Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

sweiki, o gal galetumete atsiusti ir man pasworda , kad knygas galeciau atsisiusti, buciau lb dekinga
Atsakyti
Gal galite ištaisyti klaidas? 4u.gif 4u.gif 4u.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

At the first she sang and preformed to her dolls. Dreamed of preforming on stage. Her style of music are R&B and hip-hop. Early 1990s Elliot sang with a group called Sista. 1997 was her first solo album. She has written songs fot Mariah Carey, Christina Aguilera.
June 2003 Mellisa chose best feamale hip-hop artist.
August 2003 Mellisa chose MTV Video of the Year.

Labai laukiu atsakymo ax.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip del siandienos meetuko? Ar susitinkam? Kelinta valanda? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 09 24, 12:41)
Kaip del siandienos meetuko? Ar susitinkam? Kelinta valanda?  drinks_cheers.gif

susitinkam - per kamščius galėčiau ~18:15 tiktų? kas dar prisijungia?
Atsakyti
norėčiau slaptažodžio ax.gif iš anksto didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2007 09 24, 21:25)
norėčiau slaptažodžio ax.gif iš anksto didelis ačiū 4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif

Smagu kad vakar vėl susirinkom paplepėt anglų kalba, sveikinu prisijungus naujiems žmogeliukams thumbup.gif Google šaunuolė thumbup.gif - kviečiame ir kitus norinčius kitą pirmadienį - tema Žmogus/jo išvaizda/emocijos ir t.t.
Atsakyti
Laba,

Dziaugiuosi atradusi tokia tema.

gal galima butu knygeliu slaptazodi?

Pagal galimybes bandysiu mokytis

aciu
Atsakyti
QUOTE(gele32 @ 2007 09 25, 14:39)
Laba,

Dziaugiuosi atradusi tokia tema.

gal galima butu knygeliu slaptazodi?

Pagal galimybes bandysiu mokytis

aciu

Išsiunčiau - sveika prisijungus prie besimokančių/besitobulinančių - prašau jungtis ir į diskusijas anglų kalba kitoje temoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 25, 10:47)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif

Smagu kad vakar vėl susirinkom paplepėt anglų kalba, sveikinu prisijungus naujiems žmogeliukams  thumbup.gif Google šaunuolė  thumbup.gif - kviečiame ir kitus norinčius kitą pirmadienį - tema Žmogus/jo išvaizda/emocijos ir t.t.

Kas negalite prisijungti gyvai prašau jungtis į diskusijas internete - nuoroda mano paraše thumbup.gif nebijokit - drąsiau - pasaulė mums netgi klaidas pataiso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 25 rugsėjo 2007 - 14:39
Sveikos 4u.gif

Aš jau gane senokai esu SM forume, bet tik dabar radau šią temą. Atrodo peržiūrėjau visas temas, bet vat, kaip dabar matau, praleidau tikrai itin gerą temą.

Fainulka, kaip suprantu tu siunti visiems password'us? Galėčiau ir aš juos gauti? Ar pirmiau reikia parašyti tas 10 žinučių?

Šiuo metu galiu (tiksliau galėsiu) pasidalinti tik viena knygą, kuria kaip tik dabar skanuoju Roald Dahl "Taste and other tales" (Penguin Readers Level 5).

Na, mano anglų kalba tikrai ne perfect. Reikia tobulinti ir dar mokytis. Teko užsienyje studijuoti 6 menesius viską angliškai ir nebuvo beveik jokių problemų. bigsmile.gif Bet juk viskas po trupučiuka pasimiršta, o po to atgaivinti senas žinias sunku. Tad kažkaip stengiuosi nepamiršti.

P.S. Ir aš ateičiau į susitikimus, tik deja esu Kaune. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 25 rugsėjo 2007 - 17:10
Sveikos,

Per tuos darbus tik dabar prisiruošiau parašyti. ax.gif Na kadangi aš laaaabai užsiėmęs žmogus, anglų kaip sakant mokausi "tyliai" t.y. labai nesireiškiu temoje. Bet susitikimus būtinai pasistengsiu lankyti kiekvieną kartą ir aišku neveluoti. 4u.gif Liuks jie! Fainulka man l. patiko jūsų ratelyje. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 25 rugsėjo 2007 - 16:54
QUOTE(hobite @ 2007 09 25, 17:47)
Sveikos  4u.gif

Aš jau gane senokai esu SM forume, bet tik dabar radau šią temą. Atrodo peržiūrėjau visas temas, bet vat, kaip dabar matau, praleidau tikrai itin gerą temą.

Fainulka, kaip suprantu tu siunti visiems password'us? Galėčiau ir aš juos gauti? Ar pirmiau reikia parašyti tas 10 žinučių?

Šiuo metu galiu (tiksliau galėsiu) pasidalinti tik viena knygą, kuria kaip tik dabar skanuoju Roald Dahl "Taste and other tales" (Penguin Readers Level 5).

Na, mano anglų kalba tikrai ne perfect. Reikia tobulinti ir dar mokytis. Teko užsienyje studijuoti 6 menesius viską angliškai ir nebuvo beveik jokių problemų.  bigsmile.gif  Bet juk viskas po trupučiuka pasimiršta, o po to atgaivinti senas žinias sunku. Tad kažkaip stengiuosi nepamiršti.

P.S. Ir aš ateičiau į susitikimus, tik deja esu Kaune.  unsure.gif

sveika prisijungus - slaptazodis jau pas tave mirksiukas.gif
buvo pora merginu pasiryzusiu susitikti kaune - reiktu paskaityti praitoje temoje - Kaunietes organizuokites meetuka Kaune - zinokit labai smagu paplepeti apie tai kas sauna i galva ir svarbiausia - angliskai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Google @ 2007 09 25, 17:53)
Sveikos,

Per tuos darbus tik dabar prisiruošiau parašyti.  ax.gif  Na kadangi aš laaaabai užsiėmęs žmogus, anglų kaip sakant mokausi "tyliai" t.y. labai nesireiškiu temoje. Bet susitikimus būtinai pasistengsiu lankyti kiekvieną kartą ir aišku neveluoti.  4u.gif Liuks jie! Fainulka man l. patiko jūsų ratelyje.  biggrin.gif

smagu kad tau patiko thumbup.gif lauksim ir kitais pirmadieniais - o visoms kitoms primenu - nebijokit prisijungti mes nesikandziojam lotuliukas.gif net nepajuntam kaip prabega tos keleta valandu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 25, 23:25)
sveika prisijungus - slaptazodis jau pas tave  mirksiukas.gif
buvo pora merginu pasiryzusiu susitikti kaune - reiktu paskaityti praitoje temoje - Kaunietes organizuokites meetuka Kaune - zinokit labai smagu paplepeti apie tai kas sauna i galva ir svarbiausia - angliskai thumbup.gif

Mielai prisijunčiau prie kauniečių bigsmile.gif Bandėm daryti meetą dviese hihihi.gif bet taip jau gavosi kad nesusiderinom ir ši idėja užgeso. Būtų labai šaunu ją atgaivinti thumbup.gif
Atsakyti