Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų k. mėgėjų susitikimai

QUOTE(Verseckiukai @ 2007 11 15, 12:55)
sveikos, kaip liudna kad nesigauna mums cia dazniau lankytis ir bendrauti.....
gal kada nors....  mirksiukas.gif

Sveikos, vis pamirsdavau cia uzsukti 4u.gif Pavargau kalbinti susitikti, pavyko tik su Hermana smile.gif thumbup.gif Gal rimtai reikia laukti, kol atsiras daugiau pastebejusiu sia tema prancuzu megeju... O tuo tarpu tobulinsiu savo prancuzu smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2007 11 17, 12:35)
ooo, sexy , c'est vrais laugh.gif
aaaaa, j'ai pense que tu comprends tout les mots sans dictionnaire  mirksiukas.gif tout va bien, allons'y  thumbup.gif
aujourduis je me sens mal  doh.gif j'ai mal au dent (man ji istrauke ) pala, tai kaip man ji skauda jei jo nera hihihi.gif  biggrin.gif  na zodziu skauda...  unsure.gif

Kaip smagiai pasiskaiciau jusu pokalbi smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
As jau suprantu gan ivairius tekstus, klausau radijo, bet ekspromtu kalbeti apie kasdieninius dalykus - sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 11 19, 08:56)
Sveikos, vis pamirsdavau cia uzsukti  4u.gif Pavargau kalbinti susitikti,

kalbink mane , ateisiu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negi kitos nepasiraso, gal mazai "prancuziu" vilnieciu ... blush2.gif
yra dar tema prancuzaite "bendraminciuose" is ten galima "paimti" pokalbio dalyves thumbup.gif
Atsakyti
allo? biggrin.gif
Atsakyti
Salut! biggrin.gif
Sakes, jus nepykit baisiai ant manes, bet pasakysiu toki dalykeli. Labai smagu pasiskaityti prancuziskus pasnekesius. thumbup.gif Na bet nepralenda man pro akis gramatines klaideles. doh.gif Maziau atkreipiu demesi i rasybos klaidas. Na taip ir norisi pataisyti. doh.gif Na taip nepiktybiskai, tiesiog skaitai skaitai ir va, klaidele, kurios nereiketu daryti, kur kai ka prisiminti reiketu. Na tokios smulkios, bet gan reiksmingos. Tai smarkiai nepykit, jei pataisysiu. blush2.gif As filiolioge, tai ant tokiu dalyku greit "uzsikabliuoju". lotuliukas.gif Zodziu truputi nusisnekejau. Siandien man nusisnekadienis. Nekreipkit demesio. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2007 11 27, 21:12)
kurios nereiketu daryti, kur kai ka prisiminti reiketu. Na tokios smulkios, bet gan reiksmingos. Tai smarkiai nepykit, jei pataisysiu.  blush2.gif  As filiolioge, tai ant tokiu dalyku greit "uzsikabliuoju". 

salut, s'il te plait! si tu veux, aides-nous! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Salut! 4u.gif

je voudrai vous proposer un tres bon site:
http://dictionnaire........;mot=&che=1

C'est un dictionnaire du francais. Dans ce dictionnaire on peut verifier la definition, la traduction du/vers l'anglais, les conjugaisons, les phrases avec un mot.
J'utilise assez souvent ce dictionnaire. Non seulement pour verivier la definition, mais meme pour verifier comment il faut ecrire ce mot ou le genre du mot. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermana: 28 lapkričio 2007 - 19:05
Sveikutes smile.gif as nesu mama, bet aktyvi supermamos forumo lankytoja, kadangi cia daug idomios ir naudingos informacijos smile.gif kazkur puse metu lankau prancuzu kalbos kursus nuo pat pradziu Prancuzu kulturos centre smile.gif pasisakau uz bendraminciu susitikimus smile.gif kda ir kur organizuojamas sekantis? man tiktu kazkur nelabai toli Vilniaus centro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 04, 15:05)
Sveikutes smile.gif as nesu mama, bet aktyvi supermamos forumo lankytoja, kadangi cia daug idomios ir naudingos informacijos smile.gif  kazkur puse metu lankau prancuzu kalbos kursus nuo pat pradziu Prancuzu kulturos centre smile.gif pasisakau uz bendraminciu susitikimus smile.gif kda ir kur organizuojamas sekantis? man tiktu kazkur nelabai toli Vilniaus centro smile.gif

ir as laukiu kad kas pasiulytu unsure.gif bet.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 04, 16:44)
ir as laukiu kad kas pasiulytu  unsure.gif bet....  g.gif

na gerai, bandau siulyt - 2007-12-11 antrad. vakaras apie 18 val. cntre, tikslia kavine dar pagalvosim smile.gif tinka?
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 05, 09:29)
na gerai, bandau siulyt - 2007-12-11 antrad. vakaras apie 18 val. cntre, tikslia kavine dar pagalvosim smile.gif tinka?

Jei antradieni, tai man labai gerai butu kur nors netoli katedros, sv. onos baznycios ir galeciau tik valandai uzsukti. smile.gif Bet faina butu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2007 12 05, 22:00)
Jei antradieni, tai man labai gerai butu kur nors netoli katedros, sv. onos baznycios ir galeciau tik valandai uzsukti. smile.gif Bet faina butu. smile.gif

man irgi tiktu kur nors netoli katedros wink.gif tai galima ir valandai, vis taip po truputi, gal ir isivaziuosim smile.gif gal turi minciu kokioj ramesnej vietoj? smile.gif
kur kitos bendramintes dingo? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 06, 10:50)
man irgi tiktu kur nors netoli katedros

drinks_cheers.gif tinka kolkas thumbup.gif o kur .. kokia kavyne , gal kavos , neasimenu dabar pavadinimo, zinau kad pilies gatve pacioj apacioje prie arklio g.gif netoli...
ten kava ir issinesimui wub.gif
Atsakyti