Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 3

QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 18, 18:44)
Aciu 4u.gif , tik gaila, kad rusu kalba doh.gif

Pačioje programoje kalbą gali pasikeisti į kokią nori mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 18, 21:22)
Pačioje programoje kalbą gali pasikeisti į kokią nori  mirksiukas.gif .

Nerandu kur, virsuje tik yra rusiskai parasyta kalbos ir ten tik rusu ir ukrainieciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 19, 06:30)
Nerandu kur, virsuje tik yra rusiskai parasyta kalbos ir ten tik rusu ir ukrainieciu doh.gif

Va, radau senesnę versiją:
http://ezmemo.spb.ru/1_2_097.exe

Siųskis iš čia ir ten bus gal 10 kalbų. Čia tokia pat versija kaip ir pas Fainulk@. (Man taip atrodo) 4u.gif .
Atsakyti
sveikos mergaites!
esu naujoke jusu bury. Anglu niekada rimtai nesimokiau, , bet nuolat susidurdavau ir kazkaip issisukdavau. smile.gif stai ilga laika gyvenau Vokietijoj tai kur ten prisiversi anglu kalbeti, dabar gyvenu Prancuzijoj, tai suprantat kad situacija ta pati schmoll.gif ir jusu puikus susitikimai man nepasiekiami...
mokasi diskeliais, klausau pastoviai sky news zinias, bandau skaityti knygas, bet anlu man 4-ta uzsienio kalba, tai lenda nekaip. man geriausiai patiko Fainulkos metodas-mokytis paciai, o paskui uztvirtinti su grupe.
buvau susigundzius ir as quick teacher nusipirkt, bet gerai , kad per klaida nepatvirtino uzsakymo, jus mane atkalbejot. mirksiukas.gif jie dabar nuo rugsejo pabrango, o efektyvumas neitikina schmoll.gif
labai apsidziaugciau, jei leistumet prisijungti prie jusu ir ar galeciau gauti slaptazodzius?
pati esu isbandzius newsletter is british council, jie karta per pora savaiciu ar reciau atsiuncia temines mediagos, palima pasiklausyti audio irasu. cia labiau laisvalaikiui . aciu! iki
Atsakyti
Aciu, babouziuke 4u.gif , dabar reikes issinagrineti kas kaip toj programelej
Atsakyti
na, as tai vistiek niekaip nesusitvarkau su EZ Booster programa, seip ne taip susiradau lietuviu kalba, taciau...
stulpelyje vertimas - raso angliskai
stulpelyje zodis - rusiskai,
o kur transkripcija - anglisko zodzio tarimas
o kaip pakeisti kad stulpelyje "zodis" butu lietuviskai?
jei suprantate ka noriu paklausti? verysad.gif
help me...
beje gal pasworduka butu galima? blush2.gif
Atsakyti
Karts nuo karto užsuku į šią temutę thumbup.gif Čia sudėti tikri lobynai besimokantiems anglų wub.gif Ačiū visoms 4u.gif

Pradėjau lankyti anglų paskaitėles ir prisireikė vadovėlio Longmano firmos "Across Cultures". Gal kuri turit elektroninį variantą? Būčiau begalo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
kas turi proge EZ Booster programa, kad lietuviskos raides butu reikia pakeist kalba,aisku visiem tai suprantama biggrin.gif o paskui bent jau as dariausi pati zodyna rasiau i worda, o paskui viska nukopinau i EZ Booster programa,ir viskas ciki ciki gavosi,lietuviskos raides ir viskas suprantama.o jei atsidarai koki zodyna is tos programos del to ir raso visokius jeroglifus.
pabandykit gal ir jums iseis
Atsakyti
o tai kaip surasyti zodyna worde? nelabai suprantu...
vienam stulpely rasyt angliska zodi kitam lietuviska o treciam stulpelyje tarima?
ar kaip... ?? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tikrai taip,tik pirmiausia nerasyk jokios transkripcijos tik lietuviska ir angliska varianta,veliau galesi pasirasyti.Rasyk paprastai,nereikia jokiu lenteliu pvz
boy berniukas
girl mergaite
ir paskui butent atsidaryk sita zodyna,kitus tos proges zodynais gali ne nesinaudoti.kai atsidarysi savo zodziu zodyna (failas-zodynu redaktorius),galesi viska rasyti savo programoje nereiks nei wordo.
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2007 09 19, 18:44)
o tai kaip surasyti zodyna worde? nelabai suprantu...
vienam stulpely rasyt angliska zodi kitam lietuviska o treciam stulpelyje tarima?
ar kaip... ??  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Labukas visoms, ir as noriu jungtis prie jusu visu drinks_cheers.gif ar galima? noriu pradeti nuo pat pradziu. turiu tik pradmenis anglu ir tai primirsus. man ypac su tarimu keblu, kad ir zinau kelis zodzius, tai geda garsiai sakyti, nes nezinau kaip tariasi blush2.gif gal ka patarsist su audio pradziamoksli koki? bandziau sisutis is 1 tempos, bet reikalauja slaptazodziu blush2.gif dekui
Atsakyti
o sorri biski netaip parasiau ax.gif worde pasirasyk kelis zodzius, o paskui juos nukopink i ta zodziu redaktoriu ir ten issisaugok savo zodyna,ir tada turetu buti viskas gerai,bent jau as taip dariau
Atsakyti