yra tokiu poru, tikrai yra. as priklausau vienai is ju: as mergele, jis dvynys... visur kur skaitau tai parasyta, kad mergele ir dvyniai yra nesuderinami zenklai. kartais pagalvoju, kad gal tiesa, bet jk visur buna pykciu. tai manau yra naturalu. bet va man irgi nepatinka, kaip kazkas cia sake, kad viena galvoja, kita kalba, trecia daro ir t.t. kartais tada galvoju, kad viskas yra vaidyba, bet is tikruju bent kol kas esu labai labai laiminga. nors dar negyvenam kartu, gal todel ir maziau pykciu, nors abu esam uzsispyre, ypac as ir nenoriu nusileist. dazniausiai susitaikymo siekia jis
turejau toki vaikina,draugavom metus laiko.Santykiai buvo labai nepastovus,gerai tai gerai,blogai,tai kaip kazkas ir sake-katastrofa...Labai daznai pykomes del smulkmenu galima sakyt,kol galu gale atejo viska galas ir issiskyrem...
Tiesiog charakteriai buvo nesuderinami.Keista,kad dar tuos metus isbuvom kartu...
Na bet meilei neisakysi...
Tiesiog charakteriai buvo nesuderinami.Keista,kad dar tuos metus isbuvom kartu...
Na bet meilei neisakysi...
Noriu isilieti i mergeliu ir dvyniu gretas .
Skaitau ka jus cia prirasiusios ir atrodo, kad viskas kaip pirstu i aki. Dvyniai uzsispyre iki negalejimo, mane tas ju teisybes irodinejimas labai siutina. Nors galva dauzyk i siena, vistiek laikysis savo tiesos ir principu. Patinka dvyniuose ryztingumas, iniciatyvumas, bet negaliu pakesti netvarkos is ju puses.
Pas mus seimoj jis yra varomoji jega, o as stabdys. Bet tokie nesuderinamumai kaip tik ir laiko mus kartu (ir manau laikys dar ilgai ).
Skaitau ka jus cia prirasiusios ir atrodo, kad viskas kaip pirstu i aki. Dvyniai uzsispyre iki negalejimo, mane tas ju teisybes irodinejimas labai siutina. Nors galva dauzyk i siena, vistiek laikysis savo tiesos ir principu. Patinka dvyniuose ryztingumas, iniciatyvumas, bet negaliu pakesti netvarkos is ju puses.
Pas mus seimoj jis yra varomoji jega, o as stabdys. Bet tokie nesuderinamumai kaip tik ir laiko mus kartu (ir manau laikys dar ilgai ).
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 23, 22:52)
as esu mergele, o mano draugas dvynys. kartu esame jau beveik 5metai. nu siaip sunkoka del pykciu jis labai megsta gincytis ir gincijasi iki paskutinio kraujo laso, as nemegstu, bet negaliu ir nusileisti, taip nuolat ir kovojam del to ir vos neissiskyrem koki 100 kartu... o is kitos puses,tai abu labai rimtai ziurim i istikimybe ir lovoje labai gerai viskas tik tie pykciai trugdo labai, nemokam nei vienas apsileist
o pas mus atvirksciai.. jis jau lyg ir issake nuomone pykcio metu, viska lyg ir issiaiskinom ir nori toliau draugiskai bendraut, bet as ne - ir vel puolu i atlaous (kaip jis issireiske)
o del iniciatyvumo net nezinau.. nei mano tetis nei mano vaikinas (abu dvyniai) kiek pastebejau nera labai iniciatvus
Skaitau ir atrodo, kad apie mano ir mano draugo santykius yra šnekama. Keistos tos mergeles.. Tikrai, iš namų nenori niekur išeiti. ah namisėdos ) ir santykiai labai banguoti. Bet užtat, kad ir nelabai mėgsta paplepėt, kaip kad daro dvyniai.. Tačiau kiekvienas jo žodis yra ne tuščiažodžiavimas. Jei jau pasakė kažką, tai šventai ir nuoširdžiai todėl, jei sako "myliu", tai tikrai žinau, kad myli ) beto, labai prisirišęs prie darbo. jei jau darbe nesiseka, tai ir pats paniuręs vaikšto.. darbą iki galo padaro. labai geri žmonės mergelės, visad padės nesam nė vienas tobulas
As su savo vyru labai gerai sutariame, gyvename be barniu ir tuo labai dziaugiames.
As mergele-jis dvynys. Beveik 4metai. Jo deka ismokau nusileisti, as nusileidziu, o paskui tai man grista, pamates, kad "ant karsto", jam nusileidziu, kai as uzkeliu veja jis nusileidzia... Siaip jau prisitaikau, bet is pradziu buvau sokiruota, jsi toks orus ir isdisus net santykiuose, nesielgia kaip kt. sutikti vyrai, nesokineja aplink, ant ranku nenesioja, neliaupsina, negiria... is pradziu to lb truko... db jau nelabai. Siaip radau, kad mergele yra dvynio totemas!
Ziuriu cia dauguma merginu ,,mergeles",o berniukai porose ,,dvyniai" pas mus tai atvirksciai. sakyciau,as esu geroji pusele na,jis ir pats tai pripazista. Galvoju,kad galbut viska lemia susiformave charakteriai ir iprociai,o zodiako zenklas tik kaip pradmuo kazkoks,kuris laikui begant ir patenkant i ivairias situacijas vis kinta..
QUOTE(Zitlali @ 2007 09 08, 10:50)
mes kartu jau treti metai gyvenam, o pažystami šešti. Erzina jo darboholizmas ir tyla, nemokėjimas dalintis jausmais ir emocijom. Bet čia gal daugiau atėjo iš jo šeimos nei iš ženklo. Nėra TIKRAI pedantas Bet gerai sutariam./ Arba tikrai - katastrofa, arba meilė ohoho... Labai banguoja santykiai. Vienu metu dėl menkniekio abu užsiplieskiam ir skiriamės, o kitu - žiūrėk amžiną meilę prisiekinėjam. Nepatinka, kad sunku išjudinti, kelionėm vis laiko neturi - dirba. O šiaipo viskas gerai Jį užgožia rutina, o šiaip jei norit, kad mergelės būtų geri vyrai tai lovoje reikškitės, stebinkit, tuomet santykiai puikūs ir jie tampa toookie nuolankūs Bet čia tikriausiai irgi visiems galioja
Parasyta viskas taip,lyg apie mane ir MB
Papildyta:
"santykių pradžioj mane žlugdydavo jo tylėjimas maniau, kad nepasitiki manim ir bla bla bla... traukdavau po žodelį visą vakarą. kol... neįkirtau sistemos dabar jau pats dėsto nuo dūšios, nes mato, kad pati nebeklausiu. žinau, kai norės, pats pasipasakos.
ir dar.."
kokia sistema?
Sveiki visi, ka tik prisiregistravau prie supermamu klubo tikiusi busiu priimta i jusu gausu mamu burely
visada skaitineju ka jus diskutuojate,kaip dalinates patirtimi,patarimais ir pan..ir sumasciau,kad ir as turiu daug ka pasakyti todel nsuprendziau prisiregistruoti ir as
sia tema galiu pasakyti,kad as su mergele vyru gyvenau 2metus..
is pradziu jis buvo superinis,idealus vyras,rupinosi,priziurejo,netruko man nieko,demesiogaudavau visada ir nebuvo taip,kad jis galvotu tik apie save
visada atsizvelgdavo ir i mano norus,sutardavom lb gerai....tik va atsitiko.kas atsitiko keliai issikyre....truputy veliau jis aptinko tvarkyti sbuityje,emiau viska daryti viena,bet manau cia mano pacios klaida,kad as pati jy issilepinau.....
mano tetis taip pat mergele! yra sakoma,kad vyrai renkasi zmonas panasias i mamas,o mes moterys renkames vyrus panasius i musu tevus,tai va ir uztaikius buvau ant tokio...mano tete gimes rugsejo 2d.tipiska mergele....seimos zmogus,i rjam seima yra viskas,be mamos (be zmonos) atrodo neisgyventu,jis rupinasi visais,mama,manim,broliu mano,nors jis jau uzauges,bet vistiek tetis jaucia pareiga rupintis juo dar kiek gali...tetis namuose daro visus net moteriskus darbus,net gamina dazniau uz mama...
manau mergeles vyrai yra super zmones,nes jie seimos zmones,lb seimyniski!
na bent jau as pazinojau du tokius mergeles vyrus,o vat trecia savo gyveime visaineseniai irgi pazinau
metu jam tiek kiek man,bet jis buvo truputy kitoks,aisku rupinosi taip paciai,meile jam svarbu buvo,mylejo mane,demesio sulaukdavau ne tiek galbut kiek norejosi,bet jo pakako,tik va jis buvo tylenis,sunku budavo is jo koky zody istraukti ar pasisneketi,retai kada susedavome pasisnekuciuoti,o jai sneka pasisukdavo apie mus,tai traukdavau zody po zodzio....
tai tiek butu
visada skaitineju ka jus diskutuojate,kaip dalinates patirtimi,patarimais ir pan..ir sumasciau,kad ir as turiu daug ka pasakyti todel nsuprendziau prisiregistruoti ir as
sia tema galiu pasakyti,kad as su mergele vyru gyvenau 2metus..
is pradziu jis buvo superinis,idealus vyras,rupinosi,priziurejo,netruko man nieko,demesiogaudavau visada ir nebuvo taip,kad jis galvotu tik apie save
visada atsizvelgdavo ir i mano norus,sutardavom lb gerai....tik va atsitiko.kas atsitiko keliai issikyre....truputy veliau jis aptinko tvarkyti sbuityje,emiau viska daryti viena,bet manau cia mano pacios klaida,kad as pati jy issilepinau.....
mano tetis taip pat mergele! yra sakoma,kad vyrai renkasi zmonas panasias i mamas,o mes moterys renkames vyrus panasius i musu tevus,tai va ir uztaikius buvau ant tokio...mano tete gimes rugsejo 2d.tipiska mergele....seimos zmogus,i rjam seima yra viskas,be mamos (be zmonos) atrodo neisgyventu,jis rupinasi visais,mama,manim,broliu mano,nors jis jau uzauges,bet vistiek tetis jaucia pareiga rupintis juo dar kiek gali...tetis namuose daro visus net moteriskus darbus,net gamina dazniau uz mama...
manau mergeles vyrai yra super zmones,nes jie seimos zmones,lb seimyniski!
na bent jau as pazinojau du tokius mergeles vyrus,o vat trecia savo gyveime visaineseniai irgi pazinau
metu jam tiek kiek man,bet jis buvo truputy kitoks,aisku rupinosi taip paciai,meile jam svarbu buvo,mylejo mane,demesio sulaukdavau ne tiek galbut kiek norejosi,bet jo pakako,tik va jis buvo tylenis,sunku budavo is jo koky zody istraukti ar pasisneketi,retai kada susedavome pasisnekuciuoti,o jai sneka pasisukdavo apie mus,tai traukdavau zody po zodzio....
tai tiek butu