Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų k. mėgėjų susitikimai

QUOTE(Pukuotukė @ 2009 07 30, 10:44)
Salut!
Mokiaus prancūzų kalbą 7 metus mokykloj, bet jau kokie 5 metai nebevartoju jos niekur, tai ir pasimiršo viskas doh.gif Bandžiau skaityti prancūzišką knygą, tai n'ai pas compris majorité du texte  lotuliukas.gif
Išsitraukiau mokyklinius vadovėlius (Tempo), pradėsiu žiūrinėtis. Tikiuosi, priimsit į savo būrelį  4u.gif

Sveika prisijungusi smile.gif
Smagu, kad atsiranda vis daugiau prancuzu kalbos myletoju wink.gif
Atsakyti
Nusiaubiau torrents.ru rolleyes.gif

Medžiagos turiu dabar daugiau nei pakankamai, tik reikia pradėti blush2.gif
Atsakyti
sveikos, prancuzaites 4u.gif

kaip apsidziaugiau radusi sia tema, perskaiciau nuo pat pradziu..ir labai gaila,
kad siai dienai norinciu dalintis prancuzu k ziniomis nebeliko.. verysad.gif

as esu pradedancioji, mokiausi individualiai su mokytoja kelis menesius, dabar bandau savarankiskai, bet vienai labai sudetinga..tai planuoju lankyti kursus.

gal dar atsiras norinciu susitikti pakalbeti prancuziskai?.. ax.gif
pvz. karta per 2 savaites..?

arba gal kas nors noretu prisijungti mokytis kartu susiradus destytoja?
as planuoju 5dieniais po 3 ak.val.

ka manot?
laukiu bendraminciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2009 11 03, 00:51)
sveikos, prancuzaites 4u.gif
kaip apsidziaugiau radusi sia tema, perskaiciau nuo pat pradziu..ir labai gaila,
kad siai dienai norinciu dalintis prancuzu k ziniomis nebeliko.. verysad.gif

Bonjour! ax.gif
Siulau prisijungti prie prancuziskai kalbanciu sioje temoje: http://www.supermama...?...=franƧaise

A bientôt! 4u.gif

Atsakyti
Bonjour tout le monde 4u.gif

aš irgi esu prancūzų kalbos mylėtoja ir mokausi ją savarankiškai. Turiu šiokių tokių vadovėlių. Bet kartais nesugebu išsiversti sakinio.
Kaip ir šiandien užstrigau, niekaip nesuprantu kas norėta pasakyt. Gal kas galėtumėt padėti? ax.gif

Kalba eina apie naują kvartalą.
"Il y a des incovenients. Par example, un bus toutes les heures, pas encore d'ecole".
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2010 03 17, 18:29)
Bonjour tout le monde 4u.gif

aš irgi esu prancūzų kalbos mylėtoja ir mokausi ją savarankiškai. Turiu šiokių tokių vadovėlių. Bet kartais nesugebu išsiversti sakinio.
Kaip ir šiandien užstrigau, niekaip nesuprantu kas norėta pasakyt. Gal kas galėtumėt padėti?  ax.gif

Kalba eina apie naują kvartalą.
"Il y a des incovenients. Par example, un bus toutes les heures, pas encore d'ecole".

Bonsoir 4u.gif
je pourais vous donner un coup de main mirksiukas.gif

sakinio vertimas: "Yra trūkumų/nepatogumų. Pvz., autobusas kas valandą, dar nėra mokyklos".

Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 03 26, 00:13)
Bonsoir 4u.gif
je pourais vous donner un coup de main  mirksiukas.gif

sakinio vertimas: "Yra trūkumų/nepatogumų. Pvz., autobusas kas valandą, dar nėra mokyklos".

Merci mille fois, chere Lucrezia wub.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas nori padirbeti, prancuzakalbiu seimoje, Belgijoje?
rasykite i AZ, aisku, butina nors kiek moket prancuzu + vair.teises.
amzius nesvarbu smile.gif

apie algos dydi ir kt AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2010 03 26, 19:37)
Merci mille fois, chere Lucrezia  wub.gif

mais de rien blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Prancūzų kalbos mylėtojai, ar įmanoma kalbos išmokti savarankiškai, nuo nulio?
Atsakyti
Labas. Dievinu prancūzų kalbą, mokausi jos Prancūzų kultūros centre (dabar institutas jau smile.gif). Lygis 2.1. Dar pati pradžia, bet labai trūksta praktikos kalbėtis. Gal yra norinčių kartą į savaitę susitikti pakalbėti prancūziškai? Miestas - Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amaz: 26 sausio 2012 - 23:34
Visus norincius kuo daugiau paplepeti prancuziskai kvieciu i prancuzu kalbos individualias pamokas Vilniuje:)
Atsakyti