Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 28, 15:34)
aš tai žodyną plečiu - baigiu suregzti memo booster žodynėlį, galėsiu pasidalint - man patinka su juo mokytis, kai kompe iššoka nuolat priminimas pasimokyt keletą žodžių  thumbup.gif

Kaip tu tai padarai? Ir kas tas "memo booster"? Aš zodžius ant lipukų susirašau, ir tiek. Naudojuos Quick Notes Plus programėle. Susidedu ant ekrano ir karts nuo karto vis užmetu akį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 28 rugsėjo 2007 - 14:47
QUOTE(hobite @ 2007 09 28, 15:44)
Kaip tu tai padarai? Ir kas tas "memo booster"? Aš zodžius ant lipukų susirašau, ir tiek. Naudojuos Quick Notes Plus programėle. Susidedu ant ekrano ir karts nuo karto vis užmetu akį.

praitoj temoj buvo nuorodėlė iš kur parsisiųsti... mirksiukas.gif ieškok pagal "memo"
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 28, 15:34)
aš tai žodyną plečiu - baigiu suregzti memo booster žodynėlį, galėsiu pasidalint - man patinka su juo mokytis, kai kompe iššoka nuolat priminimas pasimokyt keletą žodžių  thumbup.gif

Nu viskas, einu ir as mokytis bigsmile.gif rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 28 rugsėjo 2007 - 15:06
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 28, 16:34)

O aš vargstu su laikais, jie mane visą laiką žudo. Kai skaitau, iš konteksto suprantu apie kokį laiką eina kalba, bet kai pati noriu ką nors pasakyti ar parašyti tai visą laiką klaidų pridarau.
FAINulka, gal galėčiau gauti slaptažodį, tikiuosi tavo lobynuose rasti tai kas padės man nuosekliai mokintis, gal tada ir laikus geriau perprasiu.
Atsakyti
fainulka gal; gali pasiulyt kokiu knyguciu su idiom ir phrasal verbs 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ,FAINulka, už slaptažodį. Šiandiena ruošiusi nerti į mokslo platybes.
Atsakyti
QUOTE(angliukas @ 2007 09 29, 21:27)
Ačiū ,FAINulka, už slaptažodį. Šiandiena ruošiusi nerti į mokslo platybes.

Nėr už ką sėkmės mokinantis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2007 09 29, 01:30)
fainulka gal; gali pasiulyt kokiu knyguciu su idiom ir phrasal verbs  4u.gif

A Good Turn of Phrase: Advanced Idiom Practice
knyga
What's Up?: American Idioms
knyga
Everyday Idioms
knyga
Idioms at work
knyga
Advanced Vocabulaty and Idiom
knyga
Atsakyti
Kas prisijungia šiandien meetukan? ax.gif
drasiau - mes nesikandžiojam galit vėluot - brūkštelkit man į až savo mobilų pasuksiu susiderinsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 01 spalio 2007 - 16:41
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 10 01, 17:22)
Kas prisijungia šiandien meetukan? ax.gif
drasiau - mes nesikandžiojam galit vėluot - brūkštelkit man į až savo mobilų pasuksiu susiderinsim smile.gif

O kur tie meetukai vyksta ir ka jus ten veikiat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 10 01, 17:46)
O kur tie meetukai vyksta ir ka jus ten veikiat?  blush2.gif

Maximoj (Mindaugo gatvėj) esančioj picerijoj antram aukšte - pakalbam ką gero nuveikėm praitą savaitę (nuo vieno meeto iki kito) ir paskui kokia nors tema - temos minimos kitoje nuorodoje.. tai apie keliones tai apie atostogas tai apie hobius.. šiandien kalbėsim apie žmones kaip jie atrodo apie emocijas ir t.t. mirksiukas.gif
prisijunk smagu thumbup.gif
Atsakyti
Gaila bet siandien tikrai neprisijungsiu...
O tai jus ten susitikusios angliskai plepat? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 10 01, 18:12)
Gaila bet siandien tikrai neprisijungsiu...
O tai jus ten susitikusios angliskai plepat? g.gif biggrin.gif

tai taip smile.gif juk kaip kitaipismokt biggrin.gif
Atsakyti