Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 09 20, 18:57)
sveikutės  4u.gif
radau šitos knygutės el. variantą doc. formatu. jei tiks, tai va čia  4u.gif
bandysiu ir aš perskaityti  smile.gif

įmetu ir .pdf variantą jei kam patogiau smile.gif čia

AČIŪŪŪŪŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mergaitės - jūs nuostabios wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip sekasi mokytis anglu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 21, 07:35)
Labas rytas 4u.gif

Kaip sekasi mokytis anglu? bigsmile.gif

Laba rytuka,

Oi sunkiai sekesi vakar mokytis, tesugebejau tik pora straipsniuku is www.bbc.com perskaityti verysad.gif, na bet vistiek siokia tokia nauda. Dar tiesa vakare gyvai teko su uzsenieciais truputuka pakalbeti, tai irgi nors keleta sakiniu sugebejau isspausti. Bet zinokite kaip sunku kalbeti, viska suprantu ka jie sako, bet pati niekaip negaliu atsakyti, atrodo, kad visai nerasiu tinkamu zodziu sakiniui suregzti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 21, 08:19)
Laba rytuka,

Oi sunkiai sekesi vakar mokytis, tesugebejau tik pora straipsniuku is www.bbc.com perskaityti  verysad.gif, na bet vistiek siokia tokia nauda. Dar tiesa vakare gyvai teko su uzsenieciais truputuka pakalbeti, tai irgi nors keleta sakiniu sugebejau isspausti. Bet zinokite kaip sunku kalbeti, viska suprantu ka jie sako, bet pati niekaip negaliu atsakyti, atrodo, kad visai nerasiu tinkamu zodziu sakiniui suregzti  doh.gif

Sveikute,
neprarask vilties - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2007 09 20, 14:02)
tos korteles mokymosi jau imestos 2  kartus,nepatingeg pasiieskoti rolleyes.gif

QUOTE(Xingute @ 2007 09 21, 08:19)
Laba rytuka,

Oi sunkiai sekesi vakar mokytis, tesugebejau tik pora straipsniuku is www.bbc.com perskaityti  verysad.gif, na bet vistiek siokia tokia nauda. Dar tiesa vakare gyvai teko su uzsenieciais truputuka pakalbeti, tai irgi nors keleta sakiniu sugebejau isspausti. Bet zinokite kaip sunku kalbeti, viska suprantu ka jie sako, bet pati niekaip negaliu atsakyti, atrodo, kad visai nerasiu tinkamu zodziu sakiniui suregzti  doh.gif

Sveikos merginos, noreciau tyliai prisijungt prie Jusu . FAINulka@ ar atsiusi slaptazodi?

Atsakyti
QUOTE(arbuziuke @ 2007 09 20, 15:04)
labuka,
būkit geros,paaiškinkit.......
niekaip nesuprantu nuo ko pradėt...... visos tos knygelės anglu kalba....... o jei aš visiškai nemoku anglų,tai kaip man suprast.......
antrą kart prisėdu...ir antrą kart atšoka noras mokytis....nesuvokiu nuo ko pradėt........

Labux,

manau sunku, nes nera motyvacijos! schmoll.gif
Megink sau padeti: nusiteik ar kartok: as tai galiu padaryti ir as tai padarysiu (ismoksiu).Dziaukis nors ir maziausiu laimejimu, nors vienu ismoktu zodziu. thumbup.gif
Didaktika (mokymo metodika) nurodo, kad mokytis reikia pradeti nuo paprasto ir paprastai.Tad imk vadovelius nuo 0, bet ziurek kad igarsintas CD butu ir su malonumu i prieki! 4u.gif
Svarbiausia tikek savo jegomis ir viskas bus gerai....
Papildyta:
QUOTE(party @ 2007 09 21, 09:32)
Sveikos merginos, noreciau tyliai prisijungt prie Jusu . FAINulka@ ar atsiusi slaptazodi?

Sveika prisijungusi,
per mazai zinuciu turi, reikia bent 10.Tad aktyviai dalyvauk bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas anuka greit einam angliskai rasyt į kitą temą, lietuviškai rašyt tikiu kad mokat lotuliukas.gif
http://www.supermama...howtopic=218445
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 21 rugsėjo 2007 - 09:00
Mergaitės, turiu klausimą: labai dažnai susiduriu tekstuose su žodžiu "rope, ropes". Pagrindię šio žodžio reikšmę žinau, tačiau pvz. šitame sakinuke: "… he’s been showing me the ropes, he taught me to dance which is good news", kaip išversti taisyklingai? (tekstas iš BBC webcasts apie Second Life). Tikrai ne virves ten rodė.... O gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2007 09 21, 12:34)
Mergaitės, turiu klausimą: labai dažnai susiduriu tekstuose su žodžiu "rope, ropes". Pagrindię šio žodžio reikšmę žinau, tačiau pvz. šitame sakinuke: "… he’s been showing me the ropes, he taught me to dance which is good news", kaip išversti taisyklingai? (tekstas iš BBC webcasts apie Second Life). Tikrai ne virves ten rodė.... O gal? smile.gif

šiuo atveju yra toks išsireiškimas 'to show somebody the ropes'. Reiškia - mokyti ką nors gudrybių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 21:36)
AČIŪŪŪŪŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mergaitės - jūs nuostabios  wub.gif

smagaus skaitymo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
FAINulka@, aš eilinį kartą ištryniau slaptažodį doh.gif doh.gif doh.gif Gal galėtum dar kartelį man atsiųsti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, tyli tyla smile.gif Sunku su tais frazeologizmais smile.gif Bandžiau kažkada anglų kalba kažkam paaiškint ką reiškia "padėjo šaukštą, bėga akis išdegęs" - nesigavo.. nesuprato mano minties, nors labai stengiaus:)
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2007 09 21, 13:13)
Ačiū, tyli tyla smile.gif Sunku su tais frazeologizmais smile.gif Bandžiau kažkada anglų kalba kažkam paaiškint ką reiškia "padėjo šaukštą, bėga akis išdegęs" - nesigavo.. nesuprato mano minties, nors labai stengiaus:)

Jie paprastai būna žodynuose duoti. Turiu omenyje, angliški.
Atsakyti