Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 01, 18:13)
tai taip smile.gif juk kaip kitaipismokt biggrin.gif

Oj doh.gif Man kartais siaip su naujais zmonem sunku bendraut, o cia dar angliskai blush2.gif
O ar daug jusu susirenka?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 10 01, 18:19)
Oj  doh.gif Man kartais siaip su naujais zmonem sunku bendraut, o cia dar angliskai  blush2.gif
O ar daug jusu susirenka?

kaip kada nuo dvieju iki sesiu vienu metu - ateina net tos kurios mokosi asmeniskai pas mokytojus...
cia turi galimybe atsikratyti kalbejimo baimes, nes susitinkam tarsi senos pazistamos - paplepam apie si bei ta bet svarbiausia angliskai.. ir klystam ir vienos kitas pataisom.. ir nauju issireiskimu prisigaudom.. svarbiausia nebijoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 01, 22:24)
kaip kada nuo dvieju iki sesiu vienu metu - ateina net tos kurios mokosi asmeniskai pas mokytojus...
cia turi galimybe atsikratyti kalbejimo baimes, nes susitinkam tarsi senos pazistamos - paplepam apie si bei ta bet svarbiausia angliskai.. ir klystam ir vienos kitas pataisom.. ir nauju issireiskimu prisigaudom.. svarbiausia nebijoti rolleyes.gif

Kaip Jums smagu. Na aš iš Kauno 4u.gif , bet turiu išspęsti problemas dėl universiteto ir gal prisijungsiu pri Jūsų. Labai neprošali būtu man.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 01, 23:08)
Kaip Jums smagu. Na aš iš Kauno  4u.gif , bet turiu išspęsti problemas dėl universiteto ir gal prisijungsiu pri Jūsų. Labai neprošali būtu man.

na tai greiciau junkis thumbup.gif - kaip suprantu kazkur stoji mokytis vilniuj?
Atsakyti
Fainulka buk gera atsiusk man pass... labai reikia prizadu parasyt tas zinutes
4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas nors turite nauja versija Headway pre-intermediate vadovelius (student, workbook, teacher) ir audio?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 02, 17:59)
na tai greiciau junkis  thumbup.gif - kaip suprantu kazkur stoji mokytis vilniuj?

Nestoju, kaip tik galvoju mesti, tai turėčiau daugiau laisvo laiko ir galėčiau prisijungti prie Jūsų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hexen @ 2007 10 02, 19:28)
Fainulka buk gera atsiusk man pass... labai reikia prizadu parasyt tas zinutes
4u.gif

tereikia tik 10 - pirmyn o tada bus ir slaptazodis ax.gif
pora dienu buvau mokymuose tai senai neuzsukau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aroma @ 2007 10 03, 00:59)
Sveikos!
Gal kas nors turite nauja versija Headway pre-intermediate vadovelius (student, workbook, teacher) ir audio?

prie progos paieskosiu su laiku ne kas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 10 03, 08:56)
Nestoju, kaip tik galvoju mesti, tai turėčiau daugiau laisvo laiko ir galėčiau prisijungti prie Jūsų.  biggrin.gif

aiskum lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas as irgi sugalvojau anglų pasimokyti savarankiškai smile.gif tik neaisku kaip cia man seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(almaista @ 2007 10 04, 11:55)
labukas as irgi sugalvojau anglų pasimokyti savarankiškai  smile.gif tik neaisku kaip cia man seksis  g.gif

bandyk ir tau pavyks thumbup.gif splapt pas tave jau 4u.gif
Atsakyti
Dar Tyli tyla porą knygučių įdėjo:
Anglų sinonimų žodyną ir citatų žodyną
The Oxford dictionary...
knygutės
Atsakyti
QUOTE(aroma @ 2007 10 03, 00:59)
Sveikos!

New Headway Intermediate

Teacher's Book (2nd Edition)
knyga
Workbook (New Edition) with keys+Audio
knyga
audio ir t.t. rasit čia nuoroda audio failams
Teacher's Book (New Edition)
knyga
Tests
knyga
Student's Book (New Edition)
knyga