Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 11:16)
Milžiniškas AČIŪ  wub.gif  wub.gif

O gal FAINulka@ savo lobynuose turi užslėpusi knygos "Geišos išpažintis" originalo kalba elektroninę versiją  blush2.gif

tik filma rolleyes.gif galesiu paiskot bet tik savaitgali
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 20, 14:23)
tik filma  rolleyes.gif galesiu paiskot bet tik savaitgali

Turiu ir aš filmą, bet knyga man milijoną kartų geresnė.. Labai noriu perskaityti originalo kalba. Manau bus sunku, bet verta thumbup.gif Tai būčiau labai dėkinga, jei kada turėdama laiko paieškotum tuose fantastiškuose ir neišsenkančiuose lobynuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 14:26)
Turiu ir aš filmą, bet knyga man milijoną kartų geresnė.. Labai noriu perskaityti originalo kalba. Manau bus sunku, bet verta  thumbup.gif Tai būčiau labai dėkinga, jei kada turėdama laiko paieškotum tuose fantastiškuose ir neišsenkančiuose lobynuose  4u.gif

knyga orginalo kalboj kaip vadinas? kaip ir filmas?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 20, 14:40)
knyga orginalo kalboj kaip vadinas? kaip ir filmas?

MAn rodos kad taip pat. Knyga vadinas "Memoirs of a Geisha". Autorius Arthur Golden
Atsakyti
labuka,
būkit geros,paaiškinkit.......
niekaip nesuprantu nuo ko pradėt...... visos tos knygelės anglu kalba....... o jei aš visiškai nemoku anglų,tai kaip man suprast.......
antrą kart prisėdu...ir antrą kart atšoka noras mokytis....nesuvokiu nuo ko pradėt........
Atsakyti
QUOTE(arbuziuke @ 2007 09 20, 15:04)
labuka,
niekaip nesuprantu nuo ko pradėt...... visos tos knygelės anglu kalba....... o jei aš visiškai nemoku anglų,tai kaip man suprast.......
antrą kart prisėdu...ir antrą kart atšoka noras mokytis....nesuvokiu nuo ko pradėt........

Susirask knygelę kuri yra elementary lygio wink.gif Šis lygis praddantiesiems. Ir po truputuką bandyk daryt užduotėles, mokytis žodzius.
Atsakyti
Niu bandysiu ieskot to kortelinio metodo per paieska g.gif

Kalbat apie knygas ir filmus. Labai geras budas - perskaityti knyga lietuviskai ir tada ta pacia - angliskai. As dabar taip darysiu. Uzsikabinau ant Robin Sharma knygu, tai bandysiu ieskot ju anglisku versiju.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 09 20, 15:11)
Niu bandysiu ieskot to kortelinio metodo per paieska g.gif

Kalbat apie knygas ir filmus. Labai geras budas - perskaityti knyga lietuviskai ir tada ta pacia - angliskai. As dabar taip darysiu. Uzsikabinau ant Robin Sharma knygu, tai bandysiu ieskot ju anglisku versiju.

sitos temos 71 zinute mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuziuke @ 2007 09 20, 15:04)
labuka,

pasiziurek cia tarima raidziu keletos zodziu - gal tai galetu buti pradzia? smile.gif
http://www.languageguide.org/english/
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 14:26)
Turiu ir aš filmą, bet knyga man milijoną kartų geresnė.. Labai noriu perskaityti originalo kalba. Manau bus sunku, bet verta  thumbup.gif Tai būčiau labai dėkinga, jei kada turėdama laiko paieškotum tuose fantastiškuose ir neišsenkančiuose lobynuose  4u.gif

sveikutės 4u.gif
radau šitos knygutės el. variantą doc. formatu. jei tiks, tai va čia 4u.gif
bandysiu ir aš perskaityti smile.gif

įmetu ir .pdf variantą jei kam patogiau smile.gif čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 20 rugsėjo 2007 - 18:11
dekui labai fainulka parsisiunciau viska labai patiko bent jau kol paziurejau o dabar reiks kibti i mokslus ax.gif nu jei kas bus neaisku tai jau as klausiu jusu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
labai idomi mintis perskaityti knyga lietuviskai o poto angliskai... g.gif
o jus kai skaitote angliskai mintyse verciates y lietuviu kalba? ir jei nezinote kokio zodzio jo ieskote zodyne? ax.gif
gal kartais kasnors turite ir lietuviska geisos versija? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 09 20, 18:57)
sveikutės  4u.gif
radau šitos knygutės el. variantą doc. formatu. jei tiks, tai va čia  4u.gif
bandysiu ir aš perskaityti  smile.gif

įmetu ir .pdf variantą jei kam patogiau smile.gif čia

kaip saunu kad visos dalinates kas ka turit thumbup.gif
Atsakyti