Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

dekui fainulkai. pabandysiu ir as ismokti tuos visus 850. smile.gif
dali jau zinau:)
Atsakyti
Jo reikes ir man savo zodyna plesti, vat tik kad kaip cia juos paskui kuo dazniau naudoti, kad paskui vel neuzmirsus. Nes amziais man taip buna, ismoksti o po keliu menesiu ziurek ir vel nieko neprisimeni g.gif
Problema su ta atmintimi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 29 rugpjūčio 2007 - 11:58
QUOTE(Xingute @ 2007 08 29, 12:58)
Jo reikes ir man savo zodyna plesti, vat tik kad kaip cia juos paskui kuo dazniau naudoti, kad paskui vel neuzmirsus. Nes amziais man taip buna, ismoksti o po keliu menesiu ziurek ir vel nieko neprisimeni g.gif
Problema su ta atmintimi  doh.gif

Kad nepamirštum, reikia naudoti tai, ką išmokai. Jei pačiai neišeina, tam yra meetai ir Fainulkos sukurta nemokamų kursų tėmelė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 08 29, 15:52)
Kad nepamirštum, reikia naudoti tai, ką išmokai. Jei pačiai neišeina, tam yra meetai ir Fainulkos sukurta nemokamų kursų tėmelė.  mirksiukas.gif

Labai noretusi toje temeleja pabendrauti, bet jau, kad labai skurdzios mano anglu kalbos zinios, jau kai parasyciau ka nors tai paskui tikrai geda butu del tokio nemoksiskumo doh.gif blush2.gif

Meetam dar kolkas tik ruosiusi, sakau gal dar padidinti ziniu bagaza reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 29, 19:24)
Labai noretusi toje temeleja pabendrauti, bet jau, kad labai skurdzios mano anglu kalbos zinios, jau kai parasyciau ka nors tai paskui tikrai geda butu del tokio nemoksiskumo  doh.gif  blush2.gif

Meetam dar kolkas tik ruosiusi, sakau gal dar padidinti ziniu bagaza reiktu  mirksiukas.gif

Bet gi ta tėmelė ir skirta išmokti, o ne jau kai moki, rašyti. Gali ir paprastais vientisiniais sakiniais, o po truputį įsivažiuosi.
Na, drąsiau, ten tikrai lengva! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 27, 13:08)
Nėr už ką smile.gif prisijunk į mūsų "bendruomenę", jei turi noro - pirmadieniais (pvz ir šiandien) sudalyvauk meetuke, kur plepam angliškai  rolleyes.gif

mielai prisijungciau, tik kad as gyvenu uz geru poros simtu kilometru nuo sostines ax.gif
Atsakyti
mars visos parasyt si bei ta i diskusiju temele apie savo pomegius, hobius ir praplesit savo zodynus, o Pasaulei labai noriu padekoti, kad ji pataiso ka blogai esam parase - tad zinokit ne tik ismoksit rasyt bet ir pamatysit kur dazniausiai darrot klaidas, ka dar reikia is gramatikos prisiminti thumbup.gif
Atsakyti
Laba.
Gal galėčiau ir aš gauti slaptažodį rolleyes.gif

ačiū
Atsakyti
ačiū už slaptažodį.

Neatidaro mano kompiuteris to formato. Einu skaityti senąją temą kaip atsidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 29, 21:52)
mars visos parasyt si bei ta i diskusiju temele apie savo pomegius, hobius ir praplesit savo zodynus, o Pasaulei labai noriu padekoti, kad ji pataiso ka blogai esam parase - tad zinokit ne tik ismoksit rasyt bet ir pamatysit kur dazniausiai darrot klaidas, ka dar reikia is gramatikos prisiminti thumbup.gif

Ai, na nėra už ką. Kol dar neprirašot po kelis puslapius per dieną, nesunku. Bet pastebiu, kad klaidos kartojasi, tad atidumo atidumo! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenius @ 2007 08 30, 22:01)
ačiū už slaptažodį.

Neatidaro mano kompiuteris to formato. Einu skaityti senąją temą kaip atsidaryti  g.gif

jei djvu formatas - reikia djvu reader'io
jei neleidzia isarchyvuot - reik winrar
jei pdf failas - reikia acrobat reader'io... rolleyes.gif
Atsakyti
reikia skaityti knygas, kad didinti zodyna.
Atsakyti