Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(kooala @ 2007 09 27, 14:04)
Matau kalbat apie kazkokias zodziu mokinimosi programas smile.gif  Gal galit bent vienos pavadinima parasyt, bandyciau atsisiust blush2.gif  unsure.gif  blush2.gif

temoje pasieiskok memo booster program4l4s - kuri verta dėmesio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2007 09 27, 15:30)
Reikia parasyti trumpa kaip ir straipsni tema: families split by lottery win. Gal galite isversti?
Sekmadienio vakara vyras ziurejo loterija ir laimejo pagrindini priza milijona doleriu. Visa seima buvo labai laiminga. Sekancia diena vyras nuejo pasimti laimejimo ir negrizo. Seima jo iskojo ir suzinojo, kad jis isvyko gyventi i kita sali su visais pinigais.

Bandau rasyti:
One Sunday husband was wattching Loterry on television and won 1milion puonds. Husband and his family was very happy. Next day husband go to collect his....  toliau nezinau doh.gif  padekit unsure.gif

Na namų darbų už tave nepadarysim - negražu smile.gif siūlau išsiversk kaip moki ir pabandyk įdėti į temą kur diskutuojame angliškai, galbūt Pasaulė pataisys rolleyes.gif
Atsakyti
gal galit isverst, nes alkonas tokiu zodziu nevercia verysad.gif 1.by all means 2.sorting out 3.sumblind 4u.gif aciu uz atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 27, 17:16)
Na namų darbų už tave nepadarysim - negražu smile.gif siūlau išsiversk kaip moki ir pabandyk įdėti į temą kur diskutuojame angliškai, galbūt Pasaulė pataisys  rolleyes.gif

umn.gif
Atsakyti
gerai daugiau neprasysiu daryti n.d 4u.gif bet gal galit isverst tuos zodzius kur parasiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 09 27, 20:50)
gal galit isverst, nes alkonas tokiu zodziu nevercia verysad.gif  1.by all means 2.sorting out 3.sumblind  4u.gif  aciu uz atsakymus blush2.gif

Pas mane tai verčia...
by all means
a) bet kuriuo būdu; būtinai;
b ) žinoma, prašom;
sort out
a) atrinkti, surūšiuoti;
b ) išsiaiškinti (nesutarimus ir pan.); sutvarkyti, sureguliuoti (reikalą);
things will sort themselves out viskas savaime susitvarkys;
c) šnek. sutvarkyti (pakrikusius darbuotojus, mokinius ir pan.), su(si)doroti
sunblind (čia aiškiai blogai parašei žodį, gal šis?) n markizė, išorinė lango užuolaida nuo saulės; tentas
Tikrai gėda... Ajajai kaip negražu tingėti ir meluoti... doh.gif

Šiandien vienas mokinys bandė man įrodyti, kad nesuprato teksto, nes alkonas jam "neišmetė tų žodžių"... Papasakok bobutei! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 27 rugsėjo 2007 - 20:38
QUOTE(Pasaulė @ 2007 09 27, 21:38)
Pas mane tai verčia...
by all means
a) bet kuriuo būdu; būtinai;
b ) žinoma, prašom;
sort out
a) atrinkti, surūšiuoti;
b ) išsiaiškinti (nesutarimus ir pan.); sutvarkyti, sureguliuoti (reikalą);
things will sort themselves out viskas savaime susitvarkys;
c) šnek. sutvarkyti (pakrikusius darbuotojus, mokinius ir pan.), su(si)doroti
sunblind (čia aiškiai blogai parašei žodį, gal šis?) n markizė, išorinė lango užuolaida nuo saulės; tentas
Tikrai gėda... Ajajai kaip negražu tingėti ir meluoti...  doh.gif

Šiandien vienas mokinys bandė man įrodyti, kad nesuprato teksto, nes alkonas jam "neišmetė tų žodžių"... Papasakok bobutei!  lotuliukas.gif

Aciu uz atsakyma. Koks man tikslas meluot? unsure.gif Visus zodzius isiverciau, o tu triju nepavyko isiversti. Vieno is ju del to ,kad sumaisiau raide. Dar melage ir tingine isvadino doh.gif verysad.gif blink.gif Maniau, kad sita tema ir skirta pagalbai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 09 27, 21:53)
Aciu uz atsakyma. Koks man tikslas meluot? unsure.gif  Visus zodzius isiverciau, o tu triju nepavyko isiversti. Vieno is ju del to ,kad sumaisiau raide. Dar melage ir tingine isvadino doh.gif  verysad.gif  blink.gif  Maniau, kad sita tema ir skirta pagalbai verysad.gif

Jesus, aš gi nerimtai, tik nereikia skaudintis, tiesiog žinau, kad jei būtum labiau paieškojusi, būtum radusi. Gal kartais ne pagal tą žodį ieškai? Jei yra frazė, išbandyk visus žodžius, o veiksmažodžių pagrindinę formą reikia vesti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
sorry lendu ne i tema!Bet skubiai reikia atsiliepimu... blush2.gif
Gal yra ka nors zinanciu apie toki anglu kalbos mokytoja vardu Daniel is Londono?
Jis desto privaciai, turi savo ofisa Vilniaus m. centre.
Gal kam nors is supermamyciu teko su juo tobilinti savo anglu?Kaip sekesi?
Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 09 27, 21:53)
Aciu uz atsakyma. Koks man tikslas meluot? unsure.gif  Visus zodzius isiverciau, o tu triju nepavyko isiversti. Vieno is ju del to ,kad sumaisiau raide. Dar melage ir tingine isvadino doh.gif  verysad.gif  blink.gif  Maniau, kad sita tema ir skirta pagalbai verysad.gif

Kooala tikrai taip ši tema pagalbai, bet namų darbų padaryti negalim už tave, manau labai teisinga ir naudinga pačiai bandyti rašyti o tada tikėtis klaidų pataisymo mirksiukas.gif
Sėkmės mokantis ir tikrai nereikia įsižeisti - svarbiausia mokytis mokytis ir dar kartelį mokytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 28, 10:02)
Kooala tikrai taip ši tema pagalbai, bet namų darbų padaryti negalim už tave, manau labai teisinga ir naudinga pačiai bandyti rašyti o tada tikėtis klaidų pataisymo mirksiukas.gif
Sėkmės mokantis ir tikrai nereikia įsižeisti - svarbiausia mokytis mokytis ir dar kartelį mokytis  thumbup.gif

Lengva kalbeti taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mokytis anglu bigsmile.gif , as tai visai jau aptingau blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 28, 14:51)
Kaip sekasi mokytis anglu bigsmile.gif , as tai visai jau aptingau blush2.gif ?

aš tai žodyną plečiu - baigiu suregzti memo booster žodynėlį, galėsiu pasidalint - man patinka su juo mokytis, kai kompe iššoka nuolat priminimas pasimokyt keletą žodžių thumbup.gif
Atsakyti