Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(ausryte @ 2007 09 25, 23:27)
Mielai prisijunčiau prie kauniečių  bigsmile.gif Bandėm daryti meetą dviese hihihi.gif bet taip jau gavosi kad nesusiderinom ir ši idėja užgeso. Būtų labai šaunu ją atgaivinti  thumbup.gif

vat vat apie ka ir kalbejau - griebkit jauti uz ragu ir i meetuka thumbup.gif kada nnors grand meeta susiorganizuosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos visos, ax.gif jau itin seniai seku sia tema bet vis pilnai neprisijungiu. blush2.gif dziugu matyti kad visos taip mokotes anglu kalbos. Na pagalvojau reikia griebti jauti uz ragu ir neatidelioti. Labai zaviuosi zmonemis mokanciais kalbas o jei dar ji ne viena tai isvis nerealu. Tik man kalbos sunkokas dalykas kadangi esu realiuju mokslu . na bet norint prisitaikyti prie siuolaikinio tempo ir visa kita tai yra neisvengiama, tad tvirtai nusprendziau turiu tai padaryti..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 27, 14:08)
Nėr už ką smile.gif prisijunk į mūsų "bendruomenę", jei turi noro - pirmadieniais (pvz ir šiandien) sudalyvauk meetuke, kur plepam angliškai  rolleyes.gif

sveiki, noriu jungtis, bet dalyvauti meetuke galima jei moku nelabai gerai..na geda tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 26, 13:56)
sveiki, noriu jungtis, bet dalyvauti meetuke galima jei moku nelabai gerai..na geda tikrai  blush2.gif

mes visos nemokam - mokomes - tam ir susirenkam mirksiukas.gif drasiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 25, 23:27)
Mielai prisijunčiau prie kauniečių  bigsmile.gif Bandėm daryti meetą dviese hihihi.gif bet taip jau gavosi kad nesusiderinom ir ši idėja užgeso. Būtų labai šaunu ją atgaivinti  thumbup.gif

bigsmile.gif Gera idėja Kaune meet'ą padaryti. Mielai sudalyvaučiau tokioje atrakcijoje.
Atsakyti
Sveikutes visos, labai noriu ismokti anliskai, bet nezinau nuo ko pradeti. Mokykla baigiau pries 20m., pagrindu nera. Gal patarsite nuo ko pradeti. g.gif
Atsakyti
Sveikos, na gal as ir tundra, bet man is visu bandytu parsisiusti elementary lygio knyguciu tik 1 parsisuinte, bet be audio. o man butinai norisi su garsu, nes labai su tarimu blogai.
kelias dienas skaiciau forumos 1 ir 2 temas, bandziau begale siustis is 1 ir 2 temos knyguciu, dauguma rodo - file not found(kas suprantu reiskia, kad failo nera) arba file deleted.
atrodo man ir noras anglu mokytis dings:( tikrai labai noriu pradeti, gal galite kas nauja nuoroda ideti kokios knygutes su audio visai visai zalioms, turincioms vos siokius tokius pagrindus. tikrai nesiseka:( schmoll.gif
aciu didelis butu
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif O kur yra ta temele, kur angliskai bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 09 26, 21:35)
Sveikos, na gal as ir tundra, bet man is visu bandytu parsisiusti elementary lygio knyguciu tik 1 parsisuinte, bet be audio. o man butinai norisi su garsu, nes labai su tarimu blogai.
kelias dienas skaiciau forumos 1 ir 2 temas, bandziau begale siustis is 1 ir 2 temos knyguciu, dauguma rodo - file not found(kas suprantu reiskia, kad failo nera) arba file deleted.
atrodo man ir noras anglu mokytis dings:( tikrai labai noriu pradeti, gal galite kas nauja nuoroda ideti kokios knygutes su audio visai visai zalioms, turincioms vos siokius tokius pagrindus. tikrai nesiseka:( schmoll.gif
aciu didelis butu

Netingėk pasiieškot antroje temoje buvo naujai įdėta Elementary Headway knygutės audio.
Nuorodos knygučių veikia, nebent vienos kitos audio nebe - jei kas neparsisiunčia tada rašyk aiškiai kokia knygutė iš kokios žinutės kurioje temoje neparsisiunčia - tada žiūrėsim - atsiprašau, bet visų nuorodų tikrai nepulsiu tikrinti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 09 27, 10:26)
Labas, mergytes 4u.gif  O kur yra ta temele, kur angliskai bendraujat?

http://www.supermama...howtopic=218445

Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2007 09 26, 20:01)
Sveikutes visos, labai noriu ismokti anliskai, bet nezinau nuo ko pradeti. Mokykla baigiau pries 20m., pagrindu nera. Gal patarsite nuo ko pradeti.  g.gif

nuo elementary knygučių kartu su audio mirksiukas.gif
paskaitynėkit temas ten merginos dalinosi nuo ko pradėjo mokytis...
aš jau turbūt n kartų rašiau kad aš pradėjau nuo English + kompaktų...
Atsakyti
FAINulka@ labai aciu uz slaptazodi.
Atsakyti
Matau kalbat apie kazkokias zodziu mokinimosi programas smile.gif Gal galit bent vienos pavadinima parasyt, bandyciau atsisiust blush2.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Reikia parasyti trumpa kaip ir straipsni tema: families split by lottery win. Gal galite isversti?
Sekmadienio vakara vyras ziurejo loterija ir laimejo pagrindini priza milijona doleriu. Visa seima buvo labai laiminga. Sekancia diena vyras nuejo pasimti laimejimo ir negrizo. Seima jo iskojo ir suzinojo, kad jis isvyko gyventi i kita sali su visais pinigais.

Bandau rasyti:
One Sunday husband was wattching Loterry on television and won 1milion puonds. Husband and his family was very happy. Next day husband go to collect his.... toliau nezinau doh.gif padekit unsure.gif
Atsakyti