QUOTE(AStonke @ 2011 08 22, 15:57)
Tai va įdomu negi reikia čia be pertraukos varyt ijungtą kad gerai išdžiųtų? Ar geriau įjungt išjungt trumpam...
Ir dar ar bandet ivarius sluoksnius dėti..? Pvz: grybus +obuolius? kaip kvapai ,turbut prisigeria?Ir dar ar laukiat kol visos džiovyklės lentynos išdzius ir tik tada dedat tarkim nauja sluoksni,ar viena išdžiūva ir kita pakeičiat šlapia? Vyras sako,jei grybai jau apdžiuvę ir pridėsio šlapių tarkim obuoliu,tai vėl bus drėgmė ir vėl grybai neišdzius?
Gal kas pasidalintu patirtimi?
Ir dar ar bandet ivarius sluoksnius dėti..? Pvz: grybus +obuolius? kaip kvapai ,turbut prisigeria?Ir dar ar laukiat kol visos džiovyklės lentynos išdzius ir tik tada dedat tarkim nauja sluoksni,ar viena išdžiūva ir kita pakeičiat šlapia? Vyras sako,jei grybai jau apdžiuvę ir pridėsio šlapių tarkim obuoliu,tai vėl bus drėgmė ir vėl grybai neišdzius?
Gal kas pasidalintu patirtimi?
Na, man tai nėra kantrybės laukti ir žaisti. Aišku, geriau, kai džiūsta vienos rūšies. Tačiau man džiūsta nevienodai, todėl atsilaisvinus lentynoms idedu ir kitokios rūšies vaisių. Ir siaip kaskiek laiko perziuriu, jei yra sausu, isimu. Man kvapai nesusimaišė. Kažkaip keistai beveik visai liko bekvapiai ... Sakyčiau, kad neperdžiovinau...
Pas mane beveik nebuvo jokiu instrukciju, taciau pas drauge geresnis, tad buvo ir instrukcija. sake,jog reikia kas kiek laiko isjungti, bei kaitalioti lentynas.
O kad nakčiai neprisigertu dregmes, gal verta lentynas laikyti kur nors sausai - vonioje, pavyzdziui...