur gauti English Grammar in Use (Murphy) ?
Atsakyti
fainulka aciu uz knygutes su phrasal verbs 4u.gif
dar noriu paprasyti seno leidimo headway advanced lygio audio ir teacher book
bei Advanced Masterclass CAE audio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 04, 22:10)
g.gif Aciu uz paiskinima kazka suratau biggrin.gif  Kur gauti English Grammar in Use (Murphy) ?

Nepatingekit pasiieskoti senesnese dviejose temose - tikrai buvo:

English Grammar in Use Raymond Murphy
knygute
audio
cia antras leidimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 05 spalio 2007 - 17:24
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 05, 18:09)
Nepatingekit pasiieskoti senesnese dviejose temose - tikrai buvo:

English Grammar in Use  Raymond Murphy
knygute
audio
cia antras leidimas

o kos slaptazodis? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, be proto puiki tema thumbup.gif labai dziaugiuos, kad radau ja ir kuo skubiau jungiuos mokytis mokytis mokytis smile.gif

Na benarsydama nete radau testa anglu kalbos lygiui (Beginners - Advanced) patikrinti. Ji atlikus ir suzinojus savo lygi, galima atlikti dar viena testa - pasitikrint ziniu gyli tame konkreciame lygyje, kuriame esat.
As pagal lygiu nustatymo testa gavau 52 teisingus ats is 68 galimu - lygis Advanced. o atlikusi pati Advanced lygio testa, suzinojau kad vos vos i ji itelpu sad.gif

Turbut ne viena kazka panasaus dare, bet jei ne - stai nuoroda http://www_englishje...files/tests.htm
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 06, 19:32)
o kos slaptazodis?  blush2.gif

toks pats kaip ir kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2007 10 06, 20:51)
Turbut ne viena kazka panasaus dare, bet jei ne - stai nuoroda http://www_englishje...files/tests.htm

Sveika mirksiukas.gif
dėkui už nuorodą.. nebuvau jau senokai atlikus level testo.
gavausi Advanced lygio - 57 iš 68 galimų.
gaila tik kad klaidų negalima pažiūrėti..
bet kaip ir sakei, pabandžiau atskirai į Advanced testą nueiti ir ten jau žymiai sunkiau viskas atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2007 10 06, 21:51)

Sveikos...

O geras, einu testus daryti. Ziuresim ka rodys, nes dazniausiai visi skirtingai man rodo. biggrin.gif

Beje anksciau idetos knygutes apie idiomas man labai patinka. thumbup.gif darau dabar is ju pratimukus. 4u.gif

Savaitgali kazkaip daugiau laiko ir prie anglu pasedet turiu, tai naudojuosi proga. O darbo dienom to laiko maza... Planavau bent i pirmadienio meetus ateiti, bet kad ziuriu nelabai suspeju. Darbas, darbas ir dar karta darbas dominuoja pas mane gyvenime. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 07 spalio 2007 - 11:06