QUOTE(zirzekle @ 2007 09 26, 21:35)
Sveikos, na gal as ir tundra, bet man is visu bandytu parsisiusti elementary lygio knyguciu tik 1 parsisuinte, bet be audio. o man butinai norisi su garsu, nes labai su tarimu blogai.
kelias dienas skaiciau forumos 1 ir 2 temas, bandziau begale siustis is 1 ir 2 temos knyguciu, dauguma rodo - file not found(kas suprantu reiskia, kad failo nera) arba file deleted.
atrodo man ir noras anglu mokytis dings:( tikrai labai noriu pradeti, gal galite kas nauja nuoroda ideti kokios knygutes su audio visai visai zalioms, turincioms vos siokius tokius pagrindus. tikrai nesiseka:(
aciu didelis butu
Netingėk pasiieškot antroje temoje buvo naujai įdėta Elementary Headway knygutės audio.
Nuorodos knygučių veikia, nebent vienos kitos audio nebe - jei kas neparsisiunčia tada
rašyk aiškiai kokia knygutė iš kokios žinutės kurioje temoje neparsisiunčia - tada žiūrėsim - atsiprašau, bet visų nuorodų tikrai nepulsiu tikrinti
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 09 27, 10:26)
Labas, mergytes
O kur yra ta temele, kur angliskai bendraujat?
http://www.supermama...howtopic=218445
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2007 09 26, 20:01)
Sveikutes visos, labai noriu ismokti anliskai, bet nezinau nuo ko pradeti. Mokykla baigiau pries 20m., pagrindu nera. Gal patarsite nuo ko pradeti.
nuo elementary knygučių kartu su audio
paskaitynėkit temas ten merginos dalinosi nuo ko pradėjo mokytis...
aš jau turbūt n kartų rašiau kad aš pradėjau nuo English + kompaktų...