Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

niu pagaliau man jau kazkas gaunasi... biggrin.gif bet...
tam naujam zodyne rasosi tik angliskas zodis ir lietuviskas.. o tai kaip su tarimu? kaip ji parasyti? blush2.gif
Papildyta:
tai taip po viena raide ta tarimo ir nurasineti nuo paprasto zodyno? tai cia gaunasi laaaaaaabai daug darbo doh.gif
Atsakyti
Kaip viskas vyksta su tuo tarimu tai ir pati nezinau g.gif ,viena karta lyg kazkas panasaus ir gaunasi,o kita karta vel kazkokia nesamone,tai dabar ir nesirasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2007 09 19, 20:03)
Kaip viskas vyksta su tuo tarimu tai ir pati nezinau  g.gif ,viena karta lyg kazkas panasaus ir gaunasi,o kita karta vel kazkokia nesamone,tai dabar ir nesirasau mirksiukas.gif

kopijuok iš turimo žodyno kaip pvz alkono ar ledo ar dar kokio kito... mirksiukas.gif
Atsakyti
na as taip ir darau.. bet vistiek po viena zodi tai namazai laiko uzima.. blink.gif beje FAINulka@ gal butu galima slaptozi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 17, 22:05)
Sveikutė Fainulk@  4u.gif .
Aš anglų nesimokau, bet vis dažniau audžiu mintį pradėti tobulinti savo žinias. Užtat vis dažniau įlendu į jūsų skyrelį. Šiandien nusipirkau jau Gramma in use ir po biški pradėsiu skaitinėti. Gal ateitį prisidėsiu ir prie pirmadieninių usitikimų  4u.gif .

Lauksim prisijungiant thumbup.gif
o as tai prancuzu atidejau ateiciai kai anglu ismoksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*irma* @ 2007 09 17, 22:47)
prasau labai pagalbos 4u.gif

ar jau viskas sekasi? ar jau viskas okiz?
Atsakyti
aciu uz kantrybe ir slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 18, 10:32)
Fainulk@, aš skaičiau, kad ta programa EZ memo booster tinka ir kitom kalbom mokytis, ne tik anglų. Aš bandžiau pasidaryti prancūzų žodyną, bet man kažkodėl nerašo prancūziškų raidžių ir net neleidžia nukopijuoti iš kur nors.
Gal žinai ar įmanoma padaryti, kad rašytų prancūziškas raides?
Ir dar: pas mane uždėta varnelė, kad rodytų transkripciją, tačiau man jos nesimato. Tai irgi nežinau kame ten reikalas.  verysad.gif
Būsiu dėkinga, jeigu galėsi man pagelbėti  4u.gif

tiesiog reikia parsisiųsti prancūzų kalbos šriftą (pabandyk per google +font +free +francais ar kazka panašaus) ir ji parinkti prancūziškų žodžių stulpeliui...
gal čia ką rasi ne labai yr laiko gilintis blush2.gif
http://www.incubaweb...para-descargar/

Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 09 19, 17:05)
Karts nuo karto užsuku į šią temutę  thumbup.gif Čia sudėti tikri lobynai besimokantiems anglų  wub.gif Ačiū visoms  4u.gif

Pradėjau lankyti anglų paskaitėles ir prisireikė vadovėlio Longmano firmos "Across Cultures". Gal kuri turit elektroninį variantą? Būčiau begalo dėkinga  4u.gif

Turim:

Across Cultures

is one of the best cross-cultural course books, especially for those classes that have already studied English in their first, extra year (bilingual secondaries).
This book has a wide range of cultural information on topics such as civilization, literature, music, language, history, geography, society, etc of the English-speaking world. I also strongly recommend it for FCE-preparation or for the Higher Mature Exams.
The book is organised into modules and there is guidance in the Teacher’s book if you only want to focus particularly on one of the countries.
Across Cultures is a new modular, flexible, user-friendly course which presents a wide variety of material on the English-speaking world. Traditional topics, such as geography and institutions, are fully covered, along with the most up-to-date themes and topics.

Student's Book cia
Teacher's Book cia
Audio-CD cia

Papildyta:
QUOTE(zirzekle @ 2007 09 19, 19:23)
Labukas visoms, ir as noriu jungtis prie jusu visu drinks_cheers.gif ar galima? noriu pradeti nuo pat pradziu. turiu tik pradmenis anglu ir tai primirsus. man ypac su tarimu keblu, kad ir zinau kelis zodzius, tai geda garsiai sakyti, nes nezinau kaip tariasi blush2.gif gal ka patarsist su audio pradziamoksli koki? bandziau sisutis is 1 tempos, bet reikalauja slaptazodziu blush2.gif dekui

Junkis - mielai priimsim mirksiukas.gif
o rekomenduot sunku kažką... pabandyk opportunities beginners lygį parsisiųsti, pabandyk Headway elementary dar ką nors iš šių lygių - ir pasirinkt kas patiks.. yra ir internete pamokėlių tiek tarimui (pronunciation) tiek klausymui...
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 19, 13:38)
Aciu, babouziuke 4u.gif , dabar reikes issinagrineti kas kaip toj programelej

Nėr už ką 4u.gif .

Ačiū Fainulk@ už idėją, reikės pasieiškoti to šrifto 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 19, 22:47)
Nėr už ką  4u.gif .

Ačiū Fainulk@ už idėją, reikės pasieiškoti to šrifto  4u.gif .

na jei nerasi - ryt gal vakare laisvesnė būsiu galėsiu pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 09 19, 21:47)

Milžiniškas AČIŪ wub.gif wub.gif

O gal FAINulka@ savo lobynuose turi užslėpusi knygos "Geišos išpažintis" originalo kalba elektroninę versiją blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Darbai buvo uzspaude. Nuo siandien vel griztu prie English tobulinimo ax.gif

Gal galit imesti nuorodele apie ta kortelini zodziu mokymasi? Noreciau smulkiau paskaityti kaip ir kas ten. Paziureciau ar verta uzsiimt ax.gif
Atsakyti
tos korteles mokymosi jau imestos 2 kartus,nepatingeg pasiieskoti rolleyes.gif
Atsakyti